
- طی روزهای گذشته اخباری منتشر شده بود که براساس گفتههای یک شخص ناشناس ادعا میکرد آژانس خدمات مالی ژاپن یا FSA به دنبال تصویب اولین صندوق سرمایهگذاری قابل مبادلهی بیتکوین(یا ETFبیتکوین) میباشد. حال پس از گذشته چند روز، نمایندگان این آژانس تمامی اخبار و ادعاهای مطرح شده را رد کردهاند و در بیانیهای کوتاه اعلام کردهاند که در حال حاضر هیچگونه برنامهای برای تایید ETF رمزارزی وجود ندارد.
FSA تکذیب کرد
گزارشات محلی در روز ۹ام ژانویه نشان میدهد که آژانس خدمات مالی ژاپن(FSA) هرگونه بررسی و تصویب صندوقهای سرمایهگذاری قابل مبادلهی بیتکوین یا همان ETFبیتکوین را رد کرده است. همانطور که روز دوشنبهی هفتهی گذشته گزارش شده، اخیرا با اشاره به منابع ناشناس داخلی مقالهای در خبرگزاریهای آنلاین منتشر شده است که ادعا میکنند FSA به دنبال بررسی و تایید یک صندوق سرمایهگذاری قابل مبادلهی بیتکوین یا ETFبیتکوین میباشد.
پس از این ادعا خبرگزاریهای مختلف با FSA ژاپن ارتباط برقرار کرده و نمایندگان آنها نیز تمام ادعاهای مربوط به تصویب هرگونه ETFبیتکوین را رد کردند. در بخشی از گفتههای آنها آمده است:
در حال حاضر ما به دنبال تایید هیچگونه صندوق سرمایهگذاری قابل مبادلهی مرتبط با داراییهای رمزارزی نیستیم. نمایندگان FSA
همچنین کارکنان این سازمان به خبرگزاریهای دیگر اعلام کردهاند که این فرد ناشناس عنوان شده در مقالهی اصلی یا همان مدعی این گزارشات را نمیشناسند.
در دسامبر ۲۰۱۸ اخباری منتشر شده که ادعا میکرد FSA قصد دارد رمزارزها را در یک طبقهبندی قانونی جدید به نام «داراییهای رمزنگاری» دستهبندی کند. با طبقهبندی رمزارزها در این رتبه، دولت ژاپن «امیدوار است که تجار با تکیه بر اینکه رمزارزها توسط دولت قانونی شناخته شدهاند، اقدام به خرید آنها نکنند».
در همان زمان گروهی از مشاوران FSA در جهت جلوگیری از چنین سردرگمیهایی، پیشنهاد اصطلاح نام طبقهبندی مذکور به «ارز مجازی» را ارائه کردند.
براساس گزارشات روز سهشنبه، آژانس خدمات مالی ژاپن در تلاش برای رفع نواقص قانونی، به دنبال قانونگذاری و قاعدهمند کردن کمپانیهای ثبت نشدهای است که خواهان سرمایهگذاری در رمزارزها هستند
نظر شما دربارهی حساسیتهای سازمانهای مالی در کشورهای مختلف نسبت به ETF بیتکوین و دلایل آن چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.