- یک توسعه دهنده توانسته با وسایل سادهای اقدام به انجام یک تراکنش رمزارزی کرده و ادعا میکند که این روش میتواند در مناطق جنگی و یا زمان وقوع یک حادثه به مردم کمک کند؛ او نام پروژهی خود را Proof Of Life گذاشته است.
خبرگزاری The Next Web روز ۱۸سپتامبر گزارش داد که یک توسعه دهنده به نام دنیل جونز(Daniel Jones) با انتشار یک پست توییتری ادعا میکند که با استفاده از امواج رادیویی موج کوتاه، بلاکچین و نور خورشید، توانسته یک تراکنش رمزارزی «خارج از دسترسی(Off-Grid)» انجام دهد.
گزارش شده است که این پروژه در اصل برای چالش CallForCode طراحی شده است. طی این چالش از توسعه دهندگان دعوت شده تا برای زمان رخ دادن بلایای طبیعی، با استفاده از ابزارهای موجود به نوآوریهای مرتبط با فناوری برای ایجاد راهحلهای امدادی تلاش کنند.
این توسعه دهنده طی یک پست توییتری در روز ۱۵ سپتامبر ادعا کرده بود که این تراکنش «خارج از دسترسی» در یک شبکهی بلاکچینی منبع باز با نام Burst صورت گرفته و تنها از یک هارد درایو، یک بسته باطری خورشیدی و یک رادیو مادون قرمز برای انجام آن استفاده شده است.
این توسعه دهنده که بر روی توییتر با نام دنیل جونز و با نام nixops در Reddit فعالیت میکند، این پروژه را Proof Of Life نامگذاری کرد و توضیح داده است که این فرایند میتواند یک تراکنش سادهی تایید شده از یک کیفپول به کیفپول یا یک پیام طراحی شده برای تایید زنده بودن افراد در زمان وقوع یک خطر یا فاجعه باشد.
وی در ادامه توضیح داد:
این تراکنش میتواند یک تایید چند عاملی اثبات سلامت در طی یک فاجعهی بزرگ باشد. شاید حادثهای پیش بیاید و شما مجبور باشید تا حضور شخص دیگری را بدون دیدن او تایید کنید. این کیفپول طراحی شده تا در صورت نیاز یک کاربر با انجام یک تراکنش نشان دهد که مالک کیفپول رمزارزی هدف هنوز زنده است. این مورد به ما سطح جدیدی از اطمینان را به واسطهی Seed کیفپولهای رمزارزی، کیفپول هدف شناخته شده و مقدار+هزینه یا محتوای پیام این تراکنش را به ما اهدا میکند.Daniel Jones
آقای جونز در ادامه اضافه کرد که «در یک محیط جنگی، ممکن است شما بخواهید مشخصات یک مکان خاص افشا نشود، در این حال میتوانید بدون افشای مکان خود یک پیام برای عزیزان خود ارسال کنید و پیام سلامتی خود را به آنها بدهید«.
همانطور که آقای جونز تاکید کرد، استفاده از امواج رادیویی نیازمند یک مجوز از سمت سازمان FFC است، وی در مصاحبهی خود تصمیم گرفت که مشخصات عامل اوپراتور مجاز که عملیات مربوط را در این پروژه بر عهده داشته را فاش نکند.
همانطور که قبلا هم گزارش شده است، استفاده از رمزارزها برای فعالیتهای بشر دوستانه توسط آژانسهایی مهمی همچون یونیسف(UNICEF) نیز طی پروژهای به رسمیت شناخته شده است. در این پروژه به گیمیرها اجازه داده میشد که در زمان استفاده نکردن از رایانهی خود به ماین اتریوم روی آورده و رمزارز بدست آمده را به این سازمان اهدا کنند تا از درآمد حاصل از فروش آن صرف کودکان جنگ سوریه شود. در ژانویه ۲۰۱۷ این آژانس در گردهمایی یک هفتهای London Blockchain Week رمزارز جدید را تحت عنوان Donercoin معرفی کرد. این پروژه یک برنامهی مبتنی بر بلاکچین با هدف ایجاد شفافیت در کمکهای جهانی از طریق توکنیزه کردن کمکهای مالی است.
نظر شما در رابطه با این پروژهی جدید چیست؟ آیا انجام چنین تراکنشهایی میتواند برای مناطق جنگزده و یا در زمان حوادث مختلف، مفید واقع شود؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.