اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

بیش از هشت ساعت تداخل در شبکه‌ی تتر

به دلیل مشکلات پیش آمده برای پروتکل Omni، این رمزارز پایدار به مدت هشت ساعت خارج از دسترس بود

نکات برگزیده مطلب
  • پس از اینکه مشکلاتی برای پروتکل Omni رخ داد، شبکه‌ی رمزارز تتر موقتا از دسترس خارج شد و تمامی تراکنش‌های مربوط به آن بیش از ۸ ساعت معلق شد و حجم مبادله‌ نیز به شکل چشم‌گیری کاهش یافت.

در تاریخ ۱۷ سپتامبر به دلیل مشکلات فنی پیش آمده برای Omni Layer که پروتکل پایه‌ی رمزارزهای پایدار با پشتوانه‌ی دلار آمریکا است، باعث شد تا به مدت چند ساعت رمزارزهای تتر(Tether با نماد USDT) غیرقابل پرداخت شوند و عملا به حالت تعلیق درآیند. تیم Omni Layer در آن زمان اعلام کرد که کلاینت سرویس گیرنده‌ی این پروتکل دچار اختلال شده است. از این کلاینت برای موتور تجزیه‌ای استفاده می‌شود که وظیفه‌ی آن ارسال داده‌ها به Omniexplorer و Omniwallet است و این مشکل پیش آمده در آن باعث شده تا حجم مبادلات رمزارز تتر به شکل محسوسی کاهش یابد.

تیم Omni Layer در یک پست توییتری توضیح داد که:

ما متوجه شده‌ایم مشکلی برای کلاینت سرویس گیرنده که توسط موتور تجزیه مورد استفاده قرار می‌گرفت، پیش آمده و نتیجه‌ی آن قفل شده و غیرقابل پاسخگویی شبکه شده است. ما تمامی مراحل قابل اجرا را مجددا راه‌اندازی کرده‌ایم و در حالی که آن‌ها تحت بازبینی و اتصال مجدد هستند، تحت بررسی ما قرار می‌گیرند. این فرایند ممکن است حدود ۲ تا ۳ ساعت برای تکمیل زمانبر باشد.Omni Layer

در حالی که توسعه دهندگان وعده داده‌اند که این مسئله را ظرف ۲ تا ۳ ساعت رفع کنند، چیزی بیش از ۸ ساعت طول کشید تا آن‌ها بتوانند قابلیت کارکرد سرویس دهنده و انجام دوباره‌ی بهینه‌سازی داده‌های را به حال اولیه بازگردانند. به تمام کاربران تتر و دیگر سرویس‌هایی که مبتنی بر Omni هستند، توصیه شده تا صبور بوده و منتظر اعلام رسمی تیم توسعه برای از سرگیری فعالیت‌های خود باشند.

این تیم توسعه پس از چندین ساعت تلاش با یک پست توییتری دیگر اعلام کرد:

تایید داده‌ها و هماهنگ‌سازی آن‌ها در حال حاضر کامل شده است. اطلاعات Omni Explorer و تمام اطلاعات tx تا بلوک حاضر هماهنگ شده است. دارایی تمام آدرس‌های Omniwallet نیز به روز شده و کاربران می‌توانند با خیال راحت از تمامی کارکرد‌های کیف‌پول مذکور استفاده کنند.Omni Layer

با وجود بازیابی تمام قابلیت‌ها، کاربران ابزار نگرانی کرده‌اند که شاید این مشکل بسیار عمیق‌تر از آنچه بود که آن‌ها اعلام کرده‌اند، اما توسعه دهندگان توضیح دادند که این مشکلات همه در موتور تجزیه صورت گرفته، در حالی که هسته‌ی Omni تحت تاثیر قرار نگرفته است.

در همین حین، اوایل سال جاری شرکت چینی SlowMist که در زمینه‌ی امنیت سایبری فعالیت می‌کند، توانست یک آسیب‌پذیری و اشکال در پروتکل Omni Layer را شناسایی کند که امکان انجام تراکنش‌های double spend را فراهم می‌کرد. توسعه دهندگان Omni این ادعا را تکذیب کردند و اعلام نمودند که چنین سناریویی بسیار بعید به نظر می‌رسد، زیرا برای انجام حملات double spend در رمزارز تتر، حداقل دو برابر انجام این حملات در شبکه‌ی بیت‌کوین به هزینه و تجهیزات نیاز دارد.

تاثیرات ریپل بر روی بازار رمزارزی

در حالی که حجم مبادلات USDT به دلیل مشکلات پیش‌ آمده برای پروتکل Omni به شکل چشم‌گیری کاهش یافته است، دیگر رمزارزهای بزرگی همچون بیت‌کوین نیز شاهد یک سقوط حجم مبادله‌ی روزانه‌ی غیرمعمول بوده‌اند:

جاش راجر(Josh Rager) بنیانگذار BlockRoots و یک سرمایه‌گذار صنعت رمزارزی طی یک پست توییتری در رابطه با این موضوع توضیح داده است.

نظر شما در رابطه با این مشکل پیش‌ آمده برای پروتکل Omni چیست؟ آیا آسیب‌پذیری ذکر شده بر روی این شبکه وجود دارد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cryptovest

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا