اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

زِتِر: تراکنش‌های پیگیر گریز در قراردادهای هوشمند اتریوم

محققان دانشگاه استنفورد مکانیسمی به نام Zether را در بلاکچین اتریوم ارائه کردند که ویژگی‌های آن به رمزارز مونرو شباهت زیادی دارد

نکات برگزیده مطلب
  • محققان دانشگاه استنفورد(Stanford University) و Visa Research مکانیسم پیگیرگریزی را برای قرارداد‌های هوشمند اتریوم(ETH) توسعه ‌داده‌اند. مقاله‌ای که این مکانیسم را تشریح می‌کند، در روز ۲۰ فوریه در وب‌سایت متعلق به گروه رمزنگاری دانشگاه استنفورد منتشر گردید.

بر اساس این مقاله، محققان «مکانیسم پرداخت کاملا محرمانه و غیرمتمرکز» به نام «Zether» را ایجاد کرده‌اند که با اتریوم و دیگر پلتفرم‌های ارائه کننده‌ی قرارداد‌های هوشمند سازگار است. بر اساس گزارش، توسعه‌دهندگان قرارداد هوشمند جدیدی را توسعه داده‌اند که می‌تواند به صورت جداگانه و یا همراه با دیگر قرارداد‌های هوشمند اجرا گردد. این نوآوری، موجودی حساب کاربری را به صورت رمزنگاری شده نگاه داشته و واریز، انتقال و برداشت دارایی‌ها را از طریق سند‌های رمزنگاری شده میسر می‌سازد.

نویسندگان در این گزارش ادعا می‌کنند که تراکنش‌ها در Zether محرمانه هستند در حالی که اجرای یک تراکنش در زمان انتشار گزارش به‌طور تقریبی 0.014 ETH یا 1.51 دلار هزینه دارد. گزارش شده است که افزایش پیگیر گریزی توسط ویژگی قفل دارایی‌ها در یک حساب قرارداد‌های هوشمند امکان پذیر است. ویژگی پیگیر گریزی که توسط Zether ارائه می‌گردد به رمزارز مونرو(XMR) شباهت زیادی دارد. این گزارش اعلام می‌کند:

ما فرمتی را برای Zether توصیف کردیم که می‌تواند فرستنده و گیرنده را در تراکنش میان گروه کاربرانی که توسط فرستنده مشخص می‌شود، پنهان نماید. درحالی که ویژگی پیگیر‌گریزی به‌طور خطی با اندازه‌ی گروه تنظیم می‌گردد به پلتفرم پایه‌ی قرارداد‌های هوشمند و پیاده‌سازی بخش قابل اطمینان نیاز ندارد. Stanford University Report

این گزارش اعلام می‌کند که قرارداد Zether دارایی‌ها را بدون بررسی اولیه سند انتقال و یا هزینه‌ی مناسب منتقل نمی‌کند. حتی اگر درخواست از طرف قرارداد هوشمند دیگری باشد که قوانین آن اجازه‌ی انتقال غیرقانونی را نمی‌دهد. این طراحی تضمین می‌کند که امنیت Zether تنها به خودش وابسته است و به یک قرارداد هوشمند خارجی وابستگی ندارد. بنابراین قرارداد هوشمندی که با اهداف نادرست و یا غیر معقول نوشته شده، نمی‌تواند منجر به رفتار نادرست Zether شود.

رمزارزهای محرمانه که پیگیرگریزی بیشتری را برای کاربران فراهم می‌کنند با واکنش‌هایی مختلفی از سوی جامعه و دولت مواجه‌اند. چارلی لی(Charlie Lee) خالق لایت‌کوین(LTC) در ماه گذشته اعلام کرد که بر روی محرمانه ساختن این رمزارز تمرکز می‌کند. لی توضیح داد که زمانی در سال 2019، می‌توان از طریق اجرای فورک نرم(Soft Fork) ویژگی پیگیرگریزی را به تراکنش‌های لایت کوین اضافه کرد.

قانون‌گذاران ژاپنی در اداره‌ی خدمات مالی ژاپن(FSA) در آوریل 2018 اعلام کردند که صرافی‌ها را از معاملات آلت‌کوین‌های پیگیرگریز دش(Dash) و مونرو(Monero) منع می‌کنند. یکی از اعضای FSA که نامش فاش نشده است، گفت: «اجازه‌ی معاملات رمزارزهای پیگیر گریز در صرافی‌های رمزارزی ثبت شده، باید به‌طور جدی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.»

نظر شما در ارتباط با توانایی‌های Zether چیست؟ ویژگی پیگیر‌گریزی در حوزه‌ی رمزارزی چه اهمیتی دارد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cointelegraph
دکمه بازگشت به بالا