اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

اجرای کلاهبرداری‌های جدید در زیر سایه‌ی واقعه‌ی هک بایننس

عاملین هک صرافی بایننس با ایجاد یک سایت به کاربران پیشنهاد خرید بیت‌کوین با ۷۰ درصد تخفیف را می‌دهند

نکات برگزیده مطلب
  • براساس گزارشاتی که در پلت‌فرم Reddit منتشر شده است، عاملین هک صرافی بایننس در حال فروش رمزارزهای سرقتی با ۷۰ درصد تخفیف هستند. در این وب‌سایت ادعا شده که در ازای دریافت ۲۰ واحد اتریوم، ۳ واحد رمزارز بیت‌کوین و در ازای ۲ واحد اتریوم، ۰/۲ واحد بیت‌کوین داده خواهد شد. البته این وب‌سایت جعلی کاربران را به صفحه‌ی دیگری هدایت می‌کند و از آن‌ها می‌خواهد تا آدرس کیف‌پول‌های خود را وارد کنند.

به گزارش کوینیت، صرافی رمزارزی بایننس(Binance) که از لحاظ میزان حجم مبادله‌ بزرگ‌ترین صرافی جهان محسوب می‌شود، روز ۷ام می دچار حمله‌ی هک شد و بیش از ۷ هزار واحد رمزارز بیت‌کوین با ارزشی بالغ بر ۴۰ میلیون دلار از دست داد. آقای چانگ‌پنگ ژائو(Changpeng Zhao) مدیرعامل این صرافی نیز به صورت فعال در حال پیگیری این موضوع بوده و در همین راستا اعلام نمود که فرایند‌های واریز و برداشت صرافی بایننس تا اطلاع ثانوی غیر فعال خواهند بود. البته صرافی مذکور از روز ۱۶ام می کار خود را از سر گرفت و فرایند‌ها برداشت و واریز نیز برای کاربران امکان‌پذیر شد.

 

وب‌سایت فروش رمزارزهای سرقتی از صرافی بایننس

با وجود اینکه هنوز این دارایی‌های بازگردانده نشده‌اند، به نظر می‌رسد که یک کلاهبرداری دیگر نیز به واسطه‌ی این دارایی‌های سرقتی در حال رخ دادن است. یکی از کاربران پلت‌فرم Reddit اخیرا در پست‌های مربوط به صنعت رمزارزی اعلام نموده که عاملین هک صرافی بایننس در حال فروش رمزارزهای سرقتی با ۷۰ درصد تخفیف هستند.

در این وب‌سایت ادعا شده که در ازای دریافت ۲۰ واحد اتریوم، ۳ واحد رمزارز بیت‌کوین و در ازای ۲ واحد اتریوم، ۰/۲ واحد بیت‌کوین داده خواهد شد. این صفحه کاربران را به صفحه‌ی دیگری هدایت می‌کند که در آن گفته شده روند اعطای رمزارز پس از اعلام آدرس کیف‌پول بیت‌کوین و اتریوم توسط کاربر، تکمیل خواهد شد.

اغلب کاربران اعلام کرده‌اند که این یک مورد کلاهبرداری است و به دیگران هشدار داده‌اند که به هیچ عنوان اقدام به خرید از این طرح مشکوک نکنند. یکی از کاربران در رابطه با این موضوع اظهار دارد:

از هر پیشنهادی که نیاز به ارسال حجم زیادی پول به یک فرد غریبه دارد تا در ازای آن چیزی به شما داده شود، پرهیز کنید. Reddit User

بسیاری از شخصیت‌های برجسته‌ی فضای رمزارزی برای کمک به ردیابی و بازیابی دارایی‌های سرقت شده در واقعه‌ی هک بایننس اعلام آمادگی کرده‌اند. به عنوان مثال آقای جان مک‌آفی(John McAfee) با انتشار یک پست توییتری در مورد این موضوع اعلام آمادگی نموده:

John McAfeeاگر کمکی از من برمی‌آید، لطفا به من اطلاع دهید. زیر این لباس دلقک من هنوز هم متخصص‌ترین فرد در زمینه‌ی  امنیت سایبری جهان حضور دارد. من این شغل را بیش از ۵۱ سال بر عهده داشتم. در خدمت شما هستم. John McAfee

آقای جاستین سان(Justin Sun) مدیرعامل بنیاد ترون(Tron) نیز با انتشار یک پست توییتری وعده داد که معادل رمزارزهای سرقتی از صرافی بایننس، به این پلت‌فرم رمزارز پایدار USDT‌ اهدا خواهد کرد. البته آقای ژائو سریعا به این پست واکنش نشان داد و اعلام کرد که گرچه بایننس دچار ضرر مالی شده، اما ورشکسته نشده و نیازی به این کار نیست. حساب توییتری Whale Alert که تحرکات کیف‌پول‌ها و برخی حساب‌های موجود در صرافی‌های رمزارزی را زیر نظر دارد نیز برای کمک به بایننس اعلام آمادگی کرده است. این کاربر نیز با انتشار یک پست نوشت:

ما یک هشدار ویژه برای واقعه‌ی هک بایننس اضافه کرده‌ایم. اگر کسی سعی در انتقال بیت‌کوین‌های سرقتی داشته باشد، شما(بایننس) اولین کسانی خواهید بود که در رابطه با این موضوع آگاه خواهند شد. Whale Alert

به نظر شما چه راهکار‌هایی برای مقابله با چنین کلاهبرداری‌هایی وجود دارد؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

منبع
Ambcrypto

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی

‫2 دیدگاه ها

دکمه بازگشت به بالا