اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

کشورهای عضو گروه G20 تاکید کردند که قوانین جدید و سخت‌گیرانه‌ی FATF را اعمال خواهند کرد

این قوانین سخت‌گیرانه توسط کارگروه ویژه‌ی اقدام مالی موسوم به FATF تعیین شده و عمدتاً به استاندارد‌های ضد پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم مربوط هستند

نکات برگزیده مطلب
  •  گروه G20 به تازگی مجددا تاکید کرده است که خودش را با قوانین و استاندارد‌های جدید ضد پولشویی(AML) و مقابله با تامین مالی تروریسم(CTF) کارگروه FATF هماهنگ خواهد کرد.

 گروه G20 به تازگی مجددا تاکید کرده است که خودش را با قوانین و استاندارد‌های ضد پولشویی(AML) و مقابله با تامین مالی تروریسم(CTF) که ماه جاری توسط کارگروه نیروی ویژه‌ی اقدامات مالی یا FATF تعیین شده است، هماهنگ خواهد کرد.

G20

وزرای دارایی و رئیس بانک‌های دولتی فعال در G20 که قرار است در آخر هفته‌ی جاری در شهر فوکاکا کشور ژاپن گردهم آیند، با انتشار یک اعلامیه‌ی رسمی در وب‌سایت وزارت مالی ژاپن، روز یک‌شنبه تعهد داده‌اند که این قوانین اجرایی خواهند شد.

انتظار می‌رود که استاندارد‌های کارگروه FATF روند فعالیت صرافی‌های رمزارزی را سخت‌تر کرده و فراتر از قواعد «شناخت مشتری یا Know Your Customer» فعلی(که اغلب صرافی‌های رمزارزی از آن‌ها استفاده می‌کنند) عمل کنند. صرافی‌های و سایر ارائه دهندگان خدمات رمزارزی باید علاوه بر تایید و نگهداری سوابق هویتی کاربران، باید همانند فرایندی که در بانک‌ها صورت می‌گیرد، اطلاعات طرفین تراکنش‌های رمزارزی را در زمان پردازش انتقال دارایی برای یکدیگر ارسال کنند(این روش شناخته شده در ایالات متحده با عنوان «قانون سفر» معرفی می‌شود).

کمپانی تجزیه و تحلیل داده‌های بلاک‌چینی Chainalysis نیز اخیرا اعلام نموده که انتظار وقوع چنین تغییراتی را داشته است. به گفته‌ی این کمپانی همانطور که در اسناد پیش‌نویس ماه فوریه آمده است، چنین تغییراتی برای صنعت رمزارزی غیرواقعی و مضر خواهد بود.

با این حال گروه G20 فکر می‌کند که صنعت رمزارزی تهدید چندانی ندارد و پتانسیل‌های نهفته‌ی آن را می‌شناسد. این کارگروه در بیانیه‌ی رسمی منتشر شده در نشریه‌ی روز یک‌شنبه اعلام کرد:

نوآوری‌های تکنولوژیکی از جمله مواردی که در زیرشاخه‌ی دارایی‌های رمزنگاری قرار می‌گیرند، می‌توانند مزایای قابل توجه‌ای به سیستم مالی و اقتصاد کلان ارائه کنند. در حالیکه دارایی‌های رمزارزی در وضعیت کنونی هیچ تهدیدی برای ثبات مالی جهان ایجاد نمی‌کنند، ما همچنان در معرض خطراتی همچون مسائل مربوط به مشتریان و حفاظت از سرمایه‌گذاران، قوانین ضد پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم قرار داریم. G20

این سازمان همچنین به دنبال اقدامات احتمالی اضافی و امکان‌پذیر است، و از شورای ثبات مالی(FSB) و «دیگر ارگان‌های تعیین کننده‌ی استاندارد» خواسته تا «نظارت بر خطرات و در صورت لزوم کار بر روی پاسخ‌های چند جانبه» را بر عهده بگیرند. گروه G20 از فهرست قانون‌گذاران بخش دارایی‌های رمزارزی، و همچنین گزارشات مربوط به فعالیت‌های در حال انجام، رویه‌های نظارتی و «شکاف‌های» احتمالی در مسئله‌ی قانون‌گذاری دارایی‌های رمزارزی که در ماه آوریل منتشر شده، استقبال کرده است.

در نهایت، این گروه با توجه به مسئله‌ی هک در فضای رمزارزی اعلام نموده:

ما همچنان در راستای افزایش انعطاف‌پذیری و جهش‌های سایبری تلاش خواهیم کرد، و از هرگونه پیشرفت‌ در ابتکار FSB برای شناسایی شیوه‌های موثر جهت پاسخ دادن و بازیابی از حوادث سایبری(مانند هک) استقبال می‌کنیم. G20

نظر شما در رابطه با تغییرات اعلام شده و سخت‌گیرانه شدن قوانین مربوط به شناخت مشتری در صرافی‌های رمزارزی چیست؟ آیا چنین سخت‌گیری‌هایی واقعا لازم است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

منبع
Coindesk

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا