- کمیتهی مبادلات آتی کالای آمریکا(CFTC) اخیرا یک درخواست دریافت اطلاعات(RFI) منتشر کرده است و با ارائهی طیف وسیعی از سوالات مرتبط با تکنولوژی پایه، فرصتها، خطرات، مکانیزمها، کاربردها و بازارهای مربوط به اتر(ETH) و شبکهی اتریوم، از عموم مردم خواسته تا بازخوردها و نظرات خود را بیان نمایند. در صورتی که مشخص شود این کمیته بر روی تصویب قراردادهای آتی اتریوم کار میکند، احتمالا شاهد افزایش چشمگیر ارزش و صعودی شدن روند حرکت اتریوم خواهیم بود.
کمیتهی مبادلات آتی کالا(CFTC) اخیرا یک درخواست دریافت اطلاعات(RFI) ارائه کرده است و طی آن از عموم مردم خواسته تا نظرات و بازخوردهای خود را پیرامون اتر و بلاکچین اتریوم، عنوان کنند. این کمیته اخیرا سعی کرده تا اطلاعات پیرامون صنعت رمزارزی خودش را افزایش داده و فراتر از بیتکوین عمل کند.
براساس یک نشست مطبوعاتی که در تاریخ ۱۱ دسامبر برگزار شده است، این کمیتهی قانونگذاری اعلام نموده که به دنبال بازخوردهای عمومی است تا اطلاعات مربوط مکانیزمها، تکنولوژی و بازار رمزارزها را فراتر از رمزارز بیتکوین(که از نظر تاریخی برای مدت طولانی بازار رمزارزی را تحت سلطهی خود داشت) افزایش دهد.
این درخواست دریافت اطلاعات پس از انتظار در پلتفرم ثبت فدرال، به مدت ۶۰ روز پاسخ و بازخوردهای کاربران را دریافت میکند. بخشی از اطلاعیهی مربوط به این RFI در رابطه با اطلاعات مورد نیاز توضیح داده است:
طی درخواست دریافت اطلاعات(RFI) که بر روی پلتفرم ثبت فدرال منتشر خواهد شد، کمیتهی مبادلات آتی کالا به دنبال پاسخ و بازخوردهای عمومی در رابطه با طیف وسیعی از سوالات مرتبط با تکنولوژی پایه، فرصتها، خطرات، مکانیزمها، کاربردها و بازارهای مربوط به اتر و شبکهی اتریوم است. این RFI همچنین به دنبال درک شباهتها و تمایز بین اتر و بیتکوین، و چالشها و خطرات خاص اتر است. RFI Statement
براساس این بیانیه، تمام اطلاعات جمعآوری شده طی این RFI برای افزایش و بهبود اطلاعات کمیتهی CFTC در رابطه با رمزارزها مورد استفاده قرار خواهد گرفت، که در نهایت به شکل چشمگیری در قانونگذاریهای مرتبط با این صنعت رو به رشد از سوی کمیتهی مذکور، تاثیرگذار خواهد بود. دادهها و پاسخهای جمعآوری شده همچنین برای اطلاعرسانی و آگاهی دادن به فعالیتهای LabCFTC نیز مورد استفاده قرار میگیرند. LabCFTC فعالیتهای کمیتهی مذکور در زمینهی فناوریهای مالی است که با هدف از بین بردن شکاف بین قانونگذاران و نوآوران مالی، انجام میشود.
حدس زدن آیندهی اتریوم
شاید انتشار بیانیهای مذکور نشان دهندهی این موضوع باشد که CFTC در حال کار بر روی یک چهارچوب مبادلهی آتی اتریوم است. تا این لحظه، تنها رمزارز دارای مبادلهی آتی قانونگذاری شده، بیتکوین میباشد. این وضعیت از لحاظ تاریخی باعث شده که غلبهی بیتکوین بر بازارهای رمزارزی نسبت به قبل شدیدتر شود.
در ماه نوامبر گزارشاتی منتشر شد که نشان میداد بورس Nasdaq قصد دارد پس از تایید مراحل لازم توسط CFTC و قبل از پایان سهماههی اول سال ۲۰۱۹، یک بازار جدید معرفی کند که به طور خاص بر روی مبادلهی قراردادهای آتی بیتکوین تمرکز دارد.
اگر مشخص شود که CFTC در مراحل اولیهی تایید قراردادهای آتی برای اتریوم است، اخبار مربوط به این رویداد باعث ایجاد تغییرات قابل توجهی بر قیمت و نمودارهای مربوط به اتریوم خواهد شد و شاید ما بتوانیم شاهد پیگیری روند صعودی پس از ماهها سقوط و رکود باشیم. رمزارز اتریوم اخیرا توسط ریپل(XRP) پشت سر گذاشته شده و به رتبهی سوم در بازارهای رمزارزی سقوط کرده است.
علاوه بر موضعگیریهای نوآورانهی CFTC، لازم به ذکر است که بر اساس گفتههای کارول گوفورس(Carol Goforth) استاد قانون دانشگاه آرکانزاس، ارائهی RFI یکی از معیارهای متعددی است که با استفاده از آن اطمینان حاصل میشود که سیستم نظارتی بیش از حد گسترده و یک طرفه عمل نمیکند، که نهایتا از سرکوب نوآوری جلوگیری شود.
کریستوفر جیانکارلو(J. Christopher Giancarlo) رئیس کمیتهی CFTC نیز یکی از طرفداران صنعت رمزارزی محسوب میشود. وی اخیرا اعلام نموده که مهم نیست صنعت رمزارزی بتواند دلار آمریکا که ذخیرهی ارز جهانی است را مغلوب کند یا خیر، این صنعت «ماندگار است».
نظر شما در رابطه با این خبر چیست؟ تصویب یک قرارداد آتی برای اتریوم چه تاثیری بر وضعیت فعلی و آیندهی این رمزارز خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.