اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

رمزارز بومی فیس‌بوک پتانسیل درآمدزایی ‍‍۱۹ میلیارد دلاری دارد

تحقیقات جدید تحلیل‌گر بانک Barclays نشان می‌دهد که رمزارز بومی فیس‌بوک پتانسیل بالایی در کسب درآمد خواهد داشت

نکات برگزیده مطلب
  • راس سندلر(Ross Sandler) یک تحلیل‌گر اینترنت فعال در بانک بانک سرمایه‌گذاری بریتانیایی Barclays، اخیرا اعلام نموده که پروژه‌ی رمزارزی فیس‌بوک می‌تواند یک فرصت کسب درآمد میلیارد دلاری باشد که علاوه بر جلب اعتماد دوباره‌ی سرمایه‌گذاران این کمپانی و افزایش چشم‌گیر ارزش سهام آن، نهایتا باعث تحریک و تنش در صنعت رمزارزی شود.

درآمدزایی رمزارز بومی فیس‌بوک

کمپانی فیس‌بوک(Facebook غول رسانه‌های اجتماعی جهان) به تازگی با ارائه‌ی پروژه‌ی توکن بومی خودش باعث تحریک صنعت رمزارزی شده است. با این وجود ممکن است پس از گفته‌های راس سندلر(Ross Sandler) یک تحلیل‌گر اینترنت فعال در بانک Barclays(بانک سرمایه‌گذاری بریتانیایی) که اعلام است پروژه‌ی رمزارزی فیس‌بوک می‌تواند یک فرصت کسب درآمد چند میلیارد دلاری باشد، تحریک و تنش صنعت رمزارزی افزایش چشم‌گیری یابد.

barclays

براساس گفته‌های آقای سندلر، رمزارز فیس‌بو‌ک می‌تواند تا سال ۲۰۲۱ به یک سقف درآمدزایی بالقوه با رقمی بالغ بر ۱۹ میلیارد دلار برسد. براساس تحلیل‌های او، با اتخاذ یک رویکرد محافظه کارانه می‌توان گفت که کف درآمد حاصل از این رمزارزها حدود ۳ میلیارد دلار خواهد بود.

آقای سندلر اساس و پایه‌ی پیش‌بینی‌های مربوط به میزان درآمد را براساس پلت‌فرم Google Play‌ که فروشگاه دیجیتال توزیع نرم‌افزار کمپانی گوگل می‌باشد، قرار داده است. وی به عنوان تحلیل‌گر بانک Barclays اعلام نموده که رمزارزهای فیس‌بوک با یک «هماهنگی مشابه» در فروشگاه Google Play فعالیت خواهند کرد و «درآمد» خالص حاصل آن‌ها حدود ۶ دلار برای هر کاربر خواهد بود.

آقای سندلر همچنین اظهار داشت که با در نظر گرفتن این پیش‌بینی‌های بسیار بزرگ، می‌توان گفت که سهام شرکت فیس‌بوک نیز شاهد افزایش شدید قیمت خواهد بود. او توضیح داد:

از نظر ما این میزان کسب درآمد به تنهایی باعث تغییر وضعیت سهام کمپانی فیس‌بوک خواهد شد. Ross Sandler

سال گذشته کمپانی فیس‌بوک با چند پرونده‌ی قضائی روبرو شد که نتیجه‌ی آن‌ها نهایتا به سقوط شدید ارزش سهام این کمپانی از رقم ۲۱۷ دلار به کمتر از ۱۲۵ دلار منجر شد. کمپانی فیس‌بو‌ک پس از اینکه توسط کاربران، تبلیغات و حتی مقامات سیاسی مورد حمله‌ و انتقادات شدید قرار گرفت، تلاش کرد تا فعالیت و عملیات‌های اجرایی خود را متنوع کند تا از حضور و باقی ماندن سرمایه‌گذاران اطمینان به عمل آورد. از نظر این کمپانی بزرگ، عملیات پرداخت خط مرزی و نقطه‌ی عطف بعدی خواهد بود.

