اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی ۶ هزار نفر عضو دارد!

ارتش آمریکا اعلام کرد که واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی یا «دفترخانه‌ی ۱۲۱(Bureau 121)» ارتش ۶ هزار نفره از هکر‌ها را شامل می‌گردد که در سراسر جهان مستقر هستند

نکات برگزیده مطلب
  • ارتش آمریکا اعلام کرده است که واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی(دفترخانه‌ی ۱۲۱) از چند بخش مرتبط با رمزارزها و جرائم سایبری تشکیل شده است. در این گزارش اعلام شده است که گروه بیورا ۱۲۱ ارتشی متشکل از ۶ هزار هکر است که در سراسر جهان پراکنده شده‌اند.

گزارش ارتش آمریکا از دفترخانه‌ی ۱۲۱

گزارش منتشر شده از سوی ارتش ایالات متحده‌ی آمریکا نشان می‌دهد که کره‌ی شمالی هم‌اکنون بیش از 6 هزار هکر را در اختیار دارد که در کشور‌های مختلف همانند بلاروس، چین، هند، مالزی، روسیه و … مستقر هستند.

دفترخانه‌ی ۱۲۱(Bureau 121)؛ واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی بر فعالیت‌های چهار شاخه‌ی فرعی گروه‌های هکری نظارت می‌کند.

واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی

این گزارش که با عنوان «تاکتیک‌های کره‌ی شمالی» منتشر شده است، نشان می‌دهد که به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های فن‌آوری اطلاعات برای استقرار کمیپن‌های گسترده در کره‌ی شمالی هکر‌ها منحصرا حملات را از خاک این کشور اجرا نمی‌کنند.

بخش جرائم سایبری که گروه بلونوروف(Bluenoroff) نیز شناخته می‌شود، تقریباً 1700 عضو دارد و بر روی ارزیابی بلند مدت و بهره‌برداری آسیب‌پذیری‌های شبکه‌ی دشمن متمرکز شده است.

مشهور‌ترین زیر مجموعه‌ی دفترخانه‌ی ۱۲۱ با عنوان گروه لازاروس(Lazarus Group) شناخته می‌شود، مسئول هک تعدادی از صرافی‌های رمزارزی شناخته شده و بزرگ است. این گروه همچنین در بازه‌ی زمانی 2016-2017 بدافزار واناکرای(WannaCry) را منتشر کرده است. گروه لازاروس همچنین به عنوان مسئول هک سونی پیکچرز(Sony Pictures) شناخته می‌شود.

ایجاد هرج و مرج در فضای مجازی با بهره‌برداری از آسیب‌پذیری موجود در شبکه‌ی دشمنان حزب حاکم بر کره‌ی شمالی و ارائه‌ی گزارش ماموریت این گروه را تشکیل می‌دهد. با این وجود، ارتش ایالات متحده‌ی آمریکا قادر به برآورد تعداد هکر‌های فعال در این گروه نبوده است.

آمریکا مبادلات مرتبط با گروه لازاروس را ردیابی می‌کند

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده‌ی آمریکا(OFAC) در ماه مارس تو تبعه‌ی چینی را به دلیل پولشویی دارایی‌های حاصل از هک یک صرافی رمزارزی توسط گروه لازاروس که در سال 2018 اجرا شده است را تحریم کرده است. دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا ینجین تیان(Yinyin Tian) و جوادونگ لی(Juiadong Li) را به مشارکت در فعالیت‌های مخرب سایبری متهم کرده است. همچنین ادعا می‌شود که مجرمان کره‌ی شمالی رمزارزهای پیگیرگریز را برای تبدیل دارایی‌ها به پول نقد مورد استفاده قرار می‌دهند.

بر اساس گزارش کوینیت، سازمان ملل متحد نیز در سال 2019 روش‌های انجام حملات سایبری توسط کره شمالی را منتشر کرده است. بر اساس این گزارش سیستم ارتباط بین بانکی سوئیفت(SWIFT) یکی از راه‌های حملات سایبری کره شمالی محسوب می‌گردد.

نظر شما نسبت به گزارش اخیر ارتش آمریکا از واحد هدایت جنگ سایبری کره‌ی شمالی چیست؟ آیا با توجه به افزایش امنیت صرافی‌ها و افزایش ابزارهای ردیابی رمزارزها هکر‌های این گروه قادر خواهند بود رمزارزها را برای تامین مالی خود مورد استفاده قرار دهند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

دکمه بازگشت به بالا