اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

بنیان‌گذار شرکت تلگرام: آمریکا دیگر مکان جذابی برای کارآفرینان نیست، از انتقال کسب و کار خود به آنجا خودداری کنید

پاول دورف که احتمالا از درگیری در پرونده‌ی حقوقی مطرح شده بر علیه پروژه‌ی رمزارزی گرام خسته شده است، در یک مقاله به کارآفرینان توصیه کرد که از انتقال کسب و کارشان به آمریکا خودداری کنند

نکات برگزیده مطلب
  • بنیان‌گذار تلگرام معتقد است که ایالات متحده‌ی آمریکا دیگر مکان مناسبی برای کارآفرینان حوزه‌ی فن‌آوری محسوب نمی‌گردد. وی در مقاله‌ای هفت دلیل را به عنوان معایب زندگی و فعالیت در سیلیکون ولی مطرح کرده است. پاول دورف همچنین در این مقاله ایالات متحده‌ی آمریکا را با عنوان «ایالات پلیسی» توصیف کرده است.

توصیه‌ی بنیان‌گذار تلگرام به خودداری کارآفرینان از فعالیت در آمریکا

پاول دورف(Pavel Durov)؛ بنیان‌گذار شرکت تلگرام در روز هفتم می اظهار داشت که ایالات متحده‌ی آمریکا کارآفرینان را از انتقال کسب و کارشان به سیلیکون ولی منصرف می‌کند، وی همچنین عنوان «ایالات پلیسی» را به ایالات متحده‌ی آمریکا اطلاق کرد.

سیلیکون ولی

پاول دورف که احتمالا از نبرد حقوقی بر سر پروژه‌ی رمزارزی گرام خسته شده است، اخیرا در مقاله‌ای هفت دلیل را برای خودداری از انتقال کسب و کارها به سیلیکون ولی مطرح کرد. دورف در این مقاله معایب انتخاب این مکان برای زندگی و فعالیت تجاری را بیان کرده است. مقاله‌ی اخیر بنیان‌گذار شرکت تلگرام تنها به زبانی روسی و در کانال تلگرام وی منتشر شده است.

شرکت تلگرام تحت فشار پلیس فدرال آمریکا(FBI) قرار گرفته است

اولین دلیل پاول دورف برای خودداری از فعالیت در سیلیکون ولی را فعالیت پلیسی آمریکا عنوان کرده است. وی، وجود بالاترین آمار تعداد افراد زندانی جهان در آمریکا را به عنوان مبنای این نتیجه‌گیری بیان کرده است. وی همچنین ادعا کرده است که در سال 2016 و در جریان سفر وی به سان فرانسیسکو شرکت تلگرام از سوی دفتر تحقیقات فدرال ایالات متحده‌ی آمریکا تحت فشار قرار گرفته است.

دورف همچنین به عوامل دیگری همانند سیستم ضعیف خدمات درمانی، فقدان فرهنگ زندگی، سطح متوسط تحصیلات در مدارس، مالیات بالا، هزینه‌ی بالا برای توسعه‌ی نرم‌افزاری و چشم‌انداز تاریک بازار آمریکا در قرن بیست و یکم اشاره کرده است که جذابیت زندگی در آمریکا را از بین می‌برد.

وی به کارآفرینان توصیه کرد که بازار‌های اروپای شرقی و همچنین بازارهای دیگر را بررسی کنند. بر اساس اظهارات دورف:

امروزه هند(و نه ایالات متحده‌ی آمریکا) بزرگترین بازار آزاد اینترنتی جهان را نمایندگی می‌کند. Pavel Durov

انتقاد‌های بنیان‌گذار شرکت تلگرام در همان روزی مطرح شده است که جامعه‌ی تان آزاد شبکه‌ی بلاکچین خودش را راه‌اندازی کرده است. ادعا شده است که شرکت تلگرام و یا پاول دورف در این پروژه شرکت ندارند. همچنین در چند هفته‌ی پیش خبر احتمال لغو ممنوعیت سه‌ساله‌ی استفاده از تلگرام در روسیه گزارش شده است.

نظر شما نسبت به انتقادات بنیان‌گذار شرکت تلگرام از ایالات متحده‌ی آمریکا و پیشنهاد وی به کارآفرینان برای عدم فعالیت در این کشور چیست؟ آیا فشار آمریکا بر پروژه‌ی رمزارزی شرکت تلگرام الهام بخش تدوین این مقاله توسط پاول دورف شده است؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
دکمه بازگشت به بالا