اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

روند توسعه‌ی رمزارز ملی چین تسریع شد، تبدیل بحران به یک فرصت تکرار نشدنی

مقامات چین در نظر دارند تا با کمک شرکت‌های فعال در حوزه‌ی فناوری هرچه سریع‌تر رمزارز بانکی بومی خود را عرضه کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند

نکات برگزیده مطلب
  • به تازگی گزارشاتی منتشر شده است که نشان می‌دهد مقامات چین در نظر دارند هرچه سریع‌تر رمزارز بانکی(CBDC) بومی را عرضه کرده و از مزایای بالقوه‌ی آن بهره‌مند شوند. در همین راستا از شرکت‌های نام‌آشنای حوزه‌ی فناوری از جمله تن‌سنت(Tencent) و علی‌بابا(Alibaba) که پیش از این در زمینه‌ی پرداخت‌های آنلاین و فناوری بلاک‌چین فعالیت مستمر داشته‌اند، کمک گرفته شده تا روند توسعه‌ی این رمزارز بومی تسریع شود.

تسریع روند توسعه‌ی رمزارز چین

از آنجا که بانک‌های مرکزی سراسر جهان در حال کاهش نرخ بهره به نزدیک صفر درصد بوده و به دلیل فراگیر شدن ویروس کرونا در جهان اقدامات تهاجمی علیه رکود اقتصادی انجام می‌دهند، بانک مرکزی چین هم تصمیم گرفته تا پروژه‌ی رمزارز بانکی(CBDC) خود را تسریع کند.

طبق گزارشاتی که روز ۲۴ام مارس منتشر شده است، چین یک قدم به عرضه‌ی رمزارز بانکی بومی نزدیک‌تر شده است. بانک چین روند توسعه‌ی بخش‌های زیرساختی ارزش دیجیتال رسمی خود را به پایان رسانده و اکنون در حال تهیه‌ی پیش‌نویس قوانین تازه‌ای است که به راه‌اندازی و اجرایی شده آن کمک خواهد کرد.

در گزارشات فوق‌الذکر همچنین به شماری از شرکت‌های خصوصی مستقر در شهر شنژن از جمله علی‌بابا، تن‌سنت(Tencent)، هوآوری و بانک بازرگانان چین اشاره شده است که در روند ساخت و توسعه‌ی این رمزارز بومی دخیل بوده‌اند.

کائو یان(Cao Yan) مدیرعامل بنیاد دیجیتال رنسانس(Digital Renaissance) اعلام نموده که این شرکت‌های خصوصی براساس تجربیات غنی در رابطه با فناوری بلاک‌چین و پرداخت‌های شخص ثالث انتخاب شده‌اند.

چین از شرکت‌های پیشرو در زمینه‌ی پرداخت تلفن همراه استفاده کرده است

پلت‌فرم علی‌پی(Alipay) که تحت نظارت شرکت علی‌بابا فعالیت دارد، همراه با نرم‌افزار رسانه‌ی اجتماعی وی‌چت(WeChat) که مالکیت آن به شرکت تن‌سنت میر‌سد، مجموعاً چیزی حدود ۱/۷ میلیارد کاربر فعال در چین دارند، رقمی که ۳۰۰ میلیون نفر بیشتر از جمعیت این کشور است. این شرکت‌ها توانسته‌اند با همکاری یکدیگر و استفاده از رسانه‌های اجتماعی، تجارت الکترونیکی و همچنین پلت‌فرم پرداخت یک زیرساخت پیشرفته برای پیشرفت تجارت آنلاین ایجاد کرده‌اند.

طبق گزارشات منتشر شده در فضای مجازی، پلت‌فرم پرداخت علی‌پی بین ۲۱ام ژانویه تا ۱۷ام مارس پنج مورد حق ثبت اختراع مربوط به ارز دیجیتال رسمی چین به ثبت رسانده است.

این امتیازنامه‌ها چندین حوزه‌ی مرتبط با ارز دیجیتال از جمله صدور، ثبت تراکنش‌ها، کیف‌پول دیجیتال، پشتیبانی تجاری از مبادلات ناشناس و همچنین کمک به نظارت و برخورد با حساب‌های غیرقانونی را در بر می‌گیرد.

هدف چین، تبدیل شدن به اولین بازیکن اقتصاد بین‌المللی

کائو یان معتقد است که تسریع روند توسعه‌ی رمزارز بانکی بومی چین می‌تواند بحران فعلی را به یک فرصت تبدیل کند، زیرا رمزارزها به عنوان مناسب‌ترین ابزار جهت ترجمه‌ی سیاست‌های صفر و منفی نرخ بهره بانک مرکزی برای بانک‌های تجاری به شمار می‌آیند. وی در ادامه صحبت‌های خود افزود:

اگر کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی چین و رسیدن به ارقام منفی تنها گزینه‌ی پیش روی مقامات بوده و باعث شود تا سیاست‌ها فعلی به سمت اعطاء وام‌های تجاری و عاریه‌ی مالی حرکت کنند، تنها یک ارز دیجیتال در گردش بازار می‌تواند به این اهداف دست یابد. Cao Yan

نظر شما در رابطه با رویکرد چین نسبت به توسعه‌ی رمزارز ملی و اهداف بلند مدت همراه با آن چیست؟ نظرات و پیشنهادات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا