اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

LG و چندین شرکت دیگر به پروژه‌ی هایپرلجر در بنیاد لینوکس پیوستند

این غول تکنولوژی کره‌ای از این پس از Hyperledger پشتیبانی خواهد کرد

نکات برگزیده مطلب
  • در جدید‌ترین گزارشات عنوان شده است که شرکت کره‌ای LG به همراه هفت شرکت مرتبط با صنعت رمزارزی از جمله Omnitude به پروژه‌ی بنیاد لینوکس، هایپرلجر پیوسته‌ است.

در روز سه‌شنبه گزارش داده شد که Hyperledger به عنوان یک پروژه‌ی بلاک‌چینی اشتراک‌گذاری شده بین شرکت‌های مختلف که از طرف بنیاد لینوکس(Linux) پایه‌گذاری شده است، توسط غول تکنولوژی کره‌ی جنوبی یعنی شرکت LG و هفت شرکت مرتبط با صنعت رمزارزی از جمله Omnitude، پشتیبانی خواهد شد.

کمپانی بزرگ LG توسط یکی از بخش‌های تابعه‌ی خود با نام LG CNS، که ارائه دهنده‌ی خدمات IT به سرمایه‌گذاران بزرگ صنعت بانکی می‌باشد، وارد این پروژه شده است. در ماه می LG CNS از پروژه‌ی بلاکچینی خود با نام Monachain رونمایی که بخش‌های مالی، تولیدی و ارتباطی را با پیشنهاداتی مبتنی بر فناوری دفاترکل توزیع شده(DLT) هدف قرار می‌دهد. هنوز مشخص نشده است که این همکاری و دخیل بودن در Hyperledger چه تاثیراتی بر Monachain خواهد داشت.

یونگ شابکیم(Young Shub Kim) مدیرعامل LG CNS در بیانیه‌ای اعلام نمود:

Young Shub Kimما از صنایع متعددی همچون انرژی، حمل و نقل، تولید، بهداشت، بانکداری و مالی، بخش عمومی و غیره، با استفاده از تخصص فناوری در محاسبات ابری، داده‌های هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، موبایل و بلاک‌چین، پشتیبانی می‌کنیم.

Young Shub Kim

از سایر اعضای جدیدی Hyperledger می‌توان به DigiCert که یک ارائه‌دهنده‌ی گواهی‌نامه‌ی اطمینان است در کنار چندین شرکت رمزارزی و بلاک‌چینی از جمله Coli، ChainDigit، Chainyard، Omnitude، Tierion و UTRUST اشاره کرد. سازمان غیر دولتی Kiva که به دانشجویان و کارآفرینان کم درآمد جامعه نیز واه‌ اعطا می‌کند نیز به این گروه افزوده شده است.

بنیاد Linux پروژه‌ي Hyperledger را در سال ۲۰۱۶ راه اندازی کرد. این پروژه با هدف ایجاد خدمات منبع باز و سرویس‌های دارای DLT برای پشتیبانی از تراکنش‌های تجاری،‌ساخته شد. Hyperledger چندین پروژه مانند موتور قرارداد‌های هوشمند Burrow و Fabric را توسعه می‌دهد.

پروژه‌ی بنیاد لینوکس حدود ۲۵۰ عضو از شرکت‌هایی بزرگی همچون Airbus، IBM، American Express، Intel و JP Morgan Chase دارد. رقیب اصلی آن‌ها پروژه‌ی R3 Corda متعلق به دیوید روتتر(David Rutter) است. کنسرسیوم R3 یک سال زودتر آغاز شد و بیش از ۲۰۰ بانک، قانون‌گذار، انجمن‌های تجاری و شرکت‌های فناوری را با هدف ساخت تکنولوژی رمزارزی برای صنعت مالی گرد هم آورده است. برخی از اعضای این شبکه عبارتند از Credit Suisse، بانک سلطنتی اسکاتلند، بانک Deutsche و ING.

نظر شما در رابطه با عضویت این شرکت بزرگ در پروژه‌ی بنیاد لینوکس چیست؟ این پروژه چه تاثیری بر آینده‌ی صنعت رمزنگاری خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cryptovest

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا