اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

زیمنس از تکنولوژی بلاک‌چین در صنعت تولید انرژی استفاده می‌کند

کمپانی Siemens قصد دارد تا از بلاک‌چین برای بهینه‌سازی و افزایش بهره‌وری این صنعت استفاده کند

نکات برگزیده مطلب
  • گزارشاتی که اخیرا منتشر شده نشان می‌دهد کمپانی آلمانی زیمنس به تازگی با یک پلت‌فرم مقیاس‌پذیر منبع باز همکاری نموده و قصد دارد تا از تکنولوژی بلاک‌چین در بخش انرژی و بهینه‌سازی این صنعت استفاده نمایند.

براساس گزارشاتی که روز چهارشنبه ۲۱ام نوامبر منتشر شده است، دو بخش مرتبط با انرژی از زیرمجموعه‌‌های کمپانی آلمانی زیمنس(Siemens) به یک پلت‌فرم انرژی مبتنی بر فناوری بلاک‌چین پیوسته‌اند تا استفاده از این تکنولوژی غیرمتمرکز را در این بخش افزایش دهند.

طبق اعلام کمپانی زیمنس، بخش مدیریت انرژی و تولید برق این کمپانی با پلت‌فرم بلاک‌چینی مقیاس‌پذیر منبع باز Energy Web Foundation(یا EWF) همکاری کرده است. پلت‌فرم EWF در سال ۲۰۱۷ و برای ارائه‌ی راهکار‌های قانونی، عملیاتی و راه‌حل‌های بازار جهت بخش انرژی، تاسیس شد.

طبق گزارشات مذکور، مقامات کمپانی زیمنس بر این باورند که تکنولوژی بلاک‌چین می‌تواند به افزایش قابلیت‌های همکاری در منطقه کمک کرده و مصرف کنندگان را با تولید کنندگان انرژی و اوپراتور‌های شبکه‌ مرتبط سازد. علاوه بر این، این تکنولوژی می‌تواند به افزایش سطح بهره‌وری سیستم‌های انرژی کمک شایانی کند و اشکال جدیدی از تامین مالی پروژه را فراهم سازد.

در بیانیه‌ی کمپانی زیمنس همچنین یادآوری شده است که این کمپانی در حال حاضر از فناوری بلاک‌چین در کتار راه‌حل‌های کنترل ریزشبکه(microgrid) برای بهینه‌سازی کنترل مصرف انرژی استفاده می‌کند. به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶ این کمپانی آلمانی جهت توسعه‌ی ریزشبکه‌ها با یک استارت‌آپ آمریکایی به نام LO3 Energy همکاری کرد. این همکاری مبادله‌ی داخلی بین مصرف کننده‌ی انرژی و تولیدکننده را در یک پلت‌فرم بلاک‌چینی ممکن می‌سازد. این راه‌حل در یکی از بخش‌های نیویورک به نام بروکلین، مورد آزمایش قرار گرفت و توانست برق اضافی را به شبکه‌ی محلی بازگرداند و پرداخت‌های انجام شده از سمت خریداران را دریافت کند.

همانطور که قبلا گزارش شده است، بخش مالی کمپانی زیمنس یعنی Siemens Financial Services(یا SFS) در ماه آگوست برای صدور ضمانت‌‌نامه‌های بانکی با استفاده از فناوری R3 Corda(که توسط یک شرکت ارائه دهنده‌ی خدمات مالی و بانکی چند ملیتی با نام Standard Chartered یا SC راه‌اندازی شده است)، از تکنولوژی بلاک‌چین استفاده نمود.

فناوری بلاک‌چین به شکلی فعال توسط دیگر بازیکنان نام آشنای صنعت انرژی در کشور‌های دیگر نیز مورد آزمایش‌های مختلف قرار گرفته است. به عنوان مثال، کمپانی بزرگ سنگاپوری SP Group که قبلا مسئولیت انتقال برق و گار را در این کشور بر عهده داشته است، برای تجارت انرژی خورشیدی، یک بازارچه‌ی بلاک‌چینی راه‌اندازی کرده است. همچنین در آسیا نیز کمپانی KEPCO به عنوان بزرگ‌ترین ارائه دهنده‌ی برق کره‌ی جنوبی، قصد دارد تا از تکنولوژی بلاک‌چین و دیگر راه‌حل‌های نوآورانه‌ی انرژی برای توسعه‌ی یک ریزشبکه‌ی سازگار با محیط زیست، استفاده کند.

نظر شما در رابطه با استفاده از فناوری بلاک‌چین در صنعت تولید انرژی چیست؟ این کار چه مزایایی به همراه خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cointelegraph

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا