اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

پیروزی صرافی Bithumb در مقابل شکایت یکی از کاربران

این کاربر صرافی Bithumb را مسئول به سرقت رفتن ۳۵۵ هزار دلار از دارایی‌های خود می‌دانست

نکات برگزیده مطلب
  • چندی قبل یکی از کاربران صرافی رمزارزی Bithumb با ادعای هک شدن حساب کاربری خودش در این صرافی و از دست دادن ۳۵۵ هزار دلار از دارایی‌های خود، از این صرافی شکایت کرده بود. حال شکایت او در دادگاه رد شده و قاضی نیز علیه ادعاهای او رای صادر کرده است. شاکی ادعا می‌کند که در عرض چند ساعت پس از اینکه او اقدام به سپرده‌گذاری در این صرافی‌ کرده است، یک هکر توانسته به حساب کاربری او در صرافی Bithumb دسترسی پیدا کند. وی ادعا می‌کند که این هکر ناشناس پس از دسترسی به حساب آقای پارک، تمام ارزهای فیات موجود در حساب را با رمزارز اتر(با نماد ETH) مبادله کرده است.

.

Bithumb پیروز شد

صرافی رمزارزی Bithumb اخیرا توانسته در یک پرونده‌ی شکایت که از طرف یک سرمایه‌گذار ارائه شده بود، برنده شود. در این شکایت‌نامه ذکر شده بود که این کمپانی به علت هک شدن حساب‌ یکی از کاربران خود، باعث ضرر مالی ۳۵۵ هزار دلار به این مشتری شده است.

براساس گزارشاتی که در خبرگزاری‌های داخلی کره‌ی جنوبی منتشر شده است، این سرمایه‌گذار ۳۰ ساله که اقدام به شکایت علیه صرافی رمزارزی Bithumb کرده بود، یک کارمند دولت به نام آهن پارک(Ahn Park) می‌باشد. نتیجه‌ی این پرونده که ابتدا در روز ۲۴ام دسامبر منتشر شده بود، این بود که شکایت مربوط به ضرر مالی ۴۰۰ میلیون ون(معادل تقریبی ۳۵۵ هزار دلار) اعلام شده توسط این فرد در روز ۳۰ام نوامبر ۲۰۱۷،‌ هیچ مدرک یا دلیل کافی ارائه نکرده است که نشان دهد صرافی رمزارزی Bithumb مسئولیت این واقعه را بر عهده داشته است.

در پرونده‌ی دادگاهی نشان داده شده که آقای پارک ادعا می‌کند در عرض چند ساعت پس از اینکه او اقدام به سپرده‌گذاری در این صرافی‌ کرده است، یک هکر توانسته به حساب کاربری او در صرافی Bithumb دسترسی پیدا کند. ادعا می‌شود که این هکر ناشناس پس از دسترسی به حساب آقای پارک، تمام ارزهای فیات موجود در حساب را با رمزارز اتر(با نماد ETH) مبادله کرده است.

طبق توضیحاتی که توسط آقای پارک ارائه شده است، این هکر ناشناس از کیف‌پول رمزارزی قربانی، چهار تراکنش خروجی جداگانه با مقصد کیف‌پول‌های رمزارزی دیگر انجام داده است. پس از موفقیت این تراکنش‌ها، ادعا می‌شوند که مانده حساب آقای پارک تنها ۱۲۱ ون(معادل ۱۱ سنت) اتریوم بوده است. همانطور که اشاره شد، آقای پارک ادعا می‌کند که تیم مدیریتی صرافی Bithumb قادر به ارائه‌ی اقدامات امنیتی مناسب برای حفاظت از این حساب‌ در مقابل هکر‌های مخرب نبوده است. آقای پارک در ادامه ادعا کرد که تیم پشتیبانی صرافی Bithumb تعداد خودش را به عنوان یک شرکت «خدمات مالی» به درستی انجام نمی‌دهد.

در رابطه با تراکنش‌های خروجی ۱۰ پیامک به آقای پارک ارسال شده است

sms

علاوه بر این، آقای پارک ادعا می‌کند که طی یک مورد حمله‌ی هک انجام گرفته در اوکتبر ۲۰۱۷، این مجرمان اینترنتی احتمالا به گذرواژه‌های خصوصی و سایر اطلاعات شخصی او نیز دسترسی پیدا کرده‌اند. براساس گزارشات، این نقض امنیتی مضر موجب شده تا هکر‌ها بتوانند به اطلاعات مالی بیش از ۳۰ هزار کاربر صرافی Bithumb دسترسی کامل پیدا کنند.

براساس گزارشات یکی از خبرگزاری‌های محلی کره‌‌ی جنوبی، در راستای آگاه‌سازی آقای پارک در رابطه با انجام تراکنش‌های خروجی در حساب کاربری او، حداقل ۱۰ پیامک برای وی ارسال شده است.

با این حال، آقای پارک اظهار داشت که او هرگز پیامکی دریافت نکرده است و «احتمال تشخیص هک شدن نیز برای او دشوار بوده است». آقای پارک همچنین ادعا کرده است که فعالیت‌های صرافی Bithumb به عنوان یک پلت‌فرم مبادله‌ی رمزارزی، بسیار شبیه به خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های مرتبط با صنعت مالی سنتی است. از این رو، صرافی Bithumb باید دستورالعمل‌های امنیتی مشابهی را پیروی کند که در مورد تجارت الکترونیک صادق است.

قاضی علیه ادعای آقای پارک رای داد

به طور مشخص، رای قاضی این پرونده خلاف استدلال‌های آقای پارک اعلام شد. در ادامه اظهار شد:

به طور کلی، نمی‌توان از ارزهای دیجیتال برای خرید کالا استفاده کرد و تضمین مبادله‌ی آن‌ها در ازای پول نقد نیز بسیار سخت می‌باشد، زیرا ارزش آن‌ها بسیار ناپایدار است. ارزهای دیجیتال عدمتا برای کاربرد‌های احتمالی مورد استفاده قرار می‌گیرند، بنابراین، اعمال قانون مبادلات الکترونیکی کره‌ی جنوبی به یک کارگزاری تراکنش‌های ارز دیجیتال که بدون اجازه‌ی مقامات قانون‌گذاری مالی کره‌ی جنوبی(کمیسیون خدمات مالی FSA) فعالیت می‌کند، منطقی نیست. The Court

همانطور که قبلا گزارش شده است، صرافی رمزارزی Bithumb در ژوئن ۲۰۱۸ مورد هک قرار گرفت و طی یک نقض امنیتی تقریبا ۳۰ میلیون دلار رمزارز از حساب‌های آن‌ دزدیده شد. با این حال، صرافی Bithumb توانست با کمک شماری از شرکت‌های همکار و شرکت‌کننده در صنعت رمزارزی، حدود ۱۷ میلیون دلار از رمزارزهای سرقت شده را باز پس بگیرد و فعالیت‌های خود را دوباره آغاز کند.

در ماه اکتبر نیز بورس مبادله‌ی دارایی‌های دیجیتال هنگ‌کنگ نیز اعلام کرد که توانسته در باز پس گیری بیش از ۱ میلیون دلار رمزارز ریپل(با نماد XRP) که در این حملات هک به سرقت رفته بود، کمک کند.

نظر شما در رابطه با ادعای این کاربر و رای دادگاه چیست؟ آیا صرافی Bithumb در از دست رفتن دارایی‌های این کاربر مقصر می‌باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cryptoglobe

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا