
- آقای امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی اعلام نموده که «تا این لحظه هیج مجوزی برای استخراج قانونی رمز ارزها صادر نشده است». وی در ادامهی صحبتهای خود توضیح داد که هم اکنون ۱۰ مورد درخواست برای کسب مجور استخراج قانون رمزارز به ثبت رسیده است.
مجوزی صادر نشده است
امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی تازهترین صحبتهای خود دربارهی آخرین وضعیت صدور مجوز قانونی برای استخراج رمزارزها در کشور اظهار داشت «آمار نشان میدهد تا امروز ۱۰ درخواست برای دریافت مجوز از فعالان قدیمی و جدید دریافت شده، اما تا این لحظه هیچ مجوزی برای استخراج قانونی رمزارزها صادر نشده است».
وی در ادامهی صحبتهای خود توضیح داد که «بیشتر درخواستهای دریافتی برای صدور مجوز مربوط به فعالان قدیم و تعدادی نیز سرمایهگذاران جدید هستند».
ناظمی با اشاره به تعیین فرصت شش ماهه برای فعالان قدیمی استخراج کننده رمزارزها جهت دریافت مجوز قانونی، افزود «بر همین اساس تقریبا همگی فعالان قدیمی درخواست خود را برای دریافت مجوز قانونی دادهاند».
وی در پاسخ به این پرسش که آیا میتوان زمان تقریبی صدور اولین مجوز قانونی استخراج رمزارزها را اعلام کنید، گفت:
قرار بر این است که در جلسهای با حضور معاونین مربوطه وزارت صمت، وزارت نیرو و ارتباطات، تصمیمات نهایی برای چگونگی صدور مجوز استخراج رمزارزها گرفته شود، پس از این جلسه میتوان زمان تقریبی صدور اولین مجوز قانونی استخراج را اعلام کرد. امیر ناظمی
به گفته ناظمی؛ برای صدور مجوز به هر یک از وزارتخانههای صمت، نیرو و ارتباطات وظیفهای محول شده است که وزارت ارتباطات آنچه بر عهده داشته را انجام داده است.
وی در ادامه اظهار داشت «وظیفه ما پیشنهاد استانداردهای مربوطه به حوزه ارتباطات برای صدور مجوز بود که این استانداردها تدوین و برای وزارت صمت ارسال شده است».
ناظمی ادامه داد: «همچنین لیست دستگاههای که از نظر ما در این فعالیت دخیل هستند نیز آماده و اعلام کردهایم. به طور مثال پیشنهادات در زمینه نحوهی صدور اجازه ترخیص ماینرها از گمرک و تعیین تعرفهی مناسب برای آن آماده و ارسال شده است».
وی وظیفهی وزارت نیرو در زمینه صدور مجوز قانونی استخراج رمز ارزها را تعیین استانداردهای مربوط به آن در حوزه نیرو عنوان کرد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت
ناظمی در رابطه با آنچه بر عهدهی وزارت صمت برای صدور این مجوز است، توضیح داد که تعیین محتوای پروانه بر عهده وزارت صمت میباشد و این وزارتخانه نسخه اولیه را آماده کرده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات تاکید کرد «تمامی کارهای که برعهده وزارت ارتباطات در خصوص صدور مجوز است را در کمتر از ۱۰ روز بعد از مصوبه دولت انجام دادهایم و اکنون منتظر وزارت نیرو و صمت هستیم تا وظیفههای محول شده را انجام دهند».
ناظمی در پایان صحبتهای خود اعلام کرد:
در صورت رسیدن به نتیجهی مطلوب در جلسهی مذکور و موافقت وزارت صمت و نیرو، نتیجه را برای اطلاع عموم منتشر خواهیم کرد. امیر ناظمی
گفتههای امیر ناظمی را چگونه ارزیابی میکنید؟ آیا ماینرها ایران برای کسب مجور اقدام خواهند کرد و یا این صنعت هم به یک فعالیت زیرزمینی تبدیل خواهد شد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
اگه درخواست مجوزی ثبت میشه بگید کجا باید ثبت بشه ، اگه هم فقط برای آقازاده ها ثبت شده بگید که ما سرمایمون ببریم یه کشور دیگه ای چون ماینینگ نابود کردید ، شما از کجا میدونید چه کسی قدیمی هست آیا اطرافیان خود شما هستند ؟
اینکه درخواست ثبت شده زیاد مهم نیست، مهم اینه که هنوز بعد از این همه مدت با افتخار میگن هیچ مجوزی اعطا نشده…