بدقولی روس‌ها و عدم پذیرش آن‌ها از رمزارز پترو

مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که تمایلی به استفاده از رمزارز Petro ندارند و هنوز تصمیم مشخصی در رابطه با این موضوع گرفته نشده است

خبرگزاری‌های داخلی کشور روسیه اخیرا گزارش داده‌اند که این کشور هنوز تصمیم مشخصی در رابطه با استفاده یا عدم استفاده از رمزارز ملی با پشتوانه‌ی نفت کشور ونزوئلا یعنی پترو(Petro با نماد PTR) برای انجام مبادلاتی نفتی با این کشور آمریکای لاتین که غنی از منابع نفتی می‌باشد، نگرفته‌ است. براساس گزارشاتی که هفته‌ی گذشته منتشر شده است، نیکولاس مادورو(Nicolas Maduro) رئیس جمهور فعلی ونزوئلا اخیرا اعلام نموده که در آینده‌ای نه چندان دور تمام مبادلات نفتی ونزوئلا تنها در ازای توکن‌های PTR، بفروش خواهند رسید.

براساس گفته‌های او، این سیاست‌های جدید از اول ماه مارس ۲۰۱۹ آغاز خواهد شد. گفته می‌شود که توکن‌های پترو به عنوان توکن‌های ERC-20 بر روی بلاک‌چین اتریوم صادر شده‌اند و توسط ذخایر نفتی کشور ونزوئلا پشتیبانی می‌شوند. اخیرا قیمت این توکن‌ها ۱۵۰ دلار اعلام شده است.

رئیس جمهور مادورو در جریان یک سفر دیپلماتیک به روسیه و پس از ملاقات با ولادمیر پوتین(Vladimir Putin رئیس جمهور روسیه) از این سیاست‌ جدید رونمایی کرد. سخنان او عمدتا با اهداف دو جانبه و در مسیر حذف دلار آمریکا از مبادلات نفتی بین این دو کشور، بوده است. وی در ادامه اظهار داشت:

روسیه در حال خرید و فروش نفت و مشتقات آن به واسطه‌ی ارز یوان چین است. ماهم قصد داریم به تدریج تولیدات نفتی خود را در ازای پترو بفروش برسانیم. Nicolas Maduro

با این حال به نظر می‌رسد که سرگی استورچاک(Sergei Storchak) وزیر دارایی روسیه، در برابر تعهد برای مبادله‌ی نفتی به صورت پترو موضع‌گیری‌های سختی انجام داده است. وی در بیانیه‌ای اعلام کرد:

نمایندگان خدمات مالیاتی و بانک مرکزی ما، با رمزارزی که توسط کشور ونزوئلا معرفی کرده است، آشنا شدند. اما چیزی بیشتر از این نبوده است. در مورد استفاده از آن هنوز تصمیمی گرفته نشده است. Sergei Storchak

رمزارز پترو: پاسخی به تحریم‌ها

Petro

کشور‌های ونزوئلا، روسیه و ایران هرسه در تلاش‌اند تا با تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا و غرب بر روی اشخاص و ارگان‌های مختلف، مقابله کنند. البته آمریکا صنایع نفتی ونزوئلا را تحریم نکرده‌ است، زیرا با اطلاع از اینکه نفت ونزوئلا اصلی‌ترین کالای صادراتی این کشور است، قصد ندارد خودش را به عنوان اصلی‌ترین دلیل سقوط اقتصادی ونزوئلا معرفی کند. با این حال، آمریکا اعلام کرده است که تجارت و خرید و فروش توکن‌های پترو برای شهروندان این کشور ممنوع است، در نتیجه اگر ونزوئلا تصمیم بگیرد که در آینده تجارت نفتی خود را تنها به واسطه‌ی رمزارز پترو انجام دهد، به نوعی می‌تواند یک نقطه‌ی تقابل سیاست‌ را بوجود آورد.

ایران نیز همچنان به شکلی فعال در حال توسعه‌ی راهکارهای بلاک‌چینی برای مقابله با تحریم‌ها است. آمریکا در تلاش‌های اخیر خود جهت مجبور کردن ایران برای انجام مذاکرات مجدد بر سر برنامه‌های هسته‌ای و توافقات صورت گرفته در زمان رئیس جمهور اوباما، استفاده از سرویس‌های مالی بین‌المللی SWIFT را برای ایران ممنوع کرده است.

نظر شما در رابطه با گفته‌های مقامات روسیه چیست؟ آیا رمزارز پترو به عنوان واسطه‌ای در مبادلات نفتی کشور ونزوئلا پذیرفته خواهد شد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
خروج از نسخه موبایل