
- پلتفرم نمایش فیلم و سریال نتفلیکس(Netflix) اخیرا فصل دوم سریال The OA را منتشر کرده است. در فصل دوم سریال مذکور از رمزارز اتریوم به عنوان یک دارایی با ارزش یاد شده که توسط شخصیت اصلی به واسطهی انجام یک بازی آنلاین بدست آمده است.
اتریوم در نتفلیکس
محبوبترین پلتفرم آنلاین نمایش فیلم و سریال جهان با نام نتفلیکس(Netflix) اخیرا فصل دوم سریال The OA را منتشر کرده است و نکتهی جالب توجه در قسمتهای جدید سریال مذکور این است که از رمزارز اتریوم(با نماد ETH) در آن استفاده شده است. این سریال علمی تخیلی حول یک بازی پازل آنلاین(احتمالا یک نرمافزار غیرمتمرکز مبتنی بر اتریوم) جریان دارد که سمفونی Q(نام انگلیسی: Symphony Q) نامیده شده است.
در بخشهایی از این سریال نشان داده شده که یکی از شخصیتهای اصلی داستان توانسته به واسطهی این نرمافزار غیرمتمرکز(dApp) مقدار قابل توجهی رمزارز اتریوم بدست آورد. علاوه بر استفاده از رمزارز اتریوم در این سریال نکتهی جالب دیگر این است که داستان اصلی آن ارتباطی با دارکوب، مبادله یا پولشویی از طریق رمزارزها ندارد.
اتریوم در نتفلیکس: جهشی در پذیرش رمزارزها
دومین رمزارز بزرگ جهان(از لحاظ میزان سرمایهی در حال گردش بازار یا Market Cap) به شکل برجستهای در فصل دوم سریال The OA به نمایش گذاشته شده است. در قسمت اول اتریوم به عنوان یک ارزش معرفی شده که به بازیکنان بازی آنلاین سمفونی Q پاداش داده میشود.

با توجه به محتوای رمزارزی فصل دوم سریال The OA، این فصل با نام «قسمت دوم» معرفی شده و در یک مرکزی فناوری واقع در شهر سانفرانسیسکو جریان دارد. گرچه قصد نداریم داستان این سریال جذاب را لو بدهیم، اما باید گفت که The OA به شدت بر روی مباحث علمی تخیلی و ماوراء طبیعی تمرکز دارد. داستان این فصل در رابطه با دختری است که قبل از گم شدن توانسته به واسطهی بازی سمفونی Q، مقدار قابل توجهی رمزارز اتریوم بدست آورد. البته او قبل از مفقود شدن تمام داراییهای رمزارزی خود را برای مادربزرگ خود ارسال کرده است.
در ادامهی مطلب تصویری از این سریال را مشاهده میکنید و با توجه به قیمت ارائه شده برای اتریوم میتوانید بفهمید که این سریال در زمان بازار خرسی اخیر فیلمبرداری شده است. بدون شک بینندگان فصل اول این سریال بابت بروز نبودن قیمتهای استفاده شده در آن، به مدیران و کارگردان این سریال خرده گرفتهاند.
به نظر میرسد که فیلمبرداری فصل جدید سریال The OA زمانی انجام شده که هنوز مدت زیادی از روند نزولی سال ۲۰۱۸ نگذشته است. البته این مورد قابل بخشش و چشمپوشی است زیرا داستان این سریال علمی تخیلی در بُعدهای مختلفی جریان دارد.
گرچه طی سالهای اخیر از رمزارزها و صنعت رمزارزی چندین مرتبه استفاده شده تا فرهنگ عامه به پذیرش آن روی خوش نشان دهد، اما آنچه در رابطه با این سریال متمایز است، این نکته میباشد که داستان و روایت کلی The OA بر روی موضوع دارکوب(بخش تاریک اینترنت که از دسترس عموم خارج است و عمدتا برای کارهای خلاف و غیرقانونی مورد استفاده قرار میگیرد)، هکرهای کامپیوتر یا تجارت رمزارزی، تمرکز ندارد. به عنوان مثال میتوان از فیلم سینمایی Unfriended: Dark Web یا قسمت آخر سریال The Blacklist که در نتفلیکس منتشر شد یاد کرد که عمدتا ظاهری تاریکی از رمزارزها و استفادهی غیرقانونی از آنها را به نمایش گذاشتهاند.
در مقابل، میتوان دید که در سریال The OA رمزارزهای اتریوم بدست آمده توسط شخصیت گمشدهی داستان، در واقع پاداش یک بازی ویدئویی بودهاند که حداقل از لحاظ ارزش اسمی، بسیار شبیه به بازیهای غیرمتمرکز در دست توسعهی فعلی سراسر جهان است. به نظر میرسد که رمزارزها به شکل گستردهای به عنوان یک روش پرداخت پذیرفته شدهاند زیرا در این سریال توسط شخصیت اصلی داستان به عنوان یک ابزار قانونی جهت انتقال ارزش مورد استفاده قرار گرفتهاند.
همچنین نکتهی جالب دیگر در مورد The OA این است که رمزارز اتریوم توانسته به جای بیتکوین(با نماد BTC) مرکز توجه قرار بگیرد. بدیهی است که بخش نویسندگی این سریال به اندازهی کافی اطلاعات رمزارزی در اختیار داشته که بتواند تفاوت بالقوهی بین موارد استفادهی این دو دارایی دیجیتال را در آینده پیشبینی کنند.
نظر شما در رابطه با فصل دوم سریال The OA و استفاده از رمزارز اتریوم در آن چیست؟ آیا رمزارزها به عنوان نوعی روش پرداخت پذیرفته شدهاند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.