- امروزه ورود سرمایهگذاران حقوقی شامل بانکها، شرکتها، صندوقهای سرمایهگذاری و موسسات مالی به بازار رمزارزها را شاهد هستیم و در صورت تداوم این پدیده، سرمایهگذاری در بازار رمزارزها به اقدام عادی سرمایهگذاران حقوقی تبدیل خواهد شد. نشریهی بلومبرگ به نقل از منابع مطلع از احتمال سرمایهگذاری شاخهی سرمایهگذاری مورگان استنلی در بازار رمزارزها خبر داده است. بخش سرمایهگذاری این موسسهی مالی ۱۵۰ میلیارد دلار دارایی را در اختیار دارد.
احتمال سرمایهگذاری مورگان استنلی در بازار بیت کوین
بر اساس گزارش بلومبرگ، موسسهی مالی مورگان استنلی(Morgan Stanley) هماکنون سرمایهگذاری در بازار بیت کوین را بررسی میکند.
این گزارش بر اساس اظهارات افراد مطلع تهیه شده است. آنها ادعا کردهاند که کوینترپوینت گلوبال(Cointerpoint Global) به عنوان زیر مجموعهی شاخهی سرمایهگذاری مورگان استنلی(با 150 میلیارد دلار سرمایهی تحت مدیریت)، درحال بررسی سرمایهگذاری در حوزهی رمزارزها است. بر همین اساس:
کوینترپوینت گلوبال هماکنون شرایط بازار رمزارزها را برای سرمایهگذارن خود بررسی میکند. Bloomberg
وب سایت مورگان استنلی کوینترپوینت گلوبال را یک صندوق تخصصی سرمایهگذاری بر روی داراییهایی توصیف کرده است که در آن امکان افزایش ارزش بازار داراییها با توجه به دلایل بنیادین وجود دارد. ارزش داراییهای این صندوق در سال جاری میلادی 72.7 درصد افزایش یافته است که بازدهی بسیار بیشتری را نسبت به شاخص جهانی(MSCI All Country World Net Index returns) یعنی 16/25 درصد ارائه کرده است.
از آنجایی که در گذشته شرکتهای بزرگی همانند مایکرواستراتژی(Microstrategy)، اسکوئر(Square) و حتی شرکت خودروسازی تسلا(Tesla) سرمایهگذاری در بازار بیت کوین را آغاز کردهاند، افزایش اشتیاق موسسات سرمایهگذاری برای حضور در بازار بیت کوین، پدیدهی غیرمنتظرهای بهنظر نمیرسد.
ورود سرمایهگذاران حقوقی به بازار بیت کوین
بر اساس گزارش کوینیت، مورگان استنلی در سال 2018 آگهی استخدام متخصص صنعت رمزارزها در این موسسهی مالی را منتشر کرده است. این موسسهی مالی با وجود سرمایهگذاری شرکت مایکرواستراتژی بر روی بیت کوین سهام بیشتری را از این شرکت خریداری کرده است.
با این وجود، مورگان استنلی تنها موسسهی بانکی مشتاق فعالیت در بازار رمزارزها محسوب نمیشود. بانک جیپی مورگان(JP Morgan) و پلتفرم پرداخت ویزا(Visa) در گزارش درآمد سهماههی چهارم سال 2020 میلادی برنامههای فعالیت در صنعت رمزارزها را منتشر کردهاند. بر اساس گزارش کوینیت معاونت بانک جیپی مورگان اخیراً اعلام کرده است که در صورت وجود تقاضای کافی از سوی مشتریانمان فعالیت در بازار رمزارزها را آغاز خواهیم کرد. در همین زمان شرکت پرداخت مسترکارت نیز از راهاندازی سرویس پرداخت مستقیم مبتنی بر رمزارزها پیش از پایان سال 2021 میلادی خبر داده است.
نظر شما نسبت به احتمال سرمایهگذاری موسسهی مالی مورگان استنلی در بازار رمزارزها چیست؟ آیا ورود سرمایهگذاران حقوقی به بازار رمزارزها همچنان ادامه خواهد داشت؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.