چشمانداز کلان
این هفته با یک روند صعودی بزرگ اما پایدار برای قیمت بیتکوین آغاز شد، روندی که بر روی دیگر رمزارزهای موجود در بازار نیز تاثیر گذاشت.
این درحالیست که با کاهش تقریبا ۸۰۰ امتیازی شاخص صنعتی Dow(متشکل از سهام ۳۰ شرکت بزرگ صنعتی آمریکا) شاخصهای مهم اقتصادی هم در ایالات متحده با افت شدید روبرو بودند.
شاخصهای بینالمللی و بزرگ جهان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و دچار نوسان شدید شدند.
سهام انرژی نیز به دلیل وجود عواملی همچون افزایش تنش در خلیج فارس و تشدید جنگ تجاری، با سقوط همراه بود، درحالیکه طلا توانست در بازارهای جهانی عملکرد تقریبا مناسبی از خود نشان دهد.
یکی از خبرهای مهم اقتصادی هفتهی جاری این بود که چین پس کاهش ارزش پول ملی، اقتصاد خود را مسلح کرد.
با در نظر گرفتن تمام این عوامل، ما میتوانیم در رابطه با تغییرات اخیر قیمت بیتکوین و دیگر رمزارزها موجود در بازار توضیحات مختلفی ارائه کنیم. از سوی دیگر میتوان گفت که چطور این تغییرات واقعا توانسته در احساسات و مواضع سرمایهگذاران تاثیرگذار باشد.
آنچه شاخصهای بلاکچینی در مورد روند صعودی قیمت بیتکوین به ما میگویند
کاوش در مجموعه دادههای بلاکچینی برخی از الگوهای جالب توجه در رابطه با تغییرات اخیر قیمت بیتکوین را نمایان میکند، که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.
افزایش قیمتها باعث افزایش تعداد سرمایهگذارانی میشود که به سودآوری بیتکوین پیبردهاند. تجزیه و تحلیلهای پلتفرم intotheblock.com نشان میدهد که در حال حاضر تقریبا ۹۰ درصد سرمایهگذاران بیتکوین «بخاطر پول» در این صنعت حضور دارند.
علاوه بر این حدود یک میلیون آدرس کیفپول رمزارز وجود دارد که حول قیمتهای فعلی موضعگیری کردهاند(یعنی دارندگان این کیفپولها فقط به قیمت خاص مد نظرشان خرید یا فروش میکنند)، روندی که طی روزهای آتی بر روی فعالیتهای تجاری در این صنعت و مبادلات رمزارزی تاثیر خواهد گذاشت.
تجزیه و تحلیلهای بعدی نشان داد که سطوح مقاومت بعدی بیتکوین حول نقطهی ۱۰۴۰۰ دلاری قرار دارد، بنابراین میتوانیم انتظار نوسان قیمت را داشته باشیم.
همانطور که نمودارهای تجزیه و تحلیل بعدی نشان میدهد، ما شاهد افزایش تعداد تراکنشها/مبادلات هم بودهایم.
با کمال تعجب، شبکهی بیتکوین در حال رشد نیست، زیرا تعداد آدرسهایی که موجودی آنها در حال صفر شدن است، بسیار بیشتر از آدرسهای جدید میباشد. با این حال، تعداد آدرسهای فعال در حال زیاد شدن است که نشان دهندهی استحکام و دیدگاه مثبت کاربران به این شبکه است.
سهم آسیا از تراکنشهای شبکهی بیتکوین
با وجود همهی آشفتگیهای مورد در رابطه با یوان چین(Yuan ارز ملی کشور چین)، گمانهزنیهایی وجود دارد که نشان میدهند همهی این سروصداها به سرمایهگذاری در بیتکوین تبدیل خواهد شد. با این حال، تحلیل شرق و غرب intotheblock.com نشان میدهد که تقریبا ۵۴ درصد از تراکنشهای زنجیرهی بیتکوین در غرب صورت گرفته و ۴۶ درصد از فعالیتهای شبکهی این رمزارز به آسیا تعلق دارد.
سرمایهگذاران جدید نیز همیشه یکی از شاخصهای مرتبط با تغییرات قیمت بودهاند. مثلا در رابطه با بیتکوین، همانطور که در تجزیه و تحلیل intotheblock.com آمده است، تعداد سرمایهگذاران جدید با یک افزایش ثابت همراه بوده است. نکتهی جالب اینجاست که تعداد سرمایهگذاران جدید پیش از شروع روند صعودی بیشترین میزان را داشته است.
همانطور که میبینید روند تغییرات قیمت فعلی ردپای مملوسی در بلاکچین بیتکوین بر جای گذاشته است، مواردی که میتوان از آنها برای درک بهتر ویژگیهای اصلی این رمزارز و تغییرات آتی، از آنها استفاده کرد. مطمئنا، تجزیه و تحلیل مجموعه دادههای بلاکچین چشمانداز بسیار متفاوت و فراتر از شاخصهای سادهی تغییرات قیمت و حجم مبادلات را نشان خواهد داد.
نظر شما در رابطه با اینگونه اطلاعات بدست آمده از شاخصهای بلاکچینی چیست؟ آیا با انتشار اینگونه مقالات و بررسی تغییرات قیمت رمزارزها موافق هستید؟ آیا میتوان از این اطلاعات برای پیشبینی تغییرات آتی قیمت رمزارزها استفاده کرد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.