گروه ویژه‌ی اقدام مالی(FATF) قوانین جدید خود در حوزه‌ی رمزارزها را در تاریخ ۲۱ ژوئن منتشر خواهد کرد

قوانین جدید FATF بر طیف وسیعی از فعالان حوزه‌ی رمزارزی همانند صرافی‌ها و شرکت‌های ارائه دهنده‌ی سرویس نگهداری رمزارزها تاثیر می‌گذارد

قوانین جدید بر گستره‌ی وسیعی از کسب و کار‌های تجاری در این حوزه شامل صرافی‌های رمزارزی، ارائه دهندگان خدمات نگهداری رمزارزها و صندوق‌های رمزارزی اعمال خواهد شد.

FATF یک سازمان بین‌المللی است که با ابتکار گروه G7 با هدف ترویج معیار‌های قانونی، نظارتی و عملیاتی در مبارزه با پولشویی تاسیس شده است.

قوانین FATF به عنوان استاندارد بین‌المللی برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی فعالیت‌های غیر قانونی شناخته می‌شود. بر اساس گزارش بلومبرگ، استاندارد‌های مطرح شده در 200 کشور جهان شامل ایالات متحده‌ی آمریکا استفاده می‌شود.

بلومبرگ گزارش کرد که انتظار می‌رود قوانین FATF شرکت‌های فعال مختلف در حوزه‌ی معاملات رمزارزی همانند Coinbase و مدیریت دارایی‌ها همانند Fidelity Investments را به جمع‌آوری داده‌های مشتریانی که ارزش معاملات آن‌ها بیش از 1 هزار دلار یا 1 هزار یورو است، تشویق کند.

بلومبرگ ادعا می‌کند، از کسب و کارهای فعال در حوزه‌ی رمزارزی درخواست می‌شود که داده‌های هر تراکنش را به همراه دارایی‌های مشتریان با خدمات دهندگان به اشتراک بگذارند.

قوانین به‌طور قابل توجهی به شیوه‌ی تفسیر قانون‌گذاران کشور‌های مختلف وابسته خواهد بود.

برخی از فعالان صنعت رمزارزی نگرانی خود را نسبت به اجبار صرافی‌ها در بازسازی تکنولوژی بلاکچین و یا شکل‌گیری یک سیستم موازی پیچیده میان صرافی‌ها با هدف برآورده ساختن الزامات FATF اعلام کردند، در حالی که برخی دیگر نسبت به افزایش هزینه ناشی از انطباق با نیازهای جدید ابراز نگرانی کردند.

جف هورویتز(Jeff Horowitz)، مدیر تطابق(برآورده ساختن الزامات قانونی) در Coinbase اظهار داشت که «اعمال مقررات بانکی بر این صنعت می‌تواند افراد بیشتری را به انجام تراکنش‌های فرد به فرد تشویق کند، این موضوع می‌تواند موجب کاهش شفافیت برای سیستم نظارتی شود.»

جسی اسپیرو(Jesse Spiro)، از شرکت Chainalysis ادعا می‌کند که اقدام اشاره شده توسط FATF برای صنعت رمزارزی ضروری است.

تصویب قوانین جدید FATF چه تاثیراتی بر صنعت رمزارزی خواهد داشت؟ واکنش صنعت رمزارزی را نسبت به تصمیم FATF چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]
خروج از نسخه موبایل