اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

مدیر عامل شرکت Tesla به مبارزه‌ با Scambotهای توییتر می‌رود

ایلان ماسک از سازنده‌ی رمزارز داژکوین برای مبارزه با ربات‌های کلاه‌بردار توییتر کمک خواسته است

نکات برگزیده مطلب
  • ایلان ماسک به عنوان مدیرعامل و بنیانگذار کمپانی تسلا، به تازگی طی یک پست توییتری از سازنده‌ی رمزارز داژکوین درخواست کرده به او در ساخت یک اسکریپت ضد ScamBotهای توییتر کمک کند.

با کمک ایلان ماسک(Elon Musk) مدیرعامل شرکت تسلا(Tesla)، ما در نهایت ممکن است به زودی شاهد پادزهری برای ویروس رمزارزی Scambot در توییتر باشیم.

آقای ماسک تصمیم‌ گرفته برای متوقف کردن botnets‌های مخربی که هویت او را جعل می‌کنند، از جکسون پالمر(Jackson Palmer) سازنده‌ی رمزارز داژکوین(DogeCoin) کمک بگیرد تا با کمک وی راه‌حلی برای جلوگیری از گسترش ربات‌های جعلی روی پلت‌فرم توییتر پیدا کند.

ایلان ماسک طی یک پست توییتری در روز ۱۷ام سپتامبر ۲۰۱۸ از آقای پالمر درخواست کرد:

اگر بتوانی برای خلاص شدن از دست هرزنامه‌ی کلاهبرداری اعصاب خوردکن به کم کمک کنی، بسیار ممنون خواهم شد.Elon Musk

همانطور که اطلاع دارید، آقای پالمر قبلا اسکریپت‌های مشابهی را طراحی کرده است. اگر او بخواهد، می‌تواند یکبار برای همیشه ایلان ماسک را از شر این مشکلات همه‌گیر خلاص کند.

البته، این خالق داژکوین پس از مدت کوتاه طی یک پست توییتری اعلام کرد که به آقای ماسک برای ساخت یک اسکریپت ضد scambotها کمک خواهد کرد. وی در ادامه توضیح داد که آن‌ها همچنین در مورد برخی راه‌حل‌ها برای پلت‌فرم توییتر نیز بحث کرده‌اند تا این مشکل را از پایه و اساس رفع کنند.

Scambotsها در پلت‌فرم توییتر بسیار شایع هستند و اخیرا باعث ایجاد یک قانون جدید بر روی این پلت‌فرم شده‌اند؛ زمانی که شما بدون گرفتن تاییدیه از انجمن توییتر اسم کاربری خود را به Elon Musk تغییر دهید، این پلت‌فرم سریعا حساب کاربری شما را مسدود خواهد کرد.

تنها چند ماه قبل ایلان ماسک در رابطه با افزایش ناگهانی تعداد scambotsها در توییتر صحبت کرده‌ بود و توضیح داد که مردم چگونه تحت تاثیر این افراد کلاهبردار قرار می‌گیرند و آن‌ها باعث کاهش محبوبیت او در بین عموم مردم شده‌‌اند.

شایان ذکر است که اسکمر‌ها حتی در داخل‌ بلاک‌چین‌های بزرگ نیز راه یافته‌اند. پس از سرقت ۲۰۰هزار دلاری از یک پلت‌فرم مبتنی بر EOS،‌ شخصیت‌های مشکوکی(با عملکرد بسیار مشابهی همانند کلاهبرداران توییتری) با استفاده از ارسال پیام‌هایی به بلاک‌چین EOS، اقدام به کلاهبرداری و فیشینگ دیگر کاربران کرده‌ بودند.

حال با این تفاسیر منطقی به نظر می‌رسد که اولین پروژه‌ی ایلان ماسک در فضای رمزارزی خلاص شدن از دست scambotsهای توییتری باشد. البته این پروژه در مقابل دیگر پروژه‌های جالب او از جمله شعله افکن‌ها و ساخت خودرو‌هایی برای مسافرت در فضا، قطعا ناچیز و بسیار ساده محسوب می‌شود.

نظر شما در رابطه با این عمل ایلان ماسک چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Thenextweb

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا