اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

بیت‌مین از نسل جدید تراشه‌های اسیک ۷ نانومتری خود رونمایی کرد

مدل این تراشه‌های جدید BM1397 بوده و حدود ۳۰ درصد بهره‌وری بیشتری در مصرف انرژی به همراه دارند

نکات برگزیده مطلب
  • براساس گزارشات مطبوعاتی منتشر شده در روز دوشنبه ۱۸ام فوریه، کمپانی بیت‌مین(Bitmain) از نسل جدید تراشه‌های اسیک ماینینگ خود با معماری ۷ نانومتری رونمایی کرده است. این تراشه که نسبت به نسل قبلی خود با حدود ۳۰ درصد افزایش بهره‌وری انرژی همراه است، برای ماینینگ رمزارزهای فعال در الگوریتم SHA256، مانند بیت‌کوین و بیت‌کوین کش مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

.

تراشه‌های جدید بیت‌مین

 براساس گزارشاتی که روز دوشنبه ۱۸ام فوریه منتشر شده است، کمپانی تولید کننده‌ی سخت‌افزار‌های ماینینگ و اسیک چینی Bitmain از نسل بعدی تراشه‌های اسیک(ASIC) خود با معماری ۷ نانومتری رونمایی کرده است.

این سخت‌افزار ماینینگ جدید که BM1397 نام دارد، برای ماینینگ رمزارزهایی طراحی شده است که از الگوریتم SHA256 برای اثبات کار خو(PoW) استفاده می‌کنند. به عنوان مثال می‌توان از رمزارزهایی همچون بیت‌کوین(با نماد BTC) و بیت‌کوین کش(با نماد BCH) نام برد.

تراشه‌های BM1397 نیازمند برق کمتری برای ماینینگ رمزارزها هستند و نسبت به تراشه‌های ۷ نانومتری نسل قبل یعنی مدل BM1391، حدود ۲۸/۶ درصد بهبود بهره‌وری انرژی به همراه خواهند داشت.

گفته شده که از این تراشه‌های جدید در محصولات بعدی کمپانی بیت‌مین با نام Antminer S17 و Antminer T17 که اواخر سال جاری معرفی می‌شوند، استفاده خواهد شد.

همانطور که قبلا گزارش شده است، کمپانی بیت‌مین به دلیل طولانی شدن روند نزولی بازار رمزارزی و دو پرونده‌ی قضایی که علیه این کمپانی مطرح شده‌اند، در حال سپری کردن دوران سختی است. گزارشات نشان می‌دهد که این غول سخت‌افزاری چینی چندی قبل یکی از مراکز توسعه‌ی بلاک‌چین خود را که به تازگی در اسرائیل تاسیس کرده بود، تعطیل کرد. همچنین گفته شده که فعالیت‌های شعبه‌ی هلند طی چند ماه گذشته به شدت کاهش یافته و فعالیت‌های بخش تگزاس نیز فعلا متوقف شده‌اند.

با وجود این روند نزولی در بازار، کمپانی‌های بزرگ دیگری نیز با چالش روبرو شده‌اند. به عنوان مثال، غول اینترنتی ژاپن با نام GMO Internet Group نیز با اشاره با زیان‌های مالی فراوان برای سه‌ماهه‌ی پایانی سال گذشته، اخیرا اعلام نموده که در دسامبر ۲۰۱۸ بخش تولید سخت‌افزار‌های ماینینگ بیت‌کوین خود را تعطیل کرده است.

در عین حال، کمپانی تولید کننده‌ی سخت‌افزار‌های گیمینگ و پردازشی انویدیا(Nvidia) که به عنوان یکی از شرکت‌هایی که بیشتر از هر شرکت دیگری تحت تاثیر این رکود بازار رمزارزی قرار گرفته است، با عدم تقاضا برای تجهیزات ماینینگ روبرو شده و اخیرا گزارش داده است که سود ناخالص سالانه‌ای این شرکت با وجود کاهش و زیان‌های مالی سه‌ماهه‌ی پایانی سال ۲۰۱۸، به شدت افت کرده است.

به نظر شما معرفی چیپ‌های جدید شرکت بیت‌مین چه تاثیری بر صنعت ماینینگ خواهد گذاشت؟ آیا شما علاقه‌ای به خرید دستگاه‌های مجهز به این چیپ دارید؟ نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

منبع
Cointelegraph

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا