اخبار داخلیاخبار و مقالات

صنعت برق کشور بار دیگر انگشت اتهام خود را به سوی فعالیت ماینرها نشانه رفت

سخنگوی صنعت برق کشور فعالیت ماینرها را یکی از عوامل تاثیر گذار بر مصرف سوخت نیروگاه‌ها معرفی کرده و از شناسایی ۱۶۲۰ فارم با ظرفیت برق مصرفی ۲۵۰ مگاوات خبر داده است

نکات برگزیده مطلب
  • اگرچه صنعت استخراج رمزارز در کشور‌های مختلف عامل توسعه‌ی نیروگاه‌ها و مصرف مازاد تولید برق محسوب می‌گردد، اما صنعت برق کشور اخیراً فعالیت ماینرها را عامل افزایش مصرف سوخت در نیروگاه‌ها معرفی کرده است. وی همچنین از اعطای تنها ۲۴ مجوز به فارم‌های بزرگ استخراج رمزارز خبر داده است.

صنعت برق مزارع استخراج رمزارز را عامل افزایش سوخت نیروگاه‌ها معرفی کرد

مصطفی رجبی مشهدی؛ سخنگوی صنعت برق کشور جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز را یک راه‌کار تاثیرگذار در کاهش مصرف برق و کمک به کاهش مصرف سوخت نیروگاه‌ها ارزیابی کرده است. وی افزود مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز در صورت کشف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و همچنین ملزم به پرداخت هزینه‌ی برق مصرفی و خسارت وارده به شبکه‌ی برق هستند.

سخنگوی صنعت برق سیاست وزارت نیرو را حمایت از تاسیس مزارع قانونی استخراج رمزارز در کشور عنوان کرده است اما اعلام کرد که وزارت نیرو با ماینرهایی که بدون کسب مجوز به فعالیت در این حوزه می‌پردازند، به شدت برخورد خواهد کرد.

رجبی مشهدی اظهار داشت:

تاکنون 24 مرکز استخراج رمزارز با ظرفیت بیش از 310 مگاوات مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند. مصطفی رجبی مشهدی

شناسایی 1620 فارم غیرمجاز استخراج رمزارز

سخنگوی صنعت برق کشور گزارشی از شناسایی مزارع استخراج رمزارز نیز ارائه کرده و تاکید کرد که در صورت شناسایی مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز جریان برق این مراکز قطع خواهد شد و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد، بعلاوه هزینه‌ی برق مصرفی و خسارت وارد شده به شبکه‌ی برق از متخلفان دریافت خواهد شد. وی اعلام کرد:

تاکنون 1620 فارم غیرمجاز استخراج رمزارز با ظرفیت نزدیک به 250 مگاوات شناسایی شده‌اند که از این میان گزارش سوت‌زن‌ها منجر به شناسایی 500 فارم شده است که30 درصد موارد کشف شده را تشکیل می‌دهد. مصطفی رجبی مشهدی

سخنگوی صنعت برق کشور تاکید کرد که اطلاعات عاملان شناسایی مزارع محرمانه محسوب می‌گردد و شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق اقدامات لازم را برای صیانت و جلوگیری از افشای آن انجام می‌دهند. بر اساس گزارش کوینیت، شرکت برق در تابستان سال جاری از طرح سوت‌زنی برای شناسایی فعالیت ماینرها رونمایی کرده است. اگرچه شرکت برق پاداش تقریباً ناچیزی را در مقایسه با ارزش تجهیزات ماینینگ(حداکثر 10 میلیون تومان) برای سوت‌زن‌ها درنظر گرفته است اما این طرح را موفق ارزیابی می‌کند.

نظر شما نسبت به اظهارات اخیر سخنگوی صنعت برق کشور در رابطه با تاثیر صنعت استخراج رمزارز بر مصرف سوخت نیروگاه‌ها چیست؟ آیا صنعت ماینینگ به صنعت برق آسیب می‌رساند و یا به توسعه‌ی صنعت برق کشور کمک می‌کند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا