اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

موضع‌گیری صندوق بین‌المللی پول در برابر رمزارز ملی

صندوق بین‌المللی پول در حال فشار آوردن به جزایر مارشال برای کنار گذاشتن پروژه‌ی رمزارز ملی است

نکات برگزیده مطلب
  • صندوق بین‌المللی پول(IMF) فشار زیادی را بر جزایر مارشال وارد کرده است تا پروژه‌ی رمزارز ملی‌اش را کنار بگذارد. این حرکت IMF که مقر آن در واشنگتن واقع است بخاطر حرکت بانک‌های مرکزی در مسیر متوقف کردن پذیرش رمزارزها می‌باشد. مسئله دیگر اینکه تصمیم جزایر مارشال در این باره می‌توانست تاثیراتی فراتر از مرز‌های کشور‌های جزایر اقیانوس آرام در پی داشته باشد.

قدرت نمایی صندوق بین المللی پول در جزایر مارشال

در ماه مارس، خبری منتشر شد مبنی بر این‌ که جزایر مارشال(Marshall Islands) قصد دارد رمزارز ملی خود Sovereign یا SOV را معرفی کند و هدف آن تقسیم این رمزارز بین ساکنین جزایر بوده است، همچنین مقررات احراز هویت برای جلوگیری از پولشویی در آن طرح تعبیه شده بود.

صندوق بین‌المللی پول در حال حاظر از پیشبرد شرایط ناپایدار و عواقب فاجعه باری که کاربران رمزارزها به آن عادت کرده‌اند(نوسانات بازار) به این جزایر هشدار می‌دهد.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش 58 صفحه‌ای به بانک‌های آمریکایی هشدار می‎‌دهد که از پذیرش و تجارت با رمزارز جزایر مارشال خودداری نمایند. این ممنوعیت خدمات بانکی را برای تمامی مقاصد و اهداف در جزایری با 53 هزار نفر سکنه، قطع می‌کند.

با توجه به این که رمزارز ملی، از طریق پیشنهاد اولیه‌ی سکه‌ی 30 میلیون دلاری و ایردراپ(airdrop) به ساکنین محلی راه اندازی خواهد شد. به نظر می‌رسد موضع صندوق بین‌المللی پول اغراق آمیز و سخت‌گیرانه است. در این گزارش آمده است:

مزایای بالقوه‌ی در‌آمد حاصل از (رمزارزی) به طور قابل توجهی کمتر از آثار آن در افزایش هزینه‌های اقتصادی، اعتباری، ضد پولشویی، ضد تامین مالی تروریسم و ریسک‌های مدیریتی است. در صورت عدم انجام اقدامات کافی برای کاهش این ریسک‌ها مقامات باید به طور جدی صدور ارز دیجیتال را بررسی کنند. IMF report

 

نظاره‌گری دیگر کشور‌ها

هشدار‌های صندوق بین‌المللی پول در مورد سرنوشت رمزارز Sovereign را می‌توان ناعادلانه‌ و به عنوان (FUD) توصیف کرد. این گزارش به وضوح  از «پتانسیل ارزهای دیجیتالی در تامین مالی تروریست‌ها و پولشویی» صحبت کرده است. به سادگی می‌توان دریافت با توجه به ارزش پایین بازار SOV و مقررات احراز هویت و ضدپولشویی KYC/AML این رمزارز، انجام آن امکان‌پذیر نمی‌باشد. بر اساس گزارشی که این هفته منتشر شد، تروریست‌ها پول نقد را به رمزارز ترجیح می‌دهند و می‌توان گفت تروریست‌ها هیچ علاقه‌ای به رمزارز ملی جزیره‌ی مارشال نخواهند داشت.

جزایر مارشال از سال 1979  به شکل «مدیریت داخلی» اداره شده و از حکومت ایالات متحده‌ی آمریکا مستقل است، اما همچنان از دلار آمریکا استفاده می‌کند. اندازه‌ی کوچک جزایر و روابط نزدیک با ایالات متحده‌ی آمریکا، از دلایل اصلی توانایی اعمال زور توسط صندوق بین‌المللی پول است. اگر آن‌ها سعی در اعمال فشار مشابهی بر ایران که در حال بررسی رمزارز ملی است داشته باشند، درخواست آن‌ها با بی‌توجهی مواجه خواهد شد. به نظر می‌رسد صندوق بین المللی پول از رمزارزهایی که وجود آن‌ها موجب تهدید این نهاد است متنفر است. صندوق بین‌المللی پول و زیر مجموعه‌های آن با پذیرش گسترده‌ی رمزارز غیر متمرکزی همانند بیت‌کوین و رمزارزهایی که توسط یک دولت حمایت می‌گردند، قدرت خود را در معرض خطر می‌بینند.

در گزارشی که در ماه جوئن توسط معاون صندوق بین‌المللی پول منتشر شد دونگ هشدار داد که «دارایی‌های رمزارزی ممکن است یک روز موجب کاهش تقاضای پولی بانک مرکزی شود» و پیش‌بینی شده است که بانک‌های مرکزی ممکن است «با فشار‌های رقابتی ناشی از رمزارزها در مقابل ارزهای فیات مقابله نمایند.» کشور‌های دیگری که در نظر دارند رمزارز خود را معرفی نمایند به دقت واکنش جزایر مارشال در مقابل حمله‌ی صندوق بین‌المللی پول را زیر نظر گرفته‌اند.

آیا فکر می‌کنید عمل صندوق بین المللی پول در مقابل جزاریر مارشال غیر منصفانه است؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Bitcoin.com
دکمه بازگشت به بالا