- شرکت برق برای شناسایی فعالیت ماینرهای ثبت نشده در تیر ماه از طرح سوتزنی خود رونمایی کرد. در حقیقت شرکت برق برای گزارش فعالیت فارمهای ثبت نشده جایزه تعیین کرده است. مصطفی رجبی مشهدی؛ سخنگوی صنعت برق کشور اخیراً گزارش را در رابطه با نتیجهی این طرح ارائه کرده و این طرح را مجموعاً موفق ارزیابی کرده است.
1100 فارم استخراج رمزارزها در طرح سوتزنی شرکت برق شناسایی شده است
براساس گزارش کوینیت، شرکت برق اخیراً طرح سوتزنی را برای شناسایی مزارع ثبت نشدهی استخراج رمزارز راهاندازی کرده است. راهاندازی این طرح بحث گستردهای را در میان فعالان این صنعت ایجاد کرده است. همچنین با وجود پایش شبکهی برق توسط کنتورهای هوشمند راهاندازی این طرح برای شناسایی مزارع غیر مجاز عجیب بهنظر میرسد.
مصطفی رجبی مشهدی؛ سخنگوی صنعت برق کشور در پاسخ به این پرسش اعلام کرد که مزارع استخراج رمزارزها به دو دسته تقسیم میشوند: دستهی اول فارمهایی هستند که در مکانهای دیگری بجز مناطق صنعتی و کشاورزی تاسیس شدهاند و دستهی دوم در مناطق صنعتی و کشاورزی راهاندازی و به دلیل تعطیلی صنایع جایگزین این فعالیتها شدهاند.
وی اظهار داشت شناسایی فارمهایی که در مکانهای جدید تاسیس میشوند، با توجه به اختلاف مصرف برق این تاسیسات نسبت به گذشته از روی کنتورهای هوشمند قابل تشخیص است. اما دستهی دوم مزارع که در نواحی صنعتی و کشاورزی جایگزین این فعالیتها شدهاند به دلیل اینکه اختلافی در میزان مصرف برق ایجاد نمیشود به کمک بررسی مصرف کنتور قابل تشخیص نیست. با این وجود، شرکت برق از روش شهودی و گزارش سوتزنها برای شناسایی این دسته از مزارع استفاده میکند.
تعرفهی رقابتی بهترین راهکار برای تشویق ماینرها به فعالیت قانونی
با این وجود، تعرفهی مصوب برای فعالیت ماینرها امکان رقابت ماینرهای ایرانی را ماینرهای سایر مناطق جهان(همانند ماینرهای چینی که در برخی از فصول سال از برق 1 سنتی بهرهمند میشوند) را سلب کرده است. در این میان ارائهی تعرفهی رقابتی همانند استفاده از ظرفیت مازاد نیروگاهها با نرخ مناسبتر راهکار بهتری برای مقابله با فعالیت زیرزمینی ماینرها ارزیابی میشود.
نظر شما نسبت به اظهارات اخیر سخنگوی صنعت برق کشور چیست؟ آیا شرکت برق میتوانست روشهای بهتری را بجای سوتزنی برای شناسایی ماینرهای ثبت نشده مورد استفاده قرار دهد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.