اخبار داخلیاخبار و مقالات

سخنگوی صنعت برق: ماینر‌های غیرمجاز باید خسارت آسیب به شبکه‌ی برق را بپردازند

مصطفی رجبی مشهدی اخیراً اعلام کرده است که در صورت شناسایی فعالیت غیر مجاز ماینر‌ها آسیب وارد شده به صنعت برق کشور نیز محاسبه و از آن‌ها اخذ خواهد شد

نکات برگزیده مطلب
  • در طول سال‌های اخیر گسترش صنعت رمزارزها استقبال ماینر‌ها در سطح جهان را موجب شده است. در همین راستا سازماندهی فعالیت ماینر‌ها و مدیریت این صنعت در دستور کار وزارت نیرو، شرکت توانیر و دولت قرار گرفته است. مصطفی رجبی مشهدی؛ سخنگوی صنعت برق اخیراً از تدوین راه‌کارهایی برای مقابله با فعالیت غیر مجاز ماینر‌ها خبر داده است. وی اظهار داشت که در صورت شناسایی ماینر‌ها آسیب وارد شده به صنعت برق کشور نیز محاسبه و از آن‌ها اخذ خواهد شد.

جذابیت فعالیت در صنعت استخراج رمزارزها

مصطفی رجبی مشهدی؛ سخنگوی صنعت برق کشور اخیراً اظهار داشت: «ماینر‌هایی که به‌طور غیرمجاز از شبکه‌ی برق کشور برای استخراج رمزارزها استفاده می‌کنند، باید خسارت آسیب وارده به شبکه‌ی برق را نیز پرداخت کنند.»

وی تعرفه‌ی برق مصرفی را پایین ارزیابی کرده است و این موضوع را به عنوان یکی از دلایل اشتیاق ماینر‌ها به فعالیت در این حوزه عنوان کرده است. این در حالی است که تعرفه‌ی برق مصرفی در طول یک‌سال اخیر و در مقاطع مختلفی افزایش یافته است.

آسیب به شبکه‌ی برق

رجبی مشهدی معتقد است که تعرفه‌ی برق مصرفی با توجه به قیمت رمزارزها فعالیت در این حوزه را مقرون به‌صرفه ساخته است و در همین راستا بسیاری از ماینر‌ها به فعالیت در این حوزه جذب شده‌اند. وی افزود:

بسیاری از افراد تلاش می‌کنند به‌صورت غیرمجاز در این حوزه فعالیت کنند و از قیمت پایین برق مصرفی ایران برای استخراج رمزارزها سوء استفاده کنند. مصطفی رجبی مشهدی

بر اساس گزارش کوینیت، بهمن زیاری؛ مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع برق استان اصفهان همزمان با آغاز فصول اوج مصرف برق از شناسایی ماینر‌ها به کمک روش داده‌کاوی خبر داده است.

ماینر‌ها باید خسارت آسیب وارد شده به شبکه‌ی برق را پرداخت کنند

بر اساس اظهارات سخنگوی صنعت برق کشور، شرکت توانیر با هدف پیشگیری از سوء استفاده‌های مشابه دو راه‌کار را تدوین و مجوز‌های لازم برای اجرای این دو راهکار را نیز از وزارت نیرو اخذ کرده است. وی اظهار داشت:

به زودی یکی از راه‌کارهای مطرح شده برای مقابله با فعالیت غیرمجاز ماینر‌ها برای اجراء به شرکت‌های توزیع برق ابلاغ خواهد شد. مصطفی رجبی مشهدی

رجبی مشهدی اظهار داشت که در نخستین گام در صورت شناسایی افرادی که از برق مصرفی برای استخراج غیر مجاز رمزارزها استفاده می‌کنند، خسارتی که این فعالیت به شبکه‌ی برق کشور وارد می‌کند نیز محاسبه و از آن‌ها اخذ خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق معتقد است که به کمک این راه‌کار می‌توان از فعالیت غیر مجاز ماینر‌ها جلوگیری کرد و همچنین آن‌ها را به استفاده‌ی مجاز از برق مصرفی تشویق نمود. با این وجود، افزایش جریمه بر «فعالیتهای ثبت نشده‌ی ماینینگ» راه‌کار مناسبی برای سازماندهی ماینر‌ها محسوب نمی‌گردد. در همین راستا کاهش تعرفه‌ی برق مصرفی ماینر‌ها(به نرخ‌های قابل رقابت با دیگر کشور‌های جهان)، استفاده از ظرفیت مازاد نیروگاه‌ها در فصول کاهش پیک مصرف برق و سازماندهی مناسب فعالیت آن‌ها همزمان با اعمال مشوق می‌تواند فعالیت‌ ماینر‌ها را به سمت یک فعالیت صنعتی مجاز و سازمان‌دهی شده سوق دهد. بر اساس گزارش کوینیت، مصوبه‌ی وزارت نیرو تعرفه‌ی برق مصرفی ماینر‌ها را ۹۶۵۰ ریال اعلام می‌کند.

نظر شما نسبت به اظهارات اخیر سخنگوی صنعت برق چیست؟ آیا سازماندهی مناسب فعالیت ماینر‌ها راه‌کار مناسب‌تری نسبت به اعمال جریمه برای مدیریت انرژی الکتریکی در حوزه‌ی ماینینگ محسوب می‌گردد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا