- آقای رن ژنگفی(Ren Zhengfei) مدیرعامل شرکت هوآوری(Huawei) در جدیدترین مصاحبهی خود عنوان نموده که «چین هم باید رمزارز بومی خودش را داشته باشد». او همچنین گفت که قدرت یک ملت بسیار بزرگتر از یک کمپانی اینترنتی[فیسبوک] است.
اظهارات رن ژنگفی مدیرعامل هوآوری
آقای رن ژنگفی(Ren Zhengfei) مدیرعامل شرکت هوآوری(Huawei بزرگترین کمپانی تولیدکنندهی تلفنهای هوشمند کشور چین) اخیرا در مصاحبه با چندین رسانهی ایتالیایی اعلام نموده که چین هم باید رمزارز بومی خودش صادر کند.
فابیو ساولی(Fabio Savelli) روزنامهنگار ایتالیایی، در طول این مصاحبه از آقای ژنگفی پرسید که آیا راهاندازی پروژهی رمزارزی شرکت فیسبوک که لیبرا(Libra) نامیده شده، نشانهای از این موضوع است که این شرکت فناوری بزرگ آمریکایی در تلاش است که سلطهی جهانی خود را در کنار دولت ایالات متحده حفظ کند؟
رن ژنگفی در پاسخ به این سوال اظهار داشت:
چین هم یک ارز مشابه لیبرا منتشر کرده است. چرا منتظر بمانید تا دیگران آن را صادر کنند. قدرت یک ملت بسیار بزرگتر از یک کمپانی اینترنتی[فیسبوک] است. Ren Zhengfei
هوآوری به دنبال بررسی و مطالعهی بلاکچین
در همین حال، شرکت هوآوری طی سالهای گذشته به صورت فعال به دنبال کشف فرصتها در فناوری بلاکچین بوده است. به عنوان مثال شرکت هوآوری در سال ۲۰۱۶ به یکی از اعضای افتخاری کنسرسیوم مالی بلاکچین شنژن تبدیل شد و به کنسرسیوم Hyperledger تحت رهبری بنیاد لینوکس(Linux Foundation) ملحق شد. در سال ۲۰۱۸ نیز این کمپانی یک نقشهی راه(WhitePaper) از بلاکچین هوآوری منتشر کرد که نشان میداد این بلاکچین بر روی پلتفرم ابری این شرکت بنا شده است.
علاوه بر شرکت هوآوری، دیگر غولهای فناوری کشور چین از جمله شرکتهای علیبابا(Alibaba)، تنسنت(Tencent) و بایدو(Baidu) نیز همگی پروژههای بلاکچینی خودشان را عرضه کردهاند. به طور مشخص، دو شرکت بزرگ Alibaba و Tencent شرکتهای مادر Alipay و WeChat Pay محسوب میشوند. در حال حاضر پلتفرمهای پرداخت Alipay و WeChat Pay بزرگترین رقبای لیبرا میباشند.
در حقیقت پس از انتشار برنامههای رمزارزی توسط شرکت فیسبوک، آقای پونی ما(Pony Ma) مدیرعامل فعلی Tencent با انتشار یک پست در WeChat اعلام کرد که «فناوری بلاکچین به بلوغ رسیده و درک آن دیگر مشکل نیست، اما نکته اینجاست که آیا قانونگذاران آن را قانونی اعلام میکنند؟»
بانک مردم چین(PBoC) نیز براساس طرح پروژهی لیبرا و ایده گرفتن از آن، به دنبال توسعهی رمزارز بومی خودش است. وانگ ژین(Wang Xin) مدیر ارشد بخش تحقیقاتی PBoC اخیرا اعلام نموده که این بانک مرکزی روند مطالعه بر روی داراییهای دیجیتال را در سال ۲۰۱۴ آغاز نموده و «توجهی زیادی» به رمزارز لیبرا داشته است.
نظر شما در رابطه با گفتههای رن ژنگفی چیست؟ آیا کشور چین که یکی از سختگیرانهترین قوانین ضد صنعت رمزارزی را دارد، میتواند رمزارز بومی خود را صادر نماید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.