اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

اندونزی بیت‌کوین را به عنوان نوعی کالا به رسمیت شناخت

این کشور پس از مدت‌ها تاخیر بیت‌کوین را به رسمیت شناخت و چهارچوب‌های قانونی لازم برای فعالیت صرافی‌های رمزارزی را تعیین کرد

نکات برگزیده مطلب
  • قانون‌گذاران اندونزی سرانجام بیت‌کوین و دیگر رمزارزها را به عنوان کامودیتی به رسمیت شناختند، بنابراین حمایت قانونی برای معاملات ارزهای مجازی ایجاد شده و در نتیجه صرافی‌های رمزارزی باید پیش از آغاز فعالیت، مجموعه‌ای از الزامات را رعایت کنند.

الزامات معاملات بیت‌کوین در اندونزی

هیئت نظارت بر معاملات قرارداد‌های آتی اندونزی(Bappebti)، قانون 5/2019 را منتشر کرد که قانون‌گذاری صرافی‌های رمزارزی و به رسمیت شناختن رمزارزها به عنوان نوعی کالا را شامل می‌گردد. بر اساس قوانین جدید، معاملات ارزهای مجازی در حال حاظر و در این کشور قانونی است.

بر اساس بخشی از قوانین جدید، صرافی‌های رمزارزی باید از خدمات کارشناسان امنیت فن‌آوری استفاده کرده و تاریخچه‌ی تراکنش‌هایشان را برای مدت حداقل 5 سال نگه‌داری کنند. همچنین یکی از سرور‌های این صرافی‌ در کشور مالزی مستقر شده و  ساختار‌های سازمان یافته می‌باید در حوزه‌های حقوقی، حسابرسی، پشتیبانی از مشتریان، IT و غیره به وضوح تعریف گردند.

اندراساری ویسنو وردانا(Indrasari Wisnu Wardhana)، رئیس Bappebti در گفتگو با Hukumonline با اشاره به نیاز به قانون‌گذاری گفت:

«ما می‌خواهیم از افرادی که در حوزه‌ی دارایی‌های رمزارزی سرمایه‌گذاری می‌کنند محافظت کنیم، بنابراین آن‌ها توسط فروشندگان جعلی فریفته نخواهند شد.»

این قوانین، بخشی از مجموعه قوانین بزرگتر برای معاملات رمزارزی و کامودیتی در بازار‌های معاملاتی زنده(Spot) و آتی(Future) محسوب می‌گردند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در 14 فوریه 2019، معامله‌گران رمزارز در اندونزی به محدودیت‌های اعمالی در حوزه‌ی معاملات قرارداد‌های آتی رمزارزها اعتراض کردند.

پرداخت‌ با استفاده از رمزارز همچنان ممنوع است

اگرچه این قوانین جدید اطمینان قانونی را برای معاملات رمزارزی فراهم می‌کند، سرویس‌ها و فعالان موجود نیز از ابتدای سال 2014 تاکنون در این کشور فعالیت می‌کنند. با وجود به رسمیت شناختن ارزهای مجازی به عنوان کالا، ممنوعیت پرداخت با استفاده از رمزارز همچنان ادامه دارد.

آنی ویجانارکو(Onny Widjanarko)، مدیر اجرایی بانک اپکس اندونزی(BI) اعلام کرد که این بانک در شناخت رمزارزها به عنوان کامودیتی مشورت‌هایی را ارائه کرده است. ویجانارکو اظهار داشت، در حالی که تعهد Bappebti در حفاظت از واحد پولی کشور اندونزی(Rupiah) است، تصمیم اخیر این سازمان قوانین ضد رمزارزی را خنثی نمی‌کند.

ویجانارکو روز جمعه(15 فوریه 2019) در گفتگو با CNBC گفت:

BI همچنان پرداخت با استفاده از بیت‌کوین و یا دیگر رمزارزها را ممنوع کرده است. قانون‌گذاری (رمزارزها) به عنوان کامودیتی‌ها(کالاها) موجب نگرانی BI  نمی‌گردد. Onny Widjanarko

نظر شما در ارتباط با قانون‌گذاری جدید برای صرافی‌های رمزارزی اندونزی چیست؟ آیا به رسمیت شناختن رمزارزها به عنوان کالا مسیر گسترش آن را فراهم می‌آورد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
منبع
Bitcoinist
دکمه بازگشت به بالا