با اینکه اتریوم نسبت به دیگر رمزارزهای بازار بدترین ضربه را با ۱۵ درصد کاهش ارزش به خود دیده است، بیتکوین توانسته از این روند بازار خود را جدا کرده و برای باقیماندن در بالاتر از قیمت ۶۲۰۰ دلاری تلاش کند.
با اینکه تمام رمزارزهای ثانویه دچار این مشکل شدهاند، بیتکوین توانسته بیش از ۵۰ درصد از سهم سرمایهی در حال گردش کل بازار(Total Market cap) را به خود اختصاص دهد. این رقم زمانی که کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده(SEC) اعلام کرد که تصمیمگیری در رابطه با صندوق سرمايهگذاري قابل مبادله یا همان ETFبیتکوین یا را پایان ماه سپتامبر به تعویق انداخته است، روندی صعودی در پیش گرفته است. پس از این اعلامیه اتریوم و باقی رمزارزهای ثانویهی بازار سقوط کردند.
در طول این فروش و ریزش بازار، بیتکوین توانست ارزش خود را بسیار بیشتر از اتریوم و دیگر رمزارزهای ثانویه حفظ کند. بسیاری از افراد دخیل در جامعهی رمزارزی بیتکوین را به عنوان یک رمزارز با ثباتتر در نظر گرفتهاند و تعداد زیادی از آنها ارزهای ثانویه و داراییهای خود را در طول این سقوط بازار به بیتکوین تبدیل کردهاند.
لیر به عنوان ارز فیات ترکیه در حال سقوط است و طی چند روز گذشته حدود ۲۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است، در حالی که تعداد زیادی از مردم ترکیه بیتکوین را به عنوان یک مکان امن و با ثباتتر نسبت به گذینههای دیگر برای ذخیرهی داراییهای خود میدانند.
برخی از کاربران با این پرسش مواجه شدهاند که دقیقا چه اتفاقی در بازار رمزارزی در حال رخ دادن است و چه ارتباطی بین بیتکوین و رمزارزهای ثانویه و بحران مالی یک کشور وجود دارد؟ شاید بحران مالی شکل گرفته در کشور ترکیه جواب تمامی این سوالات باشد؛ زیرا با کاهش ناگهانی ارزش ارز فیات این کشور، شهروندان به شکل روز افزونی بیتکوین را به عنوان یکی از بهترین راههای ذخیرهی دارایی خود میبینند.
آیا واقعا میزان تبدیل داراییهای شهروندان ترکیه به بیتکوین آنقدر بالا بوده که توانسته در این بازار آشفته حتی به افزایش ارزش این رمزارز کمک کند یا دلیل دیگری پشت پردهی این افزایش قیمت وجود دارد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.