اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

کمپانی بزرگ Bosch از همکاری خود با IOTA خبر داد

این همکاری در جهت ادغام تکنولوژی‌های این شرکت با فناوری‌های بنیاد آیوتا شکل گرفته است

نکات برگزیده مطلب
  • کمپانی بزرگ بوش(Bosch) که در امر تولید و مهندسی دستگاه‌های الکترونیکی فعالیت می‌کند، اخیرا با انتشار یک پست توییتری از همکاری خود با بنیاد آیوتا خبر داده است و اعلام نموده که این همکاری در نهایت منجر به توسعه‌ی دستگاه‌های اتصال نقطه به نقطه(Peer-to-Peer) و ذخیره‌سازی اطلاعات خواهد شد.

 

با انتشار یک پست توییتری در روز ۱۲ام نوامبر، کمپانی مهندسی و تولید دستگاه‌های الکترونیکی Bosch اعلام نموده که با بنیاد IOTA همکاری کرده است تا مجموعه‌ی جدید داده‌های مربوط به دستگاه اینترنت اشیاء(IoT) خود را با بازار داده‌های غیرمتمرکز بنیاد IOTA ادغام کند.

IOTA

بازار IOTA یک بازار داده‌های غیرمتمرکز است که طرفین می‌توانند با استفاده از فناوری MAM(مخفف Masked Authenticated Messaging) دسترسی به جریان داده‌های فعال را خرید و فروش کنند. براساس پستی که در وب‌سایت رسمی کمپانی Bosch منتشر شده است، فناوری MAM یک پروتکل ارتباطات داده‌ لایه‌ی دوم است که به داده‌های اجازه می‌دهد تا به صورت نقطه به نقطه(Peer To Peer) به شکلی امن از طریق کانال‌های رمزنگاری شده به اشتراک گذاشته شوند. طبق مطالب منتشر شده در این پست، مشترکین این داده‌ها می‌توانند از این طریق «حتی در صورتی که هویت منبع این داده‌ها نامشخص باشد نیز به منبع و یکپارچگی آن‌ها اعتماد کنند».

این دستگاه اتصال جدید شرکت Bosch که Bosh XDK( کیت توسعه‌ی بین دامنه‌ای) نام دارد، به عنوان یک «دستگاه حسگر قابل برنامه‌ریزی و پلت‌فرم اولیه‌ی اینترنت اشیاء» توصیف شده که به عنوان یک راه‌حل گره‌ی حسگر(sensor node) نیز عمل می‌کند. گزارش شده این دستگاه چندین حسگر مختلف، ذخیره‌سازی داده‌ها و تکنولوژی‌های شبکه‌ی را با یکدیگر ترکیب کرد تا به همه‌ی کاربران که هرکدام سطوح مختلفی از تجربه در زمینه‌ی برنامه‌نویسی دارند، بتوانند داده‌های را به صورت آنی جمع‌آوری کرده و آن را بر روی بازار IOTA به فروش برسانند.

طبق توضیحات ارائه شده توسط کمپانی Bosch، قبلا هیچ کد منبع باز برای توسعه‌‌دهندگان موجود نبوده تا بتوانند به Bosh XDK و «Tangle» متصل شوند. لازم به ذکر است که Tangle نام معماری پروتکل IOTA می‌باشد.

Tangle نسبت به بلاک‌چین بسیار متفاوت از بلاک‌چین است، زیرا این معماری از «بلاک‌ها» یا ماینینگ استفاده نمی‌کند بلکه بر اساس یک نمودار جهت‌دار خطی(DAG) ساخته شده است که یک سیستم نظم‌یافته‌ی توپولوژیکی است که طی آن تراکنش‌های مختلف می‌توانند بر روی زنجیره‌های مختلف یک شبکه‌ی همزمان اجرا شوند.

علاوه بر دستگاه XDK، تیم توسعه‌ی مذکور که XDK2MAM نام دارد، اکنون به منظور تسهیل تعامل بین سخت‌افزار‌ها و Tangle، یک کد منبع باز را برای جامعه‌ی IOTA ایجاد کرده است.

همانطور که در اواخر ماه آگوست گزارش شده است، کمپانی ژاپنی Fujitsu نیز اعلام نموده که در حال راه‌اندازی یک اثبات Proof Of Concept(یا PoC) بر اساس IOTA است تا به واسطه‌ی آن فرایند‌های تولید در صنعت را ردیابی کند. گزارش شده که این کمپانی به دنبال استفاده از پروتکل IOTA به عنوان یک «رسانه‌ی ذخیره‌سازی اطلاعات غیرقابل دستکاری و تغییر» برای پیگیری‌ «محیط‌های تولید صنعتی و زنجیره‌ی عرضه» است.

در ماه ژوئن نیز بنیاد IOTA و کمپانی خودروسازی Volkswagen با همکاری یکدیگر، یک نمونه از PoC را معرفی کردند که از سیستم Tangle آیوتا برای ماشین‌های خودران و بدون سرنشین استفاده می‌کرد، این نمونه به کمپانی Volkswagen اجازه می‌داد تا با استفاده از Tangle به منظور انتقال بروزرسانی‌های نرم‌افزاری به شکل «Over The Air یا بی‌سیم» به عنوان بخشی از سیستم جدید «خودرو‌های متصل» این کمپانی، استفاده کند.

هفته‌ی گذشته نیز بنیاد آیوتا اعلام کرد که قصد دارد تا توکن‌های آیوتا که MIOTA نام دارند را با کیف‌پول‌های سخت‌افزاری Ledger ادغام کنند.

نظر شما در رابطه با همکاری آیوتا و کمپانی بزرگ Bosch چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cointelegraph

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا