
- طبق دادههایی که روز گذشته از وبسایت ASICMinerValue.com بدست آمده، میتوان مشاهده کرد که با وجود رکود فعلی در بازار رمزارزی و پایین بودن قیمت رمزارزها، در حال حاضر تنها دو مدل دستگاه اسیک در بازارهای جهانی وجود دارد که فرایند ماینینگ آنها سودآور است. وبسایت مذکور میتواند به صورت لحظهای نرخ سوددهی دستگاههای اسیک(ASIC) را محاسبه و به کاربران اعلام کند.
براساس دادههای جدیدی که در روز ۱۱ دسامبر از وبسایت ASICMinerValue.com جمعآوری شده است، به نظر میرسد که با وجود سقوطهای اخیر بازار و کاهش قیمت رمزارزها، حتی جدیدترین دستگاههای استخراج رمزارز نیز با مشکل عدم سودآوری مواجه شدهاند.
وبسایت مذکور میتواند به صورت لحظهای نرخ سوددهی دستگاههای اسیک(ASIC) را محاسبه و به کاربران اعلام کند. دستگاههای اسیک(مخفف تراشههای یکپارچهی مخصوص فعالیت هاص) به گونهای ساخته شدهاند که به شکلی موثر بر روی یک الگوریتم خاص، استخراج رمزارز انجام دهند. این وبسایت هر دقیقه بروزرسانی میشود و میتواند با محاسبهی میزان مصرف دستگاه شما، سختی شبکه، پاداش بلاک و قیمت رمزارزها، میزان سوددهی لحظهای را به کاربران اعلام کند.
در زمان نگارش این مقاله، وبسایت مذکور نشان میدهد که در میان برترین دستگاههای اسیک موجود در بازار که بر روی الگوریتم SHA-256(رمزارزهایی همچون بیتکوین و بیتکوین کش) فعالیت میکنند، تنها دو محصول هستند که فعلا توانایی سوددهی دارند. هردو محصول یاد شده در اکتبر ۲۰۱۸ عرضه شدهاند و به ترتیب ۰/۵۸ دلار و ۰/۲۱ دلار درآمد روزانه دارند.
در حال حاضر سودآورترین اسیک موجود در بازارهای جهان دستگاه Ebit 11++ است که توسط کمپانی تولید سختافزار چینی Ebang Communication تولید شده و برچسب قیمت ۲۰۲۴ دلاری دارد.
همانطور که طی هفتهی جاری گزارش شده است، کمپانی تولید کنندهی سختافزارهای ماینینگ Bitmain اعلام نموده که قصد دارد مرکز توسعهی شعبهی اسرائیل خود را تعطیل کرده و تمام کارمندان محلی را نیز اخراج کند. خبرگزاریهای داخلی اعلام نمودهاند که این تصمیم به دلیل «وضعیت فعلی بازار» و «تغییرات شدید» بازار جهانی رمزارزها صورت گرفته است.
اکتبر سال جاری، حتی پیش از رکود فعلی بازار نیز گزارشی منتشر شد که نشان میداد فعالیت ماینینگ رمزارز تنها برای «بازیکنان بزرگ» که توانایی پرداخت هزینههای مربوط به تامین برق را دارند، امکان پذیر است.
ماه نوامبر گذشته نیز گزارش دیگری منتشر شده که تاثیر روند نزولی بازار بر روی ماینینگ را بررسی کرده بود. در این گزارش نشان داده شد که رکود بازار رمزارزی حتی بر روی فروش جهانی پردازندههای گرافیکی(کارتهای گرافیک یا GPU) نیز تاثیر چشمگیری داشته است.
نظر شما در رابطه با آمار ارائه شده توسط این وبسایت چیست؟ رکود حاکم بر بازار رمزارزی تا کی ادامه خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.