اخبار داخلیاخبار و مقالات

کلاهبردار چند میلیارد تومانی رمزارزها دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان مازندران از شناسایی و دستگیری کلاهبرداری خبر داده است که با وعده‌ی پرداخت رمزارز به عنوان سود سرمایه‌گذاری، از قربانیان خود ۴۲ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود

نکات برگزیده مطلب
  • استقبال از رمزارزها به عنوان ابرازهای مالی غیرمتمرکز، کارآمد و برابر در ایران نیز همانند سایر نقاط جهان در حال گسترش است. در این میان بازیگران مخرب و کلاهبرداران تلاش می‌کنند از محبوبیت این ابزارهای مالی برای فریب قربانیان استفاده کنند. در همین زمان نیروی انتظامی یک فرد کلاهبردار را که با تاسیس شرکت سرمایه‌گذاری سوری به قربانیان پرداخت سود با استفاده از رمزارز را پیشنهاد کرده بود، دستگیر کردند.

کلاهبرداری 42 میلیارد ریالی با پیشنهاد پرداخت سود رمزارزی به قربانیان

مرتضی میرزایی؛ فرمانده‌ی نیروی انتظامی استان مازندران از شناسایی و دستگیری یک فرد اسکمر خبر داده است که با پیشنهاد فرصت سرمایه‌گذاری به قربانیان از آن‌ها ۴۲ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

بر اساس اظهارات فرمانده‌ی انتظامی مازندران تعدادی از شهروندان نقاط مختلف کشور برای گزارش کلاهبرداری به پلیس فتای مازندران مراجعه کرده‌اند. در این طرح فرد کلاهبردار یک شرکت سرمایه‌گذاری سوری را ایجاد کرده و پرداخت سود در قالب رمزارزها را به سرمایه‌گذاران وعده داده بود.

کلاهبرداری

تحقیقات نیروهای انتظامی از قربانیان نشان می‌دهد که فردی با عنوان شرکت سرمایه‌گذاری و طراحی وب‌سایت پس از جلب اعتماد آن‌ها برای شرکت در طرح سرمایه‌گذاری و پرداخت سود در قالب رمزارزها، مجموعاً 42 میلیارد ریال از قربانیان کلاهبرداری کرده و سپس متواری شده است.

نیروهای پلیس فتا در روند تحقیقات موفق به شناسایی متهم در یکی از شهرستان‌های استان مازندران شده‌ و سپس متهم را که به استان تهران متواری شده بود، دستگیر کرده‌اند. فرد کلاهبردار در ابتدا ماجرا را به‌طور کامل انکار می‌کرد اما پس از مواجه با مدارک اثبات وقوع جرم به ناچار لب به اعتراف گشود.

خلاء قانون‌گذاری

فرمانده‌ی انتظامی استان مازندران به فعالان بازار خرید و فروش رمزارزها توصیه کرد: «با توجه به این‌که هیچ‌گونه مجوزی برای فعالیت صرافی‌های آنلاین وجود ندارد، افراد کلاهبردار به سادگی می‌توانند طرح کلاهبرداری خود را پیاده‌سازی کنند و خسارت جبران‌ناپذیری را نیز به قربانیان وارد کنند.»

در حقیقت هم‌اکنون رویکرد مشخصی برای فعالیت در صنعت رمزارزها وجود ندارد و برخی از افراد کلاهبردار با سوء استفاده از این فرصت برای طمعه قرار دادن قربانیان خود استفاده می‌کنند. در این زمان به کاربران توصیه می‌شود تنها از خدمات شرکت‌های معتبر و شناخته شده استفاده کنند.

نظر شما نسبت به اجرای طرح کلاهبرداری 42 میلیارد ریالی رمزارزها چیست؟ آیا خلاء قانونی برای فعالیت شرکت‌های معتبر در صنعت رمزارزها امکان فعالیت افراد کلاهبردار را فرآهم می‌کند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

دکمه بازگشت به بالا