- براساس اخباری که روز ۱۵ام ژانویه منتشر شده است، نیل پارمنتر(Neil Parmenter) رئیس اجرایی انجمن بانکداران کانادا(CBA) در جدیدترین سخنرانی خود به عنوان نمایندهی گروهی از بانکهای این کشور، از ایدهی «استفاده از تکنولوژی بلاکچین به عنوان بخشی از یک سیستم شناسایی دیجیتال برای شهروندان» حمایت کرده است.
کانادا به دنبال استفاده از بلاکچین
آژانس خبری ملی کانادا روز ۱۵ام ژانویهی با استفاده از رسانههای مختلف محلی اعلام کرد که یک گروه بانکی این کشور از ایدهی «استفاده از تکنولوژی بلاکچین به عنوان بخشی از یک سیستم شناسایی دیجیتال برای شهروندان» حمایت کرده است.
نیل پارمنتر(Neil Parmenter) رئیس اجرایی انجمن بانکداران کانادا(CBA) طی سخنرانی خود در کنفرانس اقتصادی کانادا در شهر تورنتو(Toronto) اعلام کرد ارائهی این ایده برای راهحلهای غیرمترقبه لازم بود تا بتوان پایههای روند ثبت اطلاعات شناسایی(ID) مربوط به بخشهای بانکی و مالی در حال پیشرفت را شکل داد.
گفتههای وی به این معناست که کشور کانادا به دنبال استفاده از فرصتهای کسب شده توسط به اصطلاح بانکداری آزاد(Open Bankeing) است. بانکداری آزاد اصطلاحا یک بازنگری نسبت به صنعت بانکداری میباشد که به کمپانیهای شخص ثالث همانند استارتآپهای فناوری مالی، اجازه میدهد تا به دادههای کاربران دسترسی و مشارکت داشته باشند.
آقای پارمنتر در رابطه با این موضوع توضیح داد که:
شناسایی لحظهای شخصی که از چندین نقطهی مرجع دیجیتالی استفاده میکند، بسیار ایمنتر از تکیه بر فتوکپی یک گواهینامهی رانندگی است. از آنجا که این شبکهی دیجیتال به صورت دائمی برقرار بوده و غیرمتمرکز میباشد، مکانیزمهای تبادل داده که اغلب توسط هکرها مورد هدف قرار میگیرند نیز حذف شده و باعث کاهش خطرات مربوط به امنیت سیستم میشود. Neil Parmenter
لازم به ذکر است که CBA در ابتدا برنامههای مروبط به راهاندازی اطلاعات شناسایی دیجیتال را در ماه می سال گذشته مطرح کرد. در آن اسناد هیچ اشارهی مستقیمی به تکنولوژی بلاکچین نشده بود، اما سیستمهای شناسایی استفاده شده در کشورهای استونی و هند به عنوان نمونههای فعال و آموزنده برای آمادهسازیهای آتی کانادا، مورد ستایش قرار گرفته بود.
البته لازم به ذکر است که طرح کشور هند که ادهر(Aadhaar معادل فارسی «بنیاد») نام دارد نیز با انتقادهای شدیدی از طرف محافل مختلف و منتقدین صنعت رمزارزی، مواجه شده است.
در عین حال، کشور کانادا به دنبال استفاده از تکنولوژی بلاکچین در سطح دولتی و برای بخشهای دیگر نیز میباشد. به عنوان مثال در جدیدترین اقدام از این دست، میتوان به تشریفات و امور گمرکی در مرزهای این کشور اشاره کرد.
استفاده از تکنولوژی بلاکچین در سیستمهای شناسایی چه مزایایی به همراه خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.