
- آقای بریان آرمسترانگ(Brian Armstrong) یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل فعلی صرافی رمزارزی آمریکایی Coinbase، اخیرا با انتشار مقالهی کوتاهی در رابطه با چهار برداشت غلط و اشتباه رایج مربوط به صندوقهای نگهداری رمزارزی، توضیحاتی ارائه کرده است. مقالهی او در روز ۲۲ام فوریه منتشر شده است.
مقالهی بریان آرمسترانگ
آقای بریان آرمسترانگ(Brian Armstrong) یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل فعلی صرافی رمزارزی آمریکایی Coinbase، اخیرا توضیحاتی در رابطه چهار تصور رایج غلط در رابطه با راهحلهای نگهداری رمزارزها، ارائه نموده است. مقالهی وی در ۲۲ام فوریه منتشر شده است.
ذخیرهسازی سرد یا Cold Storage به یکی از روشهای نگهداری رمزارز گفته میشود که کاربر رمز عبور و کلید خصوصی خود را به صورت آفلاین ذخیرهسازی کرده تا از سرقت از راه دور و هک توسط دزدها جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگر دخیرهسازی گرم یا Hot Storage برعکس این روند است و دستگاه نگهداری رمزارز دارای یک اتصال فعال به اینترنت خواهد بود.
در اولین استدلال آقای آرمسترانگ این ادعا مطرح شده که برای دستیابی به انعطافپذیری و سرعت لازم جهت انجام تراکنشها، استفاده از روش ذخیرهسازی گرم یک ضرورت است. وی خاطرنشان میکند که برخی پلتفرمهای خاص با ارائهی ویژگی «حل و فصل با تاخیر» که طی آن داراییهای رمزارزی تا زمان پایان تمام مراحل پردازش تراکنش در یک کیفپول آفلاین ذخیره باقی میمانند، به کاربران اجازهی انجام تراکنشهای OTC(یا Over The Counter) را میدهند.
همانطور که گزارش شده است، اخیرا یک صندوق سرمایهگذاری رمزارزی با همکاری مشترک کمپانی امنیت بلاکچینی BitGo و پلتفرم مبادلات OTC بیتکوین با نام Genesis Global Trading راهاندازی شده و به مشتریان خود اجازهی مبادلهی رمزارز بدون نیاز به خروج دارایی از ذخیرهسازی سرد را میدهد.
دومین استدلال آقای آرمسترانگ در رابطه با الگوریتم Proof Of Stake یا PoS بود و او اشاره میکند که شرکت در یک شبکهی PoS و کسب درآمد حاصل از فروش کوینها، لزوما به این معنا نیست که باید داراییهای رمزارزی در یک کیفپول گرم(Hot Wallet) ذخیرهسازی شوند.
وی با اشاره به پروژهی رمزارزی Tezos اعلام کرد که صاحبان و مالکان این توکنها، وکالت و نمایندگی دارایی رمزارزی خود را به شخصی که اصطلاحا «نانوا» نامیده میشود، اعطا میکنند. این نانوا برای دریافت رمزارزهای پاداش حاصل از PoS، بخش کوچکی از منابع را در کیفپول گرم نگهداری کرده و مابقی رمزارزها را به صورت آفلاین ذخیره میکند و به این ترتیب دارایی کاربران در امنیت کامل به سر خواهد برد.
سومین مورد «رابطهی بین مالکان رمزارز تک کلیدی و ذخیرهسازی گرم یا سرد» است. آقای آرمسترانگ توضیح داد با صرف نظر از این موضوع که آیا منابع رمزارزی در حالت آفلاین یا آنلاین ذخیره شدهاند، طراحی یک راهحل صندوق نگهداری رمزارزی که نیازمند چندین کلید باشد، به نوعی غیر ضروری است.
در نهایت او به دستگاههای امنیت سختافزاری اشاره کرد و گفت که این دستگاهها میتوانند به افزایش امنیت دخیرهسازی سرد کمک کرده و بدون شک برای معماری صندوقهای نگهداری رمزارزی سودمند باشند، با این وجود نمیتوانند با آنها مطابقت پیدا کنند. آقای آرمسترانگ مقالهی خود را با یادداشتی در رابطه با ذخیرهسازی گرم به پایان رساند:
برای اطمینان از امنیت کامل داراییها در زمان استفاده از روش نگهداری گرم، کاربران باید به جزئیات زیادی دقت داشته باشند. آیا این امکان وجود دارد تا تمام این جزئیات درست اجرا شوند؟ بله، و من با استفاده کردن از روش ذخیرهسازی گرم نگهداری برای مقدار معقولی دارایی رمزارزی، مشکلی ندارم. آیا به شما اطمینان میدهم که تمام جزئیات درست اجرا شده است؟ احتمالا نه. Brian Armstrong
همانطور که قبلا گزارش شده است، اخیرا مشخص شده که بزرگترین هک تاریخ رمزارزی از کیفپولهای گرم و با امنیت پایین صرافی ژاپنی Coincheck برای تسهیل جابجایی داراییهای کاربران استفاده کردهاند.
نظر شما در رابطه با اظهارات آقای آرمسترانگ چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.