آقای اردامار گفت که ممکن است برای کشور ترکیه فرصتی برای تبدیل شدن به یک کشور پیشرو در این فنآوری که «جامعهی انسانی را دچار تحول میکند» فراهم شده باشد. او بر اهمیت همکاری با سایر موسسات آموزشی، کسب و کارها و نهادهای دولتی با هدف انجام تحقیقات مناسب بر روی بلاکچین و آزمایش موارد استفادهی این تکنولوژی تاکید کرد.
در همین حال، دانشگاههای دیگر در سراسر جهان، پیشتر با ارائهی دورههای بلاکچین، قراردادهای هوشمند و دورههای مرتبط با رمزارزها، مزایای تکنولوژی غیر متمرکز بر مبنای دفتر کل را پذیرفتهاند.
در سال 2018 دانشگاه استنفورد(Stanford University) مرکز تحقیقاتی بلاکچین(Blockchain) را با حمایت مالی بنیاد اتریوم تاسیس کرد، دانشگاه بزرگ برزیلی Fundação Getúlio Vargas نیز ارائهی اولین مدرک کارشناسی ارشد در امور مالی رمزارزها را در این کشور پیشنهاد کرد. همچنین شرکت ریپل 50 میلیون دلار به 17 دانشگاه جهان به منظور حمایت از آموزش در حوزهی بلاکچین و کریپتو اهدا کرده است.
نوامبر گذشته هنگامی که قانونگذاران ادارهی امور مذهبی دولت اعلام کردند که بیتکوین «با اسلام سازگار نیست» دولت ترکیه موضعگیری سختی را در مقابل بیتکوین(BTC) اتخاذ نمود. با این وجود در ماه فوریه امسال، معاون حزب جنبش ملی ترکیه نه تنها وضع مقررات را برای بازار رمزارزها پیشنهاد کرد، بلکه از احتمال ایجاد پول دیجیتالی ملی این کشور به نام ترککوین(TurkCoin) خبر داد.
آیا ترکیه موضع قبلی خود را در مقابل رمزارزها تغییر میدهد و آیا تاسیس این مرکز میتواند در حرکت این کشور به سمت دیجیتالی شدن موفق باشد؟ نظر خود را بصورت کامنت با ما در میان بگذارید.