این غول رسانه‌های اجتماعی اخیرا به دنبال توسعه‌ی یک رمزارز بومی مرتبط با شبکه‌ی پرداخت‌های جهانی از طریق پلت‌فرم پیان‌رسان خود یعنی نرم‌افزار WhatsApp بوده است. در صورت اجرایی شدن این طرح، کاربران می‌توانند از طریق یک سیستم کامپیوتری غیرمتمرکز، به صورت آنی و لحظه‌ای اقدام به ارسال رمزارز به مخاطبان خود کنند. آقای سندلر این توسعه را «چیزی که کمپانی فیس‌بو‌ک شدیدا در این مرحله نیازمند آن است» توصیف نموده است.

 وی در ادامه افزود:

هرگونه تلاش برای ایجاد یک جریان درآمدزا خارج از تبلیغات، به ویژه آن‌هایی که از حریم خصوصی کاربران سوء استفاده نمی‌کنند، احتمالا با پشتیبانی سهامداران فیس‌بوک روبرو خواهد شد. Ross Sandler

ساندلر همچنین اعلام کرد که این سیستم پرداخت احتمالا به فیس‌بوک اجازه خواهد داد تا در مشارکت با سایر شرکت‌های بزرگ، محتوای بیشتری برای ارائه داشته باشد.

لازم به یادآوری است که فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ یک سیستم پرداخت مشابه راه‌اندازی کرد که اعتبارات فیس‌بوک یا Facebook Credits نام داشت. در این سیستم کاربران می‌توانستند با پرداخت پول واقعی، اعتبارات فیس‌بو‌ک را خریداری کرده و در نرم‌افزار‌های مختلف از آن‌ها برای خرید آیتم‌های مختلف استفاده کنند.

سندلر گفت که شکست این سیستم قدیمی ناشی از کارمزد بالای مبادلات بود. وی همچنین توضیح داد زمانی که بالا بودن کمیت و مقدار تراکنش‌ها در مقابل پایین بودن ارزش آن‌ها در نهایت باعث شد که سودآوری کسب و کار  فیس‌بوک به شدت کاهش یابد.

وی در ادامه‌ی توضیحات خود افزود:

براساس بررسی‌های ما، اولین نسخه‌ی رمزارز فیس‌بوک چیزی شبیه به اعتبارات سال ۲۰۱۰ و سرویس پرداخت Venmo است یعنی یک رمزارز تک کاربردی که برای پرداخت‌های خرد(Micro-Payments) و انتقال پول نقطه به نقطه در داخل شبکه(در کشور) مورد استفاده قرار می‌گیرد. Ross Sandler

کمپانی فیس‌بوک در حال حاضر دیوید مارکوس(David Marcus) رئیس سابق سیستم پرداخت پی‌پل(Paypal) را استخدام کرده است تا مدیریت بخش بلاک‌چین و رمزارزهای این کمپانی را بر عهده بگیرد. علاوه بر این، کمپانی مذکور تیم توسعه‌ دهنده‌ی استارت‌آپ بلاک‌چینی Chainspace را نیز در اختیار گرفته تا بر روی پروژه‌ی رمزارز داخلی فیس‌بورک کار کنند.

آقای سندلر در نهایت نتیجه گرفت که نقطه‌ی فروش منحصر به فرد(USP)  پروژه‌ی رمزارزی کمپانی فیس‌بو‌ک در آینده‌ای نزدیک مشخص خواهد شد و این نقطه باید «بالاتر از آنچه باشد که امروز در سرویس‌های پرداخت می‌بینیم». این کمپانی همچنین باید پس از جاه‌طلبی‌ها و اشتباهات سال گذشته، اعتماد سرمایه‌گذاران خود را بازپس بگیرد.

گفته‌های راس سندلر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا رمزارز بومی فیس‌بوک پتانسیل چنین درآمدزایی را خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

منبع
Ambcrypto

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا