اخبار داخلیاخبار و مقالات

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: مردم و فعالان بخش خصوصی وارد بازار رمزارزها نشوند

محمدرضا پورابراهیمی به مردم و فعالان بخش خصوصی توصیه کرد جهت جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری و خسارت مالی، فعلا وارد بازار رمزارزها نشوند

نکات برگزیده مطلب
  • محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در جدید‌ترین مصاحبه‌ی خود اعلام نموده که ممنوعیت مبادلات رمزارزی در داخل کشور و استفاده از آن‌ها برای مبادلات داخلی همچنان ادامه دارد و به مردم و فعالان بخش خصوصی برای جلوگیری از خسارت و کلاهبرداری توصیه می‌شود تا اطلاع ثانوی از ورود به این بازار خودداری کنند.

فعلا وارد صنعت رمزارزی نشوید

 محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس طی مصاحبه‌ی اخیر خود با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه‌ی فرآیند استخراج رمزارزها از سوی هیئت دولت، اعلام کرد که «استخراج رمز‌ارزها و هدر رفت انرژی از طریق آن‌ها در کشور یکی از موضوعات مهم اقتصادی بود که دولت با توجه به اهمیت موضوع نسبت به بررسی فوری اقدام کرد».

وی در ادامه‌ی صحبت‌های خود افزود:

 در نهایت آیین‌نامه‌ و قوانینی برای استخراج رمزارزها تعیین شد تا افرادی که در بخش خصوصی قصد فعالیت در این بخش را دارند، مطابق با آن‌ها و به صورت مجاز در حوزه ماینینگ فعالیت داشته باشند. محمدرضا پورابراهیمی

 

مبادلات رمزاری در داخل کشور همچنان ممنوع است

پورابراهیمی همچنین توضیح داد که «در حال حاضر کشور در خصوص استخراج رمزارزها تصمیم گیری کرده و نیاز است تا در خصوص وضعیت استفاده از آن‌ها در مبادلات داخلی نیز تصمیم‌گیری نهایی شود تا قوانین لازم اتخاذ شده یا در غیر این صورت ممنوعیت آن‌ها به صورت رسمی از سوی مقالام اعلام شود؛ چرا که هم اکنون مطابق با مصوبه‌ی شورای عالی مبارزه با پولشویی استفاده از رمزارزها در مبادلات داخلی ممنوع است و در همین راستا نیز به مردم و فعالان بخش خصوصی توصیه می‌کنیم تا اطلاع ثانوی وارد بازار رمزارزها با توجه به کلاهبرداری یا نوساناتی که موجب خسارت می‌شود، خودداری کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در رابطه با فرایند ماینینگ هم توضیحاتی ارائه کرد:

 با توجه به عدم بررسی موضوع از سوی دولت، تا حدود یک ماه گذشته ایران برای ماینرهای داخلی و خارجی بهشت بود چرا که فعالین این صنعت می‌توانستند از منابع یارانه‌ای و ارزان برای سودآوری کلان ارزی استفاده کنند؛ بر اساس بررسی‌های صورت گرفته دلیل اصلی این موضوع برق ارزان، نبود قوانین مالیاتی و عدم نیاز به پروانه‌ی فعالیت بود که این دسته از موضوعات باعث شد تا سرمایه گذاری‌هایی کلان برای سودآوری سریع و گسترده در کشور انجام شود اما حالا کشور ضوابطی دارد که باید از سوی فعالان بخش خصوصی رعایت شود. محمدرضا پورابراهیمی

نظارت در صنعت ماینینگ باید افزایش یابد

وی در ادامه‌ی صحبت‌های خود افزود «با توجه به این که دولت فرآیند قانونگذاری را انجام داده و قرار است تا برق با قیمت صادراتی به این صنعت اختصاص پیدا کند، ضرورت دارد تا علاوه بر تسهیل شرایط دریافت مجوز، نظارت‌ در زمینه فعالیت ماینرها به صورت جدی وجود داشته باشد تا فعالیت زیرزمینی و غیر قانونی با استفاده از منابع یارانه‌ای همچون برق ارزان صنعتی یا خانگی انجام نشود چرا که این موضوع همچون پدیده قاچاق برای کشور خطراتی جدی در حوزه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

پورابراهیمی با اشاره به ادامه‌ی ضوابط فقهی و شرعی رمزارزها شده تاکید کرد «یکی از ماموریت‌های مهم کمیته‌ی فقهی بانک مرکزی و کمیته فقهی سازمان بورس بررسی و پیگیری ضوابط فقهی و شرعی رمزارزها به خصوص در حوزه‌ی کارکرد آن‌ها و معاملات است که تا به امروز نتایج مناسبی حاصل شده هر چند که موافقان و مخالفانی وجود دارند اما نیاز است تا به صورت جدی بررسی این دسته از موضوعات ادامه داشته باشد و نتیجه به دولت و مجلس ابلاغ شود تا برای تصمیم‌گیری در مورد رمزارزها در زمینه‌ی معاملات استفاده شود».

گفته‌های آقای محمدرضا پورابراهیمی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ چرا با وجود قانونی اعلام شدن فرایند ماینینگ استفاده از رمزارزها همچنان ممنوع است؟ چه راهکارهایی برای رفع مخاطرات مربوط به کلاهبرداری و خسارت‌های مالی احتمالی وجود دارد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا