اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

آخرین گام پیش از راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم ۲.۰: شبکه‌ی آزمایشی اونیکس اتریوم معرفی شد

پریسماتیک لبز(Prysmatic Labs) در اطلاعیه‌ای از راه‌اندازی شبکه‌ی آزمایشی جدید اتریوم ۲.۰ با نام اونیکس(Onyx) خبر داد که آخرین ویژگی‌های شبکه‌ی اصلی اتریوم را شامل می‌گردد

نکات برگزیده مطلب
  • پریسماتیک لبز(Prysmatic Labs) پس از راه‌اندازی موفق شبکه‌ی آزمایشی توپز(Topaz) در اطلاعیه‌ی از راه‌اندازی شبکه‌ی آزمایشی اونیکس(Onyx) خبر داده است. اونیکس آخرین شبکه‌ی آزمایشی پیش از راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم ۲.۰ محسوب می‌گردد و به همین دلیل از اهمیت بالایی برای این پروژه‌ برخوردار است.

پریسماتیک لبز(Prysmatic Labs) در اطلاعیه‌ای از راه‌اندازی شبکه‌ی آزمایشی جدید برای شبکه‌ی بلاکچین اتریوم 2.0 خبر داده است. اطلاعیه‌ی پریسماتیک لبز در روز دهم ژوئن نشان می‌دهد که این شرکت شبکه‌ی آزمایشی جدید اتریوم 2.0 را با عنوان اونیکس(Onyx) راه‌اندازی می‌کند. این نسخه از شبکه‌ی آزمایشی ویژگی‌های جدیدتری را نسبت به شبکه‌ی آزمایشی پیشین یعنی توپز(Topaz) ارائه می‌کند.

اونیکس آخرین گام پیش از راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم

بر اساس اطلاعیه‌ی منتشر شده، شبکه‌ی آزمایشی اونیکس آخرین بروزرسانی پیش از راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم 2.0 محسوب می‌گردد. بعلاوه، این شبکه از توزیع نرم‌افزار‌ی چند کاربره پشتیبانی خواهد کرد.

 نماد شبکه‌های آزمایشی اتریوم
نماد شبکه‌های آزمایشی اتریوم 2.0

اونیکس با استفاده از جدیدترین ویژگی‌های اتریوم 2.0 بهبود پردازش پیام در شبکه‌ی بلاکچین اتریوم را پیشنهاد خواهد کرد. پریسماتیک لبز اعلام کرد که بزودی شبکه‌ی آزمایشی توپز را متوقف خواهد کرد و تجربه‌ی سپرده‌گذاری در شبکه‌ی آزمایشی اونیکس را به کاربران پیشنهاد خواهد کرد.

بر اساس گزارش پریسماتیک لبز، در زمان نگارش مقاله 39,823 تایید کننده‌ی فعال در شبکه‌ی آزمایشی توپز اتریوم فعالیت می‌کنند و تیم پریسماتیک کنترل کمتر از 35 درصد از این شبکه‌ی آزمایشی را بر عهده دارد.

فرآیند سپرده‌گذاری در شبکه‌ی جدید اتریوم 2.0 امکان اجرای گره توسط هولدر‌های اتریوم و تایید بلاک‌های جدیدی شبکه در ازای دریافت پاداش را فراهم خواهد کرد. کاربران برای اجرای گره‌ها باید مقدار مشخصی از توکن‌های اتر را نگهداری کنند و در صورت تلاش برای انجام رفتار مخرب جریمه خواهند شد.

اجرای این بروزرسانی کاربران را یک گام به راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم 2.0 نزدیک‌تر می‌کند. انتظار می‌رود که پس از راه‌اندازی این بروزرسانی محدودیت‌های مقیاس‌پذیری موجود برطرف گردند.

با این وجود راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم با تاخیر مواجه شده است. بر اساس گزارش کوینیت، ویتالیک بوترین بنیان‌گذار اتریوم، ارائه‌ی نسخه‌ی بهتر و رفع عیوب احتمالی را دلیل تاخیر در راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اعلام کرده است.

نظر شما نسبت به راه‌اندازی شبکه‌ی آزمایشی اونیکس اتریوم چیست؟ آیا آخرین گام پیش از راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی به راه‌اندازی موفق اتریوم 2.0 منجر خواهد شد؟ آیا تغییر الگوریتم اتریوم و راه‌اندازی شبکه‌ی اصلی اتریوم 2.0 با استقبال کاربران مواجه خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا