
- دانشگاه ماساچوست(MIT) اخیرا پیشبینی کرده است که تکنولوژی بلاکچین در سال ۲۰۱۹ فراگیر شده و استفاده از آن به شدت گسترش مییابد. این درحالیست که شرکت تحقیقاتی Forrester و گروه مشاوران بوستون(BCG) گزارشاتی خلاف این موضوع منتشر کردهاند و اعلام نمودهاند که با همهگیر شده این تکنولوژی نوظهور، حداقل چندین سال فاصله داریم.
پیشبینی MIT
پس از عبور از معضلات سال ۲۰۱۸، انتظار میرود که وضعیت صنعت رمزارزی بهبود یافته و روند صعودی در پیش بگیرد. موسسهی فناوری ماساچوست(MIT) پس از بررسیهای فنی خود، اخیرا پیشبینی کرده است که تکنولوژی بلاکچین احتمالا در سال جاری به جریان اصلی وارد شده و فراگیر خواهد شد.
با این حال پیشبینیهای اعلام شده توسط MIT عکس گزارشات منتشر شده توسط گروه مشاوران بوستون(BCG) و تحقیقات شرکت Forrester میباشد.
گروه BCG در گزارشات خود اعلام کرده بود که پتانسیلهای معرفی شدهی تکنولوژی بلاکچین برای استفاده در صنعت تجارت کالا، اغراقآمیز هستند. طبق گزارشات این گروه مشاورهای، حجم معاملاتی که در بلاکچین اجرایی شدهاند، بسیار پایین و در سطح حداقل بوده است. این امر باعث به چالش کشیدن پیشبینی زمان احتمالی فراگیر شدن بلاکچین در فضای تجارت کالا میشود.
از سوی دیگر، گزارشات شرکت تحقیقاتی Forrester نیز پیشبینی میکند که بیشتر پروژههای بلاکچینی که در ایالات متحده فعالیت خود را آغاز نمودهاند، تا پایان سال ۲۰۱۷ در حالت تعلیق به سر خواهند برد. در همین حین گزارشات مذکور نشان میدهد شرکتهایی که در تلاش برای ادغام تکنولوژی بلاکچین در فعالیتهای خود بودهاند، یا از این کار دست کشیدهاند و یا جاهطلبی خود را کاهش دادهاند.
با در نظر گرفته گزارشات منتشر شده توسط این شرکتهای تحقیقاتی، چه چیز باعث شده که MIT سال ۲۰۱۹ را به عنوان زمان فراگیری تکنولوژی بلاکچین و گسترش آن انتخاب نماید؟
رمزارزهایی با پشتوانهی دولت
کریستین لاگارد(Christine Lagarde) رئیس صندوق بینالمللی پول، اعلام کرده است که رمزارزهایی که پشتوانهی دولتی دارند میتوانند حریم خصوصی، امنیت، حفاظت از مصرفکننده و دسترسی بیشتری را نسبت به رمزارزهای تجاری یا رمزارزهای خصوصی ارائه دهند.
در همین حین، دولت چندین کشور اعلام کردهاند که در حال توسعهی رمزارزهای خودشان هستند. به عنوان مثال کشور ونزوئلا یکی از اولین مواردی بود که اعلام کرد در حال توسعهی رمزارزی ملی(رمزارز پترو با نماد PTR) با پشتوانهی نفت کشور است، گرچه به نظر میرسد که این پروژه با شکست مواجه شده است.
بانکهای مرکزی ۱۵ کشور دیگر نیز به صورت جدی پیگیر روند توسعهی رمزارز ملی هستند و آن را در دستور کار خود قرار دادهاند.
گرچه طی سالهای اخیر هیچکدام از این موارد به صورت عمومی عرضه نشدهاند، اما با گذر زمان میتوانیم شاهد آن باشیم که شرکتهای بزرگی از رمزارزها به عنوان یکی از روشهای پرداختی خود پشتیبانی میکنند، و این مورد به تنهایی نوید بخش فراگیری و گسترش مداوم رمزارز خواهد بود.
نظر شما در رابطه با پیشبینیهای MIT چیست؟ آیا رمزارز در سال ۲۰۱۹ فراگیر خواهند شد و استفاده از آنها گسترش خواهد یافت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.