اخبار داخلیاخبار و مقالات

نیره پیروزبخت: تدوین استانداردهای حوزه‌ی رمزارزی آغاز شده است

ریاست سازمان ملی استاندارد معتقد است ایران یکی از کشور‌های پیشرو در زمینه‌ی تدوین استاندارد برای حوزه‌ی رمزارزی است

نکات برگزیده مطلب
  • نیره پیروزبخت؛ ریاست سازمان ملی استاندارد در روز سه‌شنبه ۱۶ مهر ۹۸ و در مراسم روز ملی استاندارد از ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور برای تدوین استانداردهای حوزه‌ی رمزارزی خبر داد. وی معتقد است ایران در زمینه‌ی تدوین استاندارد برای حوزه‌ی رمزارزی یکی از کشور‌های پیشرو محسوب می‌شود.

ضرورت تدوین استانداردهای رمزارزی

نیره پیروزبخت؛ ریاست سازمان ملی استاندارد در روز سه‌شنبه ۱۶ مهر ۹۸ و در مراسم روز ملی استاندارد از ابلاغیه معاونت اول ریاست جمهوری برای تدوین استانداردهای مرتبط با حوزه‌ی رمزارزی خبر داد. وی معتقد است ایران در زمینه‌ی تدوین استاندارد برای حوزه‌ی رمزارزی یکی از کشور‌های پیشرو محسوب می‌شود.

ریاست سازمان ملی استاندارد اظهار داشت که مصوباتی از سوی هیئت وزیران در طول یک‌سال گذشته به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است. این مصوبات ماموریت‌های جدیدی را برای این سازمان تعریف کرده که تدوین استانداردهای ملی برای رمزارزها، اینترنت اشیا و دستگاه‌های مسیریاب را شامل می‌شود.

بر اساس اظهارات ریاست سازمان ملی استاندارد، در اجلاس اخیر ایزو مشخص گردید که ایران یکی از کشورهای پیشرو در زمینه‌ی ارائه‌ی راهبرد برای هوشمندسازی، فن‌آوری‌های نوین و اینترنت اشیا است. وی تصریح کرد:

با توجه به مصوبه معاون اول ریاست جمهوری که به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است، هم‌اکنون در حال تدوین استانداردهای مرتبط با حوزه رمزارز هستیم. نیره پیروزبخت

پیروزبخت افزود که جلسات متعددی در این حوزه برگزار شده است و با توجه به بحث تحریم ایران با تمام توان رو به جلو در حال حرکت هستیم. وی معتقد است که در زمینه‌ی تدوین استاندارد‌های رمزارزی از بسیاری از کشورهای پیشرفته جلوتر حرکت می‌کنیم.

نظام استاندارد ایران

این مقام مسئول در دولت دوازدهم خاطرنشان کرد که راهبرد هوشمندسازی و تدوین استانداردهای حوزه‌ی فن‌آوری‌های نوین، در دستور‌کار سازمان ملی استاندارد قرار دارد.

وی تاکید کرد که تاکنون در ایران ۳۳ هزار و ۵۰۰ استاندارد تدوین شده است و یک سوم از کل استاندارد‌های تدوین شده در دولت‌های یازدهم و دوازدهم ایجاد شده است. پیروزبخت از تشکیل شورای فقهی به منظور تدوین استاندارد‌های حلال با در نظر گرفتن مسائل شرعی و فقهی خبر داد.

پیروزبخت اظهار داشت ‌که تجارت با برند حلال را می‌توان به صورت یک فرصت برای بهره‌گیری از مزایای این حوزه در نظر گرفت. وی تصریح کرد: «کشور ایران پس از چین و ژاپن و به‌طور مشترک با کره جنوبی سومین کشوری است که نظام استاندارد آن از پیشرفت مناسبی برخوردار است.»

آیا تدوین استاندارد در حوزه‌ی رمزارزی می‌تواند به بهره‌مندی از مزایای این تکنولوژی نوظهور و شکوفایی آن کمک کند؟ آیا در تدوین استاندارد‌های رمزارزی از افراد متخصص و آشنا با این حوزه استفاده خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
منبع
Mehrnews

یک نظر

  1. اگر بشود دستگاه های ماینر را با ارز دولتی وارد کرد میشه توی این صنعت حرفی داشته باشیم

دکمه بازگشت به بالا