
- در این مقاله به بررسی جدیدترین آهنگ رپر مشهور آمریکایی و ورود صنعت رمزارزی به هنر پرداخته شده است. در ادامه نمونههایی ذکر شده که نشان میدهد این صنعت از گذشته مورد توجه بوده و اکنون توسط فرهنگ عموم مردم پذیرفته شده است.
جدیدترین آهنگ رپر و خوانندهی آمریکایی اِمینم(Eminem) با نام Not Alike بر روی وبسایت Spotify قرار گرفته است؛ در بخشی از این آهنگ که بیشتر زندگی روزانهی مردم را روایت میکند عبارت «Everybody doing bitcoin» یا همه با بیتکوین سرو کار دارند، گفته شده است.
این آهنگ که استفادهی گستردهی فساد و همچنین به خشونت فراگیر اشاره میکند، یکی دیگر از مراجع متعدد نشان دهندهی استفادهی گسترده از رمزارز در زندگی روزمرهی و فرهنگ مدرن است.
البته باید گفت که امینم اولین رپر نیست که در رابطه با بیتکوین آهنگ منتشر کرده است. در سال ۲۰۱۴ دو فرد با نامهای Toby و Decap آهنگی با نام « Welcome To The Blockchain» یا به بلاکچین خوش آمدید را نوشتند، آهنگی که اعلام میکرد قدرتها از بین میروند و پول تبدیل به قدرت واقعی میشود. در این آهنگ گفته میشود که تورم به نوعی دزدی مالیاتی از ارزش پول است و در ادامه بانکداری ذخایر کسری را مورد انتقاد قرار میدهد. در بخشی از آهنگ آهنگ اعلام میشود که «پول ما نوعی بدهی است که باید ۱۰۰درصد و بیشتر از آنچه که درآمد داریم به دولت پرداخت کنیم».
گفتنی است که رپرها تنها هنرمندانی نیستند که امروزه به مسائل مرتبط به بیتکوین توجه میکنند.
برنامهریزی برای یک فیلم هالیوودی
انتظار میرود که صنعت رمزارزی با تولید فیلم Crypto به یک معرفی جامع برای عموم مردم دستیابد. این فیلم که قرار است داستانی در زمینهی پولشویی داشته باشد، با بازی الکیس بلیدل(Alexis Bledel) از فیلم Gilmore Girls و کورت راسل(Kurt Russell) تولید خواهد شد. طرح اولیه این فیلم شامل بخشهایی در رابطه با هک و امینیت اینترنت نیز بوده است.
سال گذشته زمانی که بیتکوین در حال افزایش قیمت ناگهانی خود بود، یک قسمت از نمایش تلویزیونی و سریال آمریکایی The Big Bang Theory نیز به این رمزارز پرداخته شده بود و یکی از شخصیتهای کمدی این سریال سعی میکرد که بیتکوین خودش را که چندین سال پیش ماین کرده است، پیدا کند. زمانی که لپتاپ حاوی کیفپول خود را پیدا میکنند، متوجه میشوند که بیتکوین خودشان را روی یک فلش درایو در پلتفرم keychain ذخیره کردهاند و مدت زیادی است که این فلش درایو را گم کردهاند.
موسیقیدانان پیشتازند
طی سالهای گذشته هنرمندان عرصهی موسیقی توجهی بیشتری به صنعت رمزارزی داشتهاند.
تاتیانا موروز(Tatiana Moroz) خواننده و ترانه سرا نیز سال گذشته یک کوین با نام Tatianacoin را به همراه جدیدترین آلبوم خود منتشر کرد. او در ابتدا طی سال ۲۰۱۴ و با کمک آدام بیلوین(Adam B. Levine) از برنامهی Let’s Talk Bitcoin و راهاندازی یک ICO از طریق پلتفرم CoinPowers توانست درآمدهای مالی مورد نیاز را کسب کند؛ هدف و ماموریت او این بود که با استفاده از تکنولوژی بلاکچین موسیقیدانان و هواداران این هنر را گردهم آورد.
جان بارت(John Barrett) نیز که خوانندهی سبک Country میباشد، در سال ۲۰۱۶ به افتخار بنیانگذار افسانهای رمزارز بیتکوین آهنگی با نام Ode to Satoshi نوشت، که بخشی از آهنگ اظهار داشت «او شخصی است که برای نجات آمده است».
نائومی براکول(Naomi Brockwell) در سال ۲۰۱۶ برای آگاهی بیشتر در رابطه با بیتکوین آهنگ با نام Bitcoin Girl نوشت که نوشتههای بیلی جوئی(Billy Joel) با نام Uptown Girl سروده شده بود.
در سال ۲۰۱۲ نیز خوانندهای با نام Kryptina بر اساس آهنگ Love You Like A Song از سلنا گومز(Selena Gomez) با نام Love You Like Bitcoin خواند که بیشتر در رابطه با مزایای بیتکوین و به حذف دوباره خرج کردن(Double spending) و رمزنگاری پرداخته شده بود.
در سال ۲۰۱۵ نیز در فیلمی با نام Dope که در رابطه با یک پسر دبیرستانی با نام مالکولم بود، بخشهایی در رابطه با تبدیل شدن بیتکوین به تنها ارز مورد استفادهی مردم، ساخته شده بود. کاراکتر اصلی فیلم و دوستش با استفاده از بیتکوین اقدام به خرید مواد مخدر میکردند.
با در نظر گرفتن این موارد و بسیاری از نمونههای دیگر، به وضوح میتوان دید که فرهنگ عمومی جامعه به آفزایش آگاهی در رابطه با رمزارزها پاسخ نشان داده است.
نظر شما در رابطه با ورود صنعت رمزارزی به موسیقی و هنر چیست؟ آیا این مورد نشان دهندهی تبدیل رمزارزها به بخشی از فرهنگ مردم جهان است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.