اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

درگیری بین بانک‌ها و دولت‌های مختلف با لیبرا همچنان ادامه دارد

مدیر عامل گروه مالی ING معتقد است در صورت راه‌اندازی پروژه‌ی رمزارزی فیسبوک، ممکن است بانک‌ها سرویس‌دهی به این شرکت را متوقف کنند و از طرف دیگر یکی از مقامات رسمی روسیه اعلام کرده که اگر آمریکا از راه‌اندازی رمزارز لیبرا جلوگیری کند، این کشور نیز فیسبوک را کنار خواهد گذاشت!

نکات برگزیده مطلب
  • رالف هامرز(Ralph Hamers)، مدیر عامل گروه مالی ING معتقد است، در صورتی که شرکت فیسبوک رمزارز لیبرا را راه‌اندازی کند، بانک‌ها احتمالا همکاری با این شرکت را متوقف خواهند کرد. همچنین نماینده‌ی ویژه‌ی ولادیمیر پوتین در حوزه‌ی فن‌آوری اطلاعات اعلام کرد که واکنش روسیه در مقابل پروژه‌ی رمزارزی شرکت فیسبوک به تصمیم آمریکا بستگی دارد.

 

گروه ING یک شرکت فعال در حوزه‌ی خدمات مالی و بانکی در هلند است. مدیر عامل گروه مالی ING اعلام کرد که بانک‌ها ریسک‌پذیری محدودی دارند و به دلیل نگرانی از ظرفیت لیبرا در انتقال دارایی‌ها و تسهیل فعالیت‌های مجرمانه در سطح جهان ممکن است سرویس‌دهی به شرکت فیسبوک را متوقف کنند.

نگرانی بانک‌ها از لیبرا

هامرز در مصاحبه با نشریه‌ی فایننشال تایمز(Financial Times) اظهار داشت که موسسات مالی همانند ING مجبور به حفاظت از سیستم مالی در مقابل فعالیت‌های مجرمانه هستند. به همین دلیل، نگرانی نسبت به امکان استفاده از لیبرا(Libra) در فعالیت‌های غیر قانونی، ممکن است واکنش بانک‌ها را به همراه داشته باشد:

ما می‌توانیم با ارزیابی شرایط، سرویس‌دهی به یک مشتری را متوقف کنیم و یا یک مشتری را پذیرش نکنیم. Ralph Hamers

نگرانی نسبت به پولشویی در رمزارز لیبرا همچنان ادامه دارد

نگرانی نسبت به امکان پولشویی با استفاده از رمزارز لیبرا از این حقیقت سرچشمه می‌گیرد که مجرمان قادر خواهند بود بدون نظارت و به سرعت دارایی‌های خود را به خارج از مرزها منتقل کنند.

با این وجود، شرکت فیسبوک وعده داده است: «تا زمان رفع نگرانی نهاد‌های قانون‌گذاری، رمزارز لیبرا را منتشر نخواهد کرد.» هامرز اعلام کرد که بانک‌ها و موسسات مالی همانند گروه ING، رویکرد کم‌ریسکی را اتخاذ کرده‌اند:

ما یک موسسه‌ی بزرگ قانون‌گذاری شده و با ریسک پذیری محدود هستیم. همچنین، اعلام کردیم که پیشرفت این پروژه را بررسی خواهیم کرد. Ralph Hamers

سایر بانک‌ها خواستار راه‌اندازی لیبرا نیستند. برای مثال، جیمی دیمون(Jamie Dimon)، مدیر عامل گروه مالی جی‌پی‌مورگان(JPMorgan Chase) در هفته‌ی گذشته، پروژه‌ی ساخت رمزارز پایدار که از سوی فیسبوک پیشنهاد شده است را به صورت «یک ایده‌ی مطلوب که هرگز اجرایی نخواهد شد،» توصیف کرد. با این وجود، هامرز تاکید کرد که لیبرا یک نوآوری برای آموزش است و نباید این پروژه فراموش گردد.

بر اساس گزارش کوینیت، ایوس مرش(Yves Mersch) و بنوئیت کوئور(Benoit Coeure) اعضای هیئت مدیره‌ و هیئت اجرایی بانک مرکزی اروپا(ECB) نسبت به تاثیر پروژه‌ی رمزارزی لیبرا بر سلطه‌ی بانک مرکزی اروپا هشدار داده‌اند.

رویکرد روسیه نسبت به لیبرا

مقامات کشور روسیه به‌طور رسمی اعلام کردند، درصورتی که ایالات متحده آمریکا رمزارز لیبرا را ممنوع اعلام کند، روسیه فعالیت شرکت فیسبوک در این کشور را متوقف خواهد کرد.

دیمیتری پسکوف(Dmitry Peskov)، نماینده‌ی ویژه‌ی ولادیمیر پوتین(Vladimir Putin) در حوزه‌ی فن‌آوری اطلاعات(IT)، در روز بیست و دوم اکتبر 2019، رویکرد خود را در برابر لیبرا و همچنین پروژه‌ی رمزارزی تلگرام(گرام) به‌طور رسمی اعلام کرد.

وی اظهار داشت: «در صورتی که لیبرا یا گرام بدون هیچ‌گونه نظارتی منتشر شوند، احتمال وقوع سناریویی که در آن شرکت فیسبوک (یا تلگرام) مسدود می‌شوند، افزایش می‌یابد. این تصمیم نه‌تنها در روسیه، بلکه در هر کشور دیگری نیز اجرا خواهد شد.» وی اعلام کرد که تصمیم‌گیری در این رابطه به تصمیم آمریکا بستگی دارد.

نظر شما در رابطه با نگرانی بانک‌ها و مقامات دولتی نسبت به پروژه‌ی رمزارزی فیسبوک چیست؟ آیا لیبرا در نهایت با گذر از موانع ایجاد شده با موفقیت منتشر خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
CointelegraphBitcoinist
دکمه بازگشت به بالا