اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

شوخی توییتری شرکت اکترونیک آرتز با هواداران صنعت رمزارزها

شرکت الکترونیک آرتز(EA) که در تولید و توزیع بازی‌های رایانه‌ای شهرت چشمگیری دارد با انتشار چند پست‌ توییتری به شخصیت جدید بازی Apex Legends که کریپتو نام دارد،اشاره کرده و گفته «در کریپتو سرمایه‌گذاری کنید.»

نکات برگزیده مطلب
  • شرکت تولید کننده‌ی بازی‌های رایانه‌ای، الکترونیک آرتز(Electronic Arts) به تازگی با انتشار چند پست توییتری کاربران صنعت رمزارزی را سرکار گذاشته است! این شرکت در یک پست توییتری اعلام نموده که باید «در کریپتو سرمایه‌گذاری کرد»؛ این درحالیست که «کریپتو» در واقع نام شخصیت جدید بازی محبوب ایپکس لجندز(Apex Legends) می‌باشد.

اکترونیک آرتز و کریپتو

کمپانی بزرگ تولید کننده‌ی بازی‌های رایانه‌ای اکترونیک آرتز(Electronic Arts) که تا به امروز وظیفه‌ی انتشار بازی‌های مشهوری همچون Madden و FIFA را بر عهده داشته است، به تازی با انتشار یک سری پست‌های توییتری به دست انداختن کاربران توییتر و طرفداران صنعت رمزارزی پرداخته است.

در روز ۱۹ام سپتامبر، حساب رسمی شرکت Electronic Arts در توییتر با انتشار یک پست جدید اعلام کرد که «در کریپتو سرمایه‌گذاری کنید». این پست سریعا نظر طرفداران صنعت رمزارزی را به خود جلب کرد و در مدت کوتاهی بیش از ۲۱ هزار لایک و ۷۷0۰ مرتبه بازنشر شد. بسیاری از کاربران فکر می‌کردند که حساب توییتری این شرکت هک شده و یا Electronic Arts در حال تبلیغ صنعت رمزارزی برای مخاطبان خود است.

این کریپتو همان کریپتو نیست!

در عوض، کمپانی اکترونیک آرتز در پست توییتری بعدی اعلام کرد که «Crypto» در واقع نام یکی از شخصیت‌های فصل سوم بازی Apex Legends می‌باشد، که قرار است به زودی به این بازی اضافه شود.

سایر حساب‌های رسمی کمپانی EA نیز به این موضوع وارد شده و در این تبلیغات سرگرم کننده حضور به عمل آوردند.

صرافی رمزارزی بایننس(Binance) که اخیرا شعبه‌ی آمریکایی خود را راه‌اندازی کرده است، این فرصت را غنیمت شمرد و در پاسخ به پست‌های توییتری EA اعلام کرد: «اشکالی ندارد، ما همچنان دوستت داریم».

نظر شما در رابطه با این تبلیغ شرکت EA چیست؟ آیا حضور یک شرکت بازی‌سازی در حوزه‌ی رمزارزی می‌تواند این چنین تاثیرگذار باشد که کاربران سریعا به آن واکنش نشان دهند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

منبع
Cryptoglobe

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا