
- طبق گزارشاتی که روز ۷ام می منتشر شده است، کمیتهی مبادلات آتی کالای ایالات متحده(یا CFTC) اخیرا به خبرگزاریهای محلی اعلام کردهاند که آمادهی پذیرش «قراردادهای آتی اتریوم» هستند. رمزارز اتریوم(با نماد ETH) نیز سریعا به این خبر واکنش نشان داده و طی ۱۲ ساعت گذشته تا رقم ۱۷۸ دلار افزایش قیمت داشته است.
قراردادهای آتی اتریوم
تنها کمی زمان لازم بود که اتریوم(با نماد ETH) نیز از خواب بیدار شده و از دستاوردهای بیتکوین و روند افزایشی اخیر در بازار رمزارزی بهره ببرد. فقط به پایههای مستحکم و فاندامنتال نیاز بود تا اتریوم نیز از رکود خارج شود.
یکی از این پایههای قدرتمند در قالب گفتههای اخیر کمیتهی مبادلات آتی کالای ایالات متحده ظاهر شد که اخیرا به خبرگزاریهای محلی اعلام کردهاند که آمادهی پذیرش «قراردادهای آتی اتریوم» هستند. ظاهرا یکی از مقامات ارشد که تصمیم گرفته همچنان ناشناخته باقی بماند، به خبرگزاریها اعلام نموده قانونگذار میتواند «با مشتقات اتر که تحت حوزهی قضائی ما قرار دارند، راحت باشد و سروکله بزند».
در گفتههای وی هیچ اشارهی مستقیمی به یک محصول خاص وجود ندارد، اما این قانونگذار که برای سرک کشیدن به فضای قراردادهای آتی رمزارزی شناخته میشود، اعلام کرد:
یک صرافی محصولات مشتق پیش ما میآید و میگوید که قصد راهاندازی این محصول خاص را دارد؛ اگر آنها با محصولی که الزمات ما را رفع میکند پیش ما بیایند، فکر میکنم که احتمال بالایی وجود دارد که این محصول توسط ما تصدیق و مجاز اعلام شود.
قراردادهای آتی تنها اجازه میدهند که کاربران نسبت به قیمتهای آینده حدس و گمانهزنی کنند، و سرمایهگذاری مستقیم در اتریوم را ممکن نمیسازند؛ اما با توجه به اینکه قراردادهای آتی بیتکوین در زمان راهاندازی در اواخر سال ۲۰۱۷ به محبوبیت بالایی دست یافتند، شاید این محصول جدید بتواند همین کار را برای اتریوم نیز انجام دهد.
قیمت اتریوم در حال افزایش است
همانطور که انتظار میرفت بازار سریعا به این موضوع واکنش نشان داد. اتریوم اخیرا به شدت غیرفعال بوده است، به ویژه هنگامی که با برادر بزرگترش(بیتکوین) که تنها در ماه آوریل شاهد افزایش ۳۰ درصدی ارزش بوده، مقایسه شود. اتریوم از ابتدای سال جاری به سختی توانسته بازار و افزایش قیمتهای فعلی خود را مدیریت کند.

رمزارز اتریوم از سطح قیمت ۱۶۰ دلاری توانست طی ۱۲ ساعت گذشته با افزایش ۱۲/۵ درصدی قیمت به رقم ۱۸۰ دلار دست یابد. حجم مبادلهی روزانهی این رمزارز نیز از ۵/۸ میلیارد دلار به ۸/۵ میلیارد رسید که باعث افزایش سرمایهی در حال گردش این رمزارز تا رقم ۱۹ میلیارد دلار شد. در حال حاضر این رقم ۶ میلیارد دلار بیشتر از سرمایهی کلی رمزارز ریپل(با نماد XRP) میباشد که طی ماههای گذشته روند صعودی به خود گرفته است.
اتریوم در حال حاضر در مقاومت 200 EMA(میانگین حرکت نمایی، یک شاخص حرکت متوسط) قرار گرفته و از آنجایی که نتوانسته طی شش ماه گذشته از این سطح ارزش عبور کند،شکستن آن بسیار سخت خواهد بود. در صورتی که بیتکوین بتواند به سقف قیمت ۶ هزار دلار برسد(به نظر میرسد در حال آماده شدن برای این جهش باشد) اتریوم نیز میتواند به سمت ۲۰۰ دلاری شدن حرکت کند. در زمان نگارش این مقاله هر واحد رمزارز اتریوم با قیمت 176 دلار مبادله میشود.
حرکت افزایشی اتریوم و بیتکوین باعث شده تا سرمایهی کلی بازار رمزارزی(Total Market Cap) به رقم ۱۸۹ میلیارد دلار برسد که یک رکورد جدید در سال ۲۰۱۹ محسوب میشود.
نظر شما در رابطه با تصمیم کمیتهی CFTC چیست؟ پذیرش قراردادهای آتی اتریوم چه تاثیری بر قیمت و بازار این رمزارز خواهد داشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.