- طبق گزارشاتی که اخیرا منتشر شده است، سختی شبکهی بیتکوین توانسته یک رکورد جدید به ثبت برساند. بالاترین رکورد سختی قبلا ۷۴۵۴ میلیارد بوده و روز جمعه این رکورد به ۷۴۵۹ میلیارد افزایش یافته است.
استخراج یا ماین یک واحد بیتکوین(با نماد BTC) تا کنون به این اندازه سخت نبوده است، زیرا که سختی شبکهی این رمزارز در روز جمعه به بالاترین حد و ثبت یک رکورد جدید رسید. بالاترین رکورد سختی قبلا ۷۴۵۴ میلیارد بوده و روز جمعه این رکورد به ۷۴۵۹ میلیارد افزایش یافته است.
تنظیم سختی شبکه باعث شده در حالی که دوباره اعتماد به شبکهی بیتکوین بازگشته، زمان لازم برای تولید هر بلاک بیتکوین نیز دوباره به حدود ۱۰ دقیقه بازگردد.
همانطور که مشاهده میکنید، بیتکوین شاهد افزایش باورنکردنی تعداد ماینر بوده و حتی رکوردهای قبلی که شامل افزایش قیمت ژانویهی ۲۰۱۸ و تابستان سال گذشته میشود را نیز شکسته است.
سقوط ناگهانی سختی شبکهی بیتکوین به وضوح قابل مشاهده است، اما در صورتی که یک دید کلیتر به این نمودار داشته باشیم، متوجه وجود یک بازگشت وی شکل(V) خواهیم بود. همین مورد برای هشریت شبکهی این رمزارز نیز صادق است.
پس از افزایش پلهای هشریت شبکهی بیتکوین طی یک سال، در ماههای نوامبر و دسامبر شاهد یک سقوط چشمگیر بودیم و طی چندین هفته این رقم به نصف رسید.
از آن زمان تا کنون، هشریت و به همین ترتیب امنیت شبکه افزایش شاهد افزایش بوده و اکنون به بالاترین رکورد قبلی نزدیک شده است.
این بدان معناست با وجود اینکه پلتفرم Bitinfo اعلام نموده مدت زمان لازم برای هر بلاک ۱۰ دقیقه و ۴۵ ثانیه میباشد، احتمالا زمان مورد نیاز بلاکها کمی کند خواهد شد.
وضعیت شبکهی اتریوم
در مقابل، هشریت شبکهی اتریوم(با نماد ETH) چیزی در حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است، این درحالیست که قیمت رمزارز اتریوم اکنون در نزدیکی ۳۰۰ دلار قرار دارد.
میتوانید به وضوح مشاهده کنید که هشریت شبکهی اتریوم بسیار قبلتر از بیتکوین روند سقوط خود را آغاز نموده و طی یک دورهی بلند مدت یعنی از ماه می ۲۰۱۸ تا ماه فوریه ۲۰۱۹ این روند همچنان ادامه داشته است.
پس از این تاریخ شاهد یک بازیابی کوچک هستیم، اما این رویداد با حالت V شکل ایجاد شده در بیتکوین و بهبود وضعیت این چنینی فاصله بسیاری دارد. دلیل این امر این است که در واقع بیتکوین با افزایش قیمت روبرو بوده و در وضعیت سبز به سر میبرد، در حالی که رمزارز اتریوم نسبت به سال گذشته و همین زمان، بیش از ۵۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است.
جالب است که یادآور شویم در بین رمزارزهای بزرگ بازار، تنها بیتکوین است که طی یک سال گذشته با افزایش قیمت روبرو بوده است. البته توکنهای بایننس(با نماد BNB) نیز با توجه به پیشنهادات اولیه صرافی(IEO) شاهد افزایش قیمت نسبی بودهاند، اما اغلب توکنها و رمزارزهای بازار نسبت به دورهی یک ساله گذشته تا به امروز در وضعیت قرمز و کاهش قیمت به سر میبرند.
در نهایت باید گفت ظاهرا همانطور که اعتماد به صنعت رمزارزی بازگشته است، هشریت شبکهی بیتکوین نیز پلهپله افزایش خواهد یافت.
نظر شما در رابطه با افزایش دوبارهی هشریت شبکهی بیتکوین چیست؟ آیا این نشان دهندهی بازگشت اعتماد مردم به رمزارزها و صنعت رمزارزی است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.