اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

نقش فن‌آوری بلاکچین در مقابله با بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ آمریکا از دیدگاه جی کریستوفر جیانکارلو

رئیس کمیسیون معاملات قرارداد‌های آتی کالای(CFTC) آمریکا معتقد است که اگر ده سال پیش تکنولوژی بلاکچین به عنوان پایگاه داده‌ی وال‌استریت مورد استفاده قرار می‌گرفت وضعیت بسیار متفاوت بود

نکات برگزیده مطلب
  • جی کریستوفر جیانکارلو(J. Christopher Giancarlo)، رئیس کمیسیون معاملات قرارداد‌های آتی کالا در ایالات متحده آمریکا(CFTC)، اظهار داشت اگر تکنولوژی بلاکچین در زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ وجود داشت، می‌توانست امکان اقدام سریعتر، آگاهانه‌تر و دقیق‌تری را در واکنش به این حادثه از سوی نهاد قانون‌گذاری فراهم کند.

جیانکارلو در طی یک سخنرانی در کمیسیون قانون‌گذاری بازار‌های اوراق بهادار ایتالیا(Commissione Nazionale per le Societa e la Borsa) با عنوان «آینده‌گرایی: بازارهای مالی در قرن 21ام، تکنولوژی و قانون‌گذاری» نظرات خود را در زمینه‌ی استفاده از تکنولوژی بلاکچین برای مقابله با بحران مالی بیان کرد.

وی اولین بخش سخنرانی خود را به موضوع بلاکچین و بحران مالی سال 2008 اختصاص داد و دلایل پیدایش بحران مالی و عواقب آن را بررسی کرد. وی در آن زمان مدیریت GFI Group در وال استریت(Wall Street) را برعهده داشت. وی خاطر نشان کرد که موقعیت GFI به عنوان پلتفرم معاملاتی و ارائه دهنده‌ی خدمات کارگزاری، آن را در وضعیت بسیار پُر ریسکی قرار داد.

جیانکارلو اظهار داشت، اگر قانون‌گذاران به دفتر کل معاملاتی بانک‌های وال‌ استریت دسترسی داشته باشند، می‌توانند به منظور انجام فرآیند پیچیده‌ی بازسازی سبد معاملاتی اشخاص، داده‌ها را گردآوری کنند و از این داده‌ها به‌منظور بررسی بحران استفاده نمایند. وی ادامه داد:

اگر ده سال پیش، تکنولوژی بلاکچین به صورت پایگاه اطلاعاتی داده‌های وال‌استریت در دفتر کل توزیع شده در دسترس نهاد‌های تنظیم مقررات قرار داشت، شرایط متفاوتی را ایجاد می‌نمود. حداقل به‌جای عکس‌المعل مخرب که یقینا نتیجه‌ی ویرانگری به همراه خواهد داشت، امکان مداخله‌ی سریع‌تر، آگاهانه‌تر و دقیق‌تری را برای نهاد قانون‌گذاری ایجاد می‌کرد. J. Christopher Giancarlo

وی تاکید کرد، دسترسی به دفتر‌های کل توزیع شده‌ای(DLT) که داده‌های واقعی و به‌روز ارائه می‌کنند، می‌توانست در سال 2008 به‌ شکل مفید و موثری توسط نهاد‌های تنظیم مقررات مورد استفاده قرار گیرد. جیانکارلو افزود که می‌توان از ظرفیت محاسباتی دفاتر کل توزیع شده برای شناسایی «فعالیت‌های معاملاتی ناهنجار و نمایش واگرایی در معاملات» استفاده کرد. شاخص‌های اشاره شده با ورشکستگی بانک‌ها مرتبط هستند.

جیانکارلو پیش‌بینی کرد که بلاکچین تاثیر گسترده و پایداری در طیف وسیعی از برنامه‌های کاربردی همانند «پرداخت، بانکداری، تصویه‌ی اوراق بهادر، ثبت عناوین، امنیت سایبری، گزارش‌های معاملاتی و تحلیل بازار» خواهد داشت.

جیانکارلو تاکید کرد که CFTC تحت مدیریت وی «در برابر درخواست‌های سرکوب توسعه‌ی دارایی‌های رمزنگاری شده، ایستادگی می‌کند.»

نظر شما در رابطه با اظهارات رئیس کمیسیون معاملات قرارداد‌های آتی کالای‌ آمریکا چیست؟ آیا به‌کارگیری تکنولوژی بلاکچین می‌تواند با افزایش شفافیت از وقوع بحران‌های مالی جلوگیری کند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cointelegraph
دکمه بازگشت به بالا