اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

تمایل ماینرها به نگه‌داری از بیت‌کوین‌های استخراج شده افزایش یافته است

داده‌های منتشر شده از وضعیت شبکه‌ی بیت کوین کاهش حجم تراکنش ماینر‌ها و در نتیجه کاهش میزان فروش رمزارزهای استخراج شده را در این مقطع زمانی نشان می‌دهد

نکات برگزیده مطلب
  • داده‌ها نشان می‌دهند که حجم بیت کوین‌های ارسال شده از آدرس‌های ماینر‌های بیت کوین به سطح کمینه در طول ده‌سال گذشته رسیده است. این موضوع نشان می‌دهد که ماینر‌ها بخش بزرگی از رمزارزهای استخراج شده را برای فروش در قیمت بالاتر نگه‌داری می‌کنند. با این وجود این پدیده لزوما فاکتور مثبتی برای صعود بیت کوین محسوب نمی‌شود.

کاهش حجم تراکنش ماینرها به سطح کمینه‌ی ده سال گذشته

داده‌های وب‌سایت گلس‌نود(Glassnode) نشان می‌دهد که متوسط حجم 7 روزه‌ی تراکنش‌ بیت کوین‌ از آدرس ماینر‌ها به 987 بیت کوین کاهش یافته است که پایین‌ترین سطح از سوم فوریه 2010 تاکنون(در طول ده سال) محسوب می‌شود. سطح کمینه‌ی پیشین حجم تراکنش ماینرها در طول یک دهه‌ی گذشته(988 بیت کوین) در روز بیست و سوم می سال جاری میلادی ثبت شده است.

حجم تراکنش بیت کوین ماینرها

گزارش هفتگی گلس‌نود نشان می‌دهد که تعداد رمزارزهای ارسال شده به صرافی‌ها نیز به کمترین سطح در طول یک‌سال گذشته رسیده است.

اسیم احمد(Asim Ahmad)؛ مدیر ارشد سرمایه‌گذاری صندوق اترنا کپیتال(Eterna Capital) اظهار داشت:

داده‌ها نشان می‌دهند که ماینر‌ها از رمزارزهای استخراج شده نگه‌داری می‌کنند و تنها بخشی از بیت کوین‌های استخراج شده (برای تامین هزینه‌ی استخراج) به فروش می‌رسند. Asim Ahmad

افزایش سطح هولدینگ رمزارزهای استخراج شده توسط ماینر‌ها، لزوما تاثیرات صعودی بلند مدتی بر قیمت بیت کوین نخواهد داشت. ماینر‌ها تمایل دارند که برای تامین هزینه‌های فعالیتشان عمدتا به‌طور روزانه رمزارزهای استخراج شده را به فروش برسانند.

در این شرایط نگه‌داری از رمزارزهای استخراج شده به معنای تاخیر در زمان فروش بیت کوین‌ها است و احتمالا به دلیل ترس از عدم وجود قدرت کافی در بازار برای جذب مقدار منظم عرضه ایجاد شده است. در اصل ماینر‌ها منتظر شرایط بهتری برای فروش رمزارزهای استخراج شده هستند.

بنابراین در زمان افزایش قیمت بیت کوین احتمالا میزان عرضه از سوی ماینر‌ها نیز افزایش خواهد یافت. در نتیجه این پدیده می‌تواند مانع افزایش بیشتر قیمت بیت کوین شود.

تاثیر اجرای هالوینگ بر حجم تراکنش ماینر‌ها

اسیم احمد اظهار داشت که اجرای سومین هالوینگ بیت کوین و در نتیجه کاهش پاداش ماینر‌ها دلیل دیگری برای کاهش حجم تراکنش ماینر‌ها محسوب می‌گردد.

بعلاوه، حجم انتقال بیت کوین از آدرس ماینر‌ها در طول 9 روز پس از زمان اجرای هالوینگ(در روز یازدهم می) از 2,334 بیت کوین به 1,034 بیت کوین کاهش یافته است.

کاهش شدید سود‌آوری استخراج بیت کوین پس از اجرای هالوینگ موجب توقف فعالیت ماینر‌های ناکارآمد‌تر شده است در نتیجه کاهش متوسط هفت روزه‌ی هش‌ریت شبکه‌ی بیت کوین(کل توان محاسباتی که از سوی ماینر‌ها به شبکه‌ی بیت کوین اختصاص داده شده است) نیز قابل مشاهده است. بر همین اساس، در طول دو هفته پس از اجرای هالوینگ هش‌ریت شبکه‌ی بیت کوین از 120 تراهش بر ثانیه(TH/s) به 90 تراهش بر ثانیه کاهش یافت. اگرچه اخیراٌ همزمان با اضافه شدن تجهیزات جدید‌تر هش‌ریت شبکه‌ی بیت کوین نیز افزایش یافته است.

تغییرات هش‌ریت شبکه‌ی بیت کوین

کوینیت در مقاله‌ای ارتباط میان تغییرات هش‌ریت شبکه‌ی بیت کوین و قیمت این رمزارز را بررسی کرده است.

با این وجود، در صورت افزایش شدید قیمت بیت کوین(سود‌آور شدن استخراج بیت کوین با استفاده از تجهیزات قدیمی) امکان بازگشت ماینر‌های ناکارآمد‌تر نیز وجود دارد.

نظر شما نسبت به کاهش حجم تراکنش آدرس‌های متعلق به ماینر‌ها در شبکه‌ی بیت کوین چیست؟ آیا ماینر‌ها دارایی‌های استخراج شده را به امید فروش در بالاترین قیمت نگه‌داری می‌کنند؟ آیا این پدیده نشان می‌دهد که ماینر‌ها افزایش قیمت بیت کوین را در آینده انتظار دارند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا