
- براساس گزارشاتی که روز ۲۸ام مارس توسط خبرگزاریهای داخلی روسیه منتشر شده است، محبوبترین پلتفرم رسانهی اجتماعی این کشور به نام VKontakte(یا VK) قصد دارد تا رمزارز اختصاصی خود را عرضه کند.
رمزارز بومی VKontakte
براساس گزارشاتی که روز ۲۸ام مارس توسط خبرگزاریهای داخلی روسیه منتشر شده است، محبوبترین پلتفرم رسانهی اجتماعی این کشور به نام VKontakte(یا VK) قصد دارد تا رمزارز اختصاصی خود را عرضه کند.
براساس گزارشات مذکور، یک فرد ناشناس که از برنامههای آتی این کمپانی با خبر است اعلام نموده که یکی از اهداف این پروژه ساخت حسابهای رمزارزی برای تمام کاربران پلتفرم VKontakte خواهد بود. با این حال در این گزارشات اعلام شده که این کمپانی هنوز در رابطه با راهاندازی رمزارزی بومی خود تصمیم قطعی نگرفته است.
در این گزارشات همچنین یکی از روشهای ممکن برای بدست آوردن توکنهای این کمپانی در ازای فعالیت و صرف وقت در این پلتفرم نشان داده شده است. در بخشهای بعدی این مقاله توضیح داده شده که رمزارزهای دریافت شده توسط کاربران را میتوان ذخیره کرد، به کاربر دیگری انتقال داد، با کالا مبادله کرد و یا از طریق پلتفرم VK Pay آن را به ارز(احتمالا ارز فیات روسیه) تبدیل نمود.
براساس وبسایت رسمی VK Pay، این پلتفرم یک سرویس انتقال سرمایهی بدون پول نقد(یا Cashless) است که به کاربران پلتفرم رسانهی اجتماعی VK اجازه میدهد به واسطهی کارتهای اعتباری خود برای یکدیگر پول ارسال کنند. لازم به ذکر است که این سرویس در ماه ژوئن سال گذشته راهاندازی شده است.
همچنین گزارش شده که پلتفرم VK قصد دارد یک سرویس انعام و پاداشدهی را به خدمات خود اضافه کند تا کاربران بتوانند به نویسندهی پستهایی که دوست دارند، رمزارز اهدا کنند.
کمپانی تحقیقاتی eMarketer در سال ۲۰۱۷ پیشبینی کرده بود که تعداد کاربران فعال پلتفرم VK تا قبل از سال ۲۰۱۸ به بیش از ۴۲ میلیون نفر خواهد رسید. براساس آمار بدست آمده از پلتفرم تجزیه و تحلیل Alexa، پلتفرم VK علاوه بر اینکه یکی از برترین و محبوبترین رسانههای اجتماعی بشمار میآید، در حال حاضر سومین وبسایت محبوب روسیه نیز محسوب میشود.
پاول دوروف مشهور یکی از بنیانگذاران پلتفرم VKontakte است

علاوه بر موارد گفته شده، پاول دوروف(Pavel Durov) یکی از بنیانگذاران پلتفرم رسانهی اجتماعی تلگرام نیز به عنوان بنیانگذار اصلی پلتفرم VK از جمله افراد علاقهمند و طرفداران صنعت رمزارزی محسوب میشود.
در ماه فوریه شایعاتی منتشر شده که نشان میداد تلگرام به دنبال راهاندازی شبکهی بلاکچینی خود با نام TON بوده است تا از باطل شدن قراردادهای توکن خود جلوگیری کند. پیش از این نیز این کمپانی قصد داشت تا ICO خود را ارائه کند، اما پس از بدست آوردن بودجهی فراوان(حدود ۱/۷ میلیارد دلار) در دو مرحله فروش خصوصی، در رابطه با این موضوع تجدید نظر کرد.
در ماه فوریه نیز مقالهای در یکی از خبرگزاریهای معتبر ایالات متحده منتشر شد که ادعا میکرد کمپانی فیسبوک نیز امیدوار است که به واسطهی پروژهی رمزارزی بسیار محرمانهی خود «در زمان شکست بیتکوین، به موفقیت برسد».
نظر شما در رابطه با این خبر چیست؟ چرا رسانههای اجتماعی محبوب جهان به دنبال ارائهی رمزارز بومی خود هستند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.