اخبار و مقالاتمقاله

دو سوم از پروژه‌های رمزارز پایدار شکست خورده پشتوانه‌ی طلا داشته‌اند

نتایج تحقیقات حاکی از آن است که از ۲۴ پروژه‌ی رمزارز پایدار(Stablecoin) شکست خورده، ۱۶ مورد توسط ذخایر طلا پشتیبانی می‌شدند

نکات برگزیده مطلب
  • براساس داده‌های بدست آمده از گزارشات کمپانی تحقیقات بلاک‌چینی Blockdata، از ابتدای سال ۲۰۱۷ بیش از ۱۱۹ پروژه‌ی رمزارز پایدار معرفی شده، اما اغلب آن‌ها هنوز به صورت عمومی عرضه نشده‌اند. این کمپانی همچنین اعلام نموده که تا به امروز ۲۴ پروژه‌ی رمزارز پایدار به کار خود پایان داده و فعالیت‌های خود را متوقف کرده‌اند. گفته شده که تقریبا دو سوم این پروژه‌های شکست خورده(۱۶ پروژه) توسط ذخایر طلا پشتیبانی می‌شدند.

در گذشته رمزارزهای پایدار را به عنوان یک راه‌حل برای نوسان قیمت رمزارزها توصیف می‌کردند، اما مسئله اینجاست که به نظر می‌رسد این رمزارز آنگونه که از نام‌هایشان برداشت می‌شود، پایدار نیستند. اکثر پروژه‌های رمزارز پایدار که در سال ۲۰۱۷ معرفی شدند، هنوز به صورت کامل راه‌اندازی نشده‌اند. این درحالیست آمار نشان می‌دهد دو سوم این پروژه‌ها با پشتوانه‌ی طلا فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

براساس داده‌های بدست آمده از گزارشات کمپانی تحقیقات بلاک‌چینی Blockdata، از ابتدای سال ۲۰۱۷ بیش از ۱۱۹ پروژه‌ی رمزارز پایدار معرفی شده، اما اغلب آن‌ها هنوز به صورت عمومی عرضه نشده‌اند. در گزارشات این کمپانی همچنین اعلام شده که در حال حاضر ۶۶ پروژه‌ی رمزارز پایدا‌ر فعال در بازار وجود دارد.

تا به امروز ۲۴ پروژه‌ی رمزارز پایدار به کار خود پایان داده و فعالیت‌های خود را متوقف کرده‌اند. گفته شده که تقریبا دو سوم این پروژه‌های شکست خورده(۱۶ پروژه) توسط ذخایر طلا پشتیبانی می‌شدند.

رمزارز پایدار

به نظر می‌رسد که سوالات پیش آمده در رابطه با امنیت ذخایر طلا منجر به شکست یک سری از پروژه‌های رمزارز پایدار شده است. کمپانی Blockdata اعلام نموده که رمزارزهای پایدار که به واسطه‌ی ارز فیات پشتیبانی می‌شوند، به یک نهاد مرکزی قابل اعتماد(بخوانید بانک‌ها) نیاز دارند که این مورد بخ خودی خود می‌تواند باعث افزایش امنیت شود. اما با در نظر گرفتن مواردی همچون خرابکاری و افتضاح صرافی Bitfinex و شرکت تتر(صادر کننده‌ی رمزارز پاید‌ار USDT) باز هم احتمال تبانی وجود دارد.

از سوی دیگر، دارایی‌هایی که مدعی پشتوانه‌ی طلا هستند باید ثابت کنند که به اندازه‌ی کافی طلا در اختیار دارند و این طلا در مکانی امن ذخیره شده است.

با تمام این تفاسیر، خود طلا نیز یک دارایی پایدار نمی‌باشد. طلا نوسان قیمت، کمیابی و فشار‌های بازار مربوط به خودش را دارد. بر بعضی موارد، ذخیره‌سازی و نگهداری حجم زیادی از یک کالا می‌تواند باعث افزایش قیمت آن شود، و باعث شود که رمزارز پایدار توسط یک دارایی که پایداری کم‌تری دارد، پشتیبانی شود.

با در نظر گرفتن این موضوع که هم اکنون ۱۱۹ پروژه‌ی رمزارز پایدا‌ر همچنان در وضعیت نامعلوم به سر می‌برند، یا شاهد آن خواهیم بود که در سال‌های آتی پروژه‌های رمزارز پایدار جدید‌تری به بازار عرضه می‌شود، و یا به فهرست پروژه‌های شکست‌ خورده‌ی صنعت رمزارزی افزوده خواهد شد.

نظر شما در رابطه با این آمار چیست؟ آیا استفاده از ذخایر طلا به عنوان یک پشتوانه باعث شکست این پروژه‌های رمزارزی شده یا عوامل دیگری نیز در این زمینه دخیل بوده‌اند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Thenextweb

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا