اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

کلاه‌برداری رژیم کره‌ی شمالی به وسیله رمزارزها

کره‌ی شمالی از رمزارزهایی که از راه کلاه‌برداری اینترنتی بدست آمده‌اند برای تامین مالی رژیم خود استفاده می‌کند

نکات برگزیده مطلب
  • محققان شرکت تهدیدات سایبری اطلاعات اخیرا اعلام کرده‌اند که کره‌ی شمالی مسئول دو مورد از بزرگ‌ترین کلاهبرداری‌های رمزارزی سال ۲۰۱۸ بوده‌اند و این کشور سعی دارد تا با استفاده از رمزارزها علاوه بر دور زدن تحریم‌ها، تامین مالی رژیم خود را انجام دهد.

 محققان شرکت تهدیدات سایبری اطلاعات(cyber-threat intelligence firm) اخیرا اعلام کرده‌اند که دو مورد از بزرگ‌ترین کلاه‌برداری‌های سال ۲۰۱۸ در سنگاپور به دست افرادی از کره‌ی شمالی انجام شده و هدف آن کلاهبرداری از کاربران و ارسال دارایی‌های آن‌ها به کشور کره‌ی شمالی بوده است. این محققان در گزارشات جدیدی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد کره‌ی شمالی از رمزارزها برای دور زدن قانون‌گذاران بین‌المللی و کمک به حمایت مالی رژیم خود، دست به این اقدامات زده است.

یکی از این کلاهبرداری‌های مذکور به رمزارز «hold» مربوط می‌شود که در سال ۲۰۱۸ و قبل از تغییر نام خود به huzu، در چندین صرافی لیست شد و پس از مدت کوتاه از تمامی آن‌ها حذف گردید. نویسندگان این گزارشات در بخشی از آن نوشته‌اند که این رمزارز تمام کاربران و سرمایه‌گذاران خود را «مات و مبهوت رها کرده است».

کلاهبرداری دوم شامل یک نرم‌افزار بلاک‌چینی با نام پلت‌فرم Marine Chain و ارائه‌ی سکه‌ی اولیه(ICO) مربوط به آن برای جمع‌آوری سرمایه‌ی لازم، بوده است.

محققان در گزارشات خود که با عنوان «تغییرات الگوی استفاده از اینترنت نشان دهنده‌ی سازگاری و نوآوری نخبگان کره‌ی شمالی است» منتشر شده است، نوشته‌اند که:

ما در آگوست ۲۰۱۸ در چندین انجمن مرتبط با بیت‌کوین در رابطه با Marine Chain صحبت‌هایی انجام دادیم. Marine Chain احتمالا یک رمزارز با پشتوانه‌ی دارایی است که توکنیزه‌سازی کشتی‌ها را برای چندین کاربر و مالک، ممکن می‌سازد. Researchers

یک تحقیق گسترده در مورد این شرکت و کامندان آن به وضوح نشان می‌دهد که این پروژه در واقع یک کلاهبرداری از سمت کره‌ی شمالی بوده است.

هکر‌های کره‌ی شمالی قبلا برای انجام حملاتی به یک صرافی رمزارزی در کره‌ی جنوبی با نام Yobit نیز مورد اتهام قرار گرفته‌اند؛ طی این واقعه‌ی هک بیش از ۷۲ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت. این علاقه به صنعت رمزارزی در سال ۲۰۱۷ برجسته شد، زمانی که دانشگاه علم و صنعت پیونگ‌یانگ از چندین کارشناس خارجی دعوت کرد تا در رابطه با این تکنولوژی جدید برای دانشجویان سخنرانی کنند.

ماین و استخراج رمزارز با استفاده از رایانه‌ی کشور‌های دیگر و ارسال درآمد‌های حاصل شده از این روش به کره‌ی شمالی نیز یکی دیگر از اتهامات وارده به این کشور محسوب می‌شود. اوایل سال جاری محققان شرکت امنیت سایبری Alien Vault با اعلام اینکه رمزارزها یک «خط مشی مالی» به یکی از رژیم‌های تحت تحریم(کره‌ی شمالی) ارائه کرده‌اند، یک بدافزار با نام cryptojacking کشف کردند.

گزارشات ثبت شده در رابطه با این کلاهبرداری‌ها عنوان می‌کند که:

به طور کلی، این نوع از کلاهبرداری‌های رمزارزی توسط متخلفان به عنوان نوعی از جرائم مالی سطح پایین توصیف شده است، موردی که سال‌هاست کره‌ی جنوبی را تحت فشار قرار داده و جامعه‌ی بین‌المللی نیز به تازگی ردیابی آن‌ها را شروع کرده است. اینگونه فرایند‌ها یک گام طبیعی برای هر دو طرف محسوب می‌شود، هم برای گروهی که سال‌های در دنیای رمزارزی دخیل بوده‌اند، و هم برای شبکه‌ای که همیشه مجبور بوده راه‌های جمع‌آوری سرمایه‌ی نوآورانه‌ای پیدا کند تا بتواند اثرات مربوط به تحریم‌های بین‌المللی را خنثی نماید. Reports

نظر شما در رابطه با این اتهامات چیست؟ آیا رمزارزها برای تامین مالی یک کشور از نقدینگی کافی برخوردار هستند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Independent

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا