اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

جزئیات بیشتری از طراحی شاردینگ در اتریوم ۲.۰ منتشر گردید

کارل بیکوزن محقق اتریوم ۲.۰ در بنیاد اتریوم اخیراً در یک مقاله‌ جزئیات بیشتری را در رابطه با توزیع تایید کننده‌ها و کاهش حجم داده‌های امضاء تایید کننده‌ها منتشر کرده است

نکات برگزیده مطلب
  • کارل بیکوزن(Carl Beekhuizen)؛ محقق اتریوم ۲.۰ که در بنیاد اتریوم فعالیت می‌کند، اخیرا در یک مقاله استفاده از روش توزیع تصادفی تایید کننده‌ها در چند گروه(کمیته) به‌منظور افزایش امنیت شبکه‌ی اتریوم ۲.۰ و استفاده از روش سیگنیچر اگری‌گیشن(Signature Aggregation) به منظور کاهش حجم داده‌های تاییدکننده‌ها را توضیح داده است.

توزیع تصادفی تاییدکننده‌ها در چند گروه‌

کارل بیکوزن جزئیات بیشتری از ویژگی‌های اتریوم ۲.۰ را منتشر کرده است. وی اعلام کرده است که در الگوریتم اثبات سهام اتریوم ۲.۰ تایید کننده‌ها(Validators) در توالی ۱۲ ثانیه به پیشنهاد بلاک‌ها در زنجیره‌ی اتریوم رای می‌دهند. کوچکترین دوره‌ی زمانی در شبکه‌ی اتریوم ۲.۰ اسلات(Slot) نامیده می‌شود. اپوک(Epoch) دوره‌ی زمانی بزرگتری است که از ۳۲ اسلات تشکیل می‌شود و ۶ دقیقه و ۲۴ ثانیه به طول می‌انجامد. تمامی پاداش‌ها و مجازات‌ها در طول یک اپوک به تایید کننده‌ها اعمال می‌گردد.

تایید کننده‌ها در زمان انجام وظایفشان در شبکه‌ی اتریوم ۲.۰ به چند گروه(کمیته)‌ سازماندهی می‌شوند. بنابراین در صورتی که یک تایید کننده قصد فعالیت مخرب در این شبکه را داشته باشد(همانند حمله به شبکه‌ی اتریوم ۲.۰)، عملکرد گروه را در معرض خطر قرار می‌دهد. برای جلوگیری از این مشکل توسعه‌دهندگان تصمیم گرفتند که تایید‌کننده‌ها را به‌طور تصادفی در میان گروه‌ها توزیع کنند. بعلاوه، بلاکچین کنونی اتریوم به زیر مجموعه‌های بلاکچینی کوچکتر و متصل به هم(ریز زنجیره) که شارد(Shards) نامیده می‌شود، تقسیم خواهد شد.

توزیع تصادفی تایید‌کننده‌ها

در نتیجه با وجود تعدادی از مهاجمان که در میان گروه‌ها توزیع شده‌اند، احتمال موفقیت فعالیت مخرب در شبکه‌ی اتریوم ۲.۰ به شدت کاهش می‌یابد.

کاهش حجم امضاء تایید کننده‌ها

بیکوزن همچنین به مساله‌ی حجم امضاء تایید کننده‌ها نیز اشاره کرده است. وی حجم امضاء تایید کننده‌ها زمانی که تنها ۱۰ درصد از اتر‌های منتشر شده در شبکه‌ی اتریوم سپرده‌گذاری شوند را بیش از ۷.۶ گیگابایت در هر روز محاسبه کرده است.

توسعه دهندگان تصمیم گرفتند که برای جلوگیری از افزایش تاخیر در شبکه‌ی اتریوم ۲.۰ تنها امضاهایی که برای همان داده اعتبار دارند را جمع‌آوری کنند. در نتیجه با استفاده از روش سیگنیچر اگری‌گیشن(Signature Aggregation) تنها ذخیره‌سازی و بررسی یک امضاء برای کل گروه کافی است. استفاده از این روش حجم داده‌هایی که پردازش خواهد شد را 3,800 برابر کاهش می‌دهد.

اتریوم ۲.۰ نسخه‌ای از شبکه‌ی اتریوم است که در آن از الگوریتم اثبات سهام استفاده می‌شود. در نتیجه الگوریتم کنونی شبکه‌ی اتریوم و فرآیند ماینینگ متوقف خواهد شد و در عوض سپرده‌گذاران به‌ جای ماینر‌ها حفاظت و کنترل شبکه‌ی اتریوم را بر عهده خواهند داشت. بر اساس برنامه‌ی زمان‌بندی اتریوم ۲.۰ در سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی خواهد شد.

نظر شما نسبت به جزئیات منتشر شده از ویژگی‌های جدید اتریوم ۲.۰ چیست؟ آیا ویژگی‌های منحصربفرد اتریوم ۲.۰ موجب پذیرش گسترده‌تر شبکه‌ی اتریوم خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